hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Amerika

Hollywood Land Tours!

Hvis du NOEN gang skal på en Hollywood Tour i Hollywood anbefaler jeg virkelig turen jeg og Karen var på. Når man går langs Hollywood Blvd blir man bombandert av crazy tour-guides som konkurrerer om akkurat din oppmerksomhet for å dra på akkurat deres Hollywood-tur som lover glitter og glam. Man blir rett og slett sliten bare av å gå der. Hehe, spesielt jeg som hater innpåslitne selgere som ikke tar nei for et nei. Vi hadde dagen før vært inne på butikken til Bizzy B hvor vi ble anbefalt å gå på hjørnet av Hollywood and Highland. Lete etter Leo (vi skulle visst se etter en australsk mann med caps) og si at Bizzy B sendte oss. Her snakker vi super hyggelig fyr fra Australia som unnskyldte seg hvis han hadde en litt rar aksent. Hehe, hans teknikk er ikke å springe etter kundene, men vente til de kommer til han og det liker jeg. Vi fikk i alle fall en innholdsrik Hollywood sightseeing tour med en guide som lovte oss at vi skulle ikke gi oss før vi hadde spottet en kjendis. Han var faktisk ganske morsom og hadde crazy ryggeskills. Jeg syns i alle fall turen var verdt pengene, og hvis du noen gang skal til Hollywood anbefaler jeg denne turen. På hjørnet av Hollywood and Highland like ved Starbucks og McDonalds is the place!


// Klar for å spotte noen celebrities!


// Utsikt over downtown LA


// Ja, dem som husker hvilken kjendis som eide hvilken port.. Hehe, helt øverst i venstre hjørnet var Miranda something. Og ellers så vi på huset til Leonardo Dicaproo, Quentin Tarantino, Bruno Mars ++


// Beverly Hills er virkelig nydelig! Rodeo Drive in my heart.


// Til og med fenglset deres er nydelig! Er det ikke fiint?

Hollywood life!

Det har blitt masse Hollywood-overskrifter i det siste, men når vi bodde i hjertet av Hollywood er det nesten ikke til å unngå. Anbefaler virkelig at hvis du skal reise til LA og bo i Hollywood. Vil du bo på hotell er Roosevelt og W veldig sentrale hvor de ligger på Hollywood Blvd i hver sin ende. Eller så går det an å leie leilighet slik som vi gjorde. Selv om jeg elsket beliggenheten i den leiligheten vi bodde i, ville jeg ikke anbefalt akkurat den videre. Hun dama vi leide av var et styr uten like. En dag kom vi oss ikke inn i leiligheten fordi the building manager hadde satt på en ekstralås som vi ikke hadde nøkkel til og da mente hun at vi skulle vente 3 timer i gangen før hun kunne komme å låse opp. Hva er det noe for noe tull? Vi ringte og klagde til building manager så det kom noen å låste opp (selv om det ikke var hans ansvar i det hele tatt). Uansett, når hun da senere på kvelden kom så prøvde hun å smiske med oss så tydelig bare fordi at vi ikke skulle skrive en bad review om henne på den siden vi leide i fra. Men smisking hjelper ikke på meg. Hehe, så viljen sin det får hun ikke! Anywho-how. Dette skulle ikke handle om leiligheten vi bodde i, men heller alt det fancy som var like utenfor døra. Walk of fame, lukseriøse shoppingsenter (jeg tror seriøst vi dro på shopping hver eneste dag. Hver dag kom vi hjem med tonnevis med poser. Stakkars bankkort) og nydelig street view i LA. Til og med de plagsomme Hollywood-tour-selgerne som sto på hvert hjørne hadde sin sjarm. "Special price for pretty girl"s.. Ååh, prettygirls problem sier jeg bare. Kjenner jeg savner det. Gleder meg til jeg skal tilbake allerede ♥

Last night in Hollywood!

For omtrent en uke siden hadde vi vår siste kveld ute i Hollywood for nå. Vi hadde pakket og gjort alt klar i leiligheten slik at vi kunne ha en skikkelig Hollywood aften før vi satte kursen mot Norge. Vi dro ut sammen med Donnie, som er en musikkprodusent. De skulle shoote en musikkvideo på Supperclub og hadde tables and bottles som han sa. Haha, det er så komisk at det er så viktig for disse folkene å få fram at de har bord og flasker med alkohol. Akkurat som om det automatisk fører til at man sier ja. Jaja, vi endte jo opp der uansett så kanskje det hadde litt magisk virkning alikevel. Må si jeg følte meg en smule ubekvem når vi møtte opp utenfor supper (som forøvrig bare var et steinkast fra leiligheten vår) og kamera-crewet skulle filme hver minste detalj. Etter en liten stund fant vi ut at vi ville prøve noe nytt. Vi hadde allerede vært på supper noen dager før. Så da en football player tekstet Karen om at vi heller burde dra på Emerson, endte vi opp der i stedet for. Jeg fikk armen min twisted av en Chelsea-spiller og alt var bare fryd og gammen. Neida, men det var en skikkelig bra kveld. Endte i alle fall hele oppholdet i Hollywood-stil!


// Photo taken by Donnie. I promise to give him his credit! So here you go mister! 

Ready for a new day in Hollywood!

Nå skal vi ut å spise frokost og så får vi se hva dagen bringer. Jeg har lyst til å fikse på øyenbryna! Det trengs i alle fall.Må stikke, ingen tid å miste!

Santa Monica

Har egentlig tilbringt hele dagen i Santa Monica i dag. Begynner å bli litt lei av Hollywood livet så da måtte vi rømme til en annen bydel. Merker på antrekket at jeg er sliten. Jeg mener hettegenser og joggesko. Hoho! Mamma bør være stolt av meg nå da. Velger fornuftige sko når vi skal gå rundt hele dagen, istedet for de dolle-skoene jeg vanligvis bruker. Er utrolig koselig i Santa Monica, herlig atmosfære og søte små restauranter. Når vi satt og spiste lunsj gikk plutselig Jenna fra Pretty Little Liars forbi - only in LA sier jeg bare. Er ikke mangel på kjendiser i denne byen i alle fall. 

I kveld er første gang på lenge at vi har vært hjemme i leiligheten. Ganske herlig å slappe av også. Organisere alle tingene mine og planlegge reisen tilbake til Norge. Har en dag igjen da. Den skal utnyttes til det fulle! Nå skal jeg faktisk gå å legge meg, mens dere står opp til en ny tirsdag. God natt! ♥

Bootsy bellows

Føler nesten jeg er sånn person som skal skrive anmeldelse av alle utestedene og restaurantene i Hollywood, for jammen meg var vi ikke ute i går kveld også. Fire dager på rad, det kjennes på kroppen. Jeg er ikke bygd for en slik livstil. To dager er nok, så da kan dere tenke dere hvor hardt dobbelt så mye blir. Meen, er ikke lenge til jeg er i Stavanger nå. Da skal jeg ha kosetid med kjæresten og slappe maks av! Gleder meg. Er selvfølgelig kjipt å måtte reise hjem fra USA, men det går helt fint når Daniel kommer og henter meg på Sola og jeg vet at jeg skal tilbringe resten av sommeren med han. Woho! Uansett, i går var det lørdag og da måtte vi gjøre noe fancy igjen. Vi ble anbefalt et restaurant i West Hollywood som heter Laurel Hardware som skulle være ganske så hip. Selv var jeg ikke særlig fornøyd. Litt dårlig service og maten var heller ikke helt topp. Men det var koselig stemning da. Og det er jo alltid bra. Etter litt mat i systemet endte kvelden videre på utestedet Bootsy Bellows. Det derimot var skikkelig kult! Kommer gjerne tilbake dit ved en senere anledning. Vi møtte til og med på en fotballspiller vi hadde møtt på noen kvelden før. Han spilte visst profosjonelt amerikansk fotball uten at det sier meg noe som helst. Hehe, men hyggelig var han. Og perfekt høyde for Karen.


// Hollywood-frue next!


// Skeptisk til den drinken der altså. Yummie as hell, but dangerous!


// Måtte nesten ta med et attitude bilde av hele antrekket også. Har på meg nye sko fra Steve Madden (LOVE), kjole fra Berska og cardigan fra Zara.


// Blury at Bootsy Bellows.

Nå er det søndagskveld her og vi skal spise middag på Katana. Håper på bedre mat enn i går. Ha en fin start på uken dere hjemme i Norge!

You probably get this a lot

Oh, lord. Hehe, sitter og venter på Karen utenfor forever 21 (vi skulle møtes for 15 min siden så håper ikke hun har glemt meg). Uansett sitter her og så går det en fyr forbi som stirrer intens. 5 minutter senere poker noen meg i skulderen og så er det jammen meg ikke han samme fyren. Da kunne han fortelle meg at han måtte bare snu fordi han måtte se øynene mine. "You probably get this a lot, but can I see your eyes?". Jeg blir sikkert tomat i ansiktet og ønsker inderlig at jeg slipper å ta av meg de store solbrillene. Men hva skal man gjøre når noen står og venter på å see your freakin' eyes? Hehe, det var så super awkward at jeg vet ikke hva. Plutselig sier han gotta run og så er han borte like fort som han kom! Life is so random. Nå håper jeg virkelig Karen kommer snart da! Begynner å bli lei av å vente..

Night out at supper!

Jeg har virkelig fått helt dilla på gult. Nesten litt skam at jeg aldri har eid et gult plagg før og nå har jeg plutselig 2. Og flere må det bli, what a lovely color. Anywho, vi som liksom skulle på kino i kveld har plutselig ombestemt oss og tenkte å dra ut på Supper som er et utested like der hvor vi bor. Føler nesten vi ikke kan gå glipp av et sekund når vi først er her. Men vi har vært og spist middag på Boa Steakhouse da. Skal dere noen gang til LA anbefaler jeg virkelig å ta turen innom der. Utrolig god mat, får helt vann i munnen av å bare tenke på det. Og selv om det kanskje er litt dyrt, så er det helt klart verdt det. Og sjansen stiger for å møte på en kjendis hvis du har bord reservasjon om kvelden.


// Skjorten er fra Zara, skjørtet fra BCBG, veske Marc Jacobs og nye yndlingsko fra nelly. Ååh, fått helt dilla på de også!


// Jeg hadde organic chicken and baked potato


// The street that we live in! LovelyNå er det supper time! Ha en fin lørdagsmorgen!

Time out!

Oh lord. Det er virkelig ikke bra for kroppen og leve livet hver kveld. Hehe, jeg er så sliten og har så vondt i bihulene at det er ikke gøy engang. Heldigvis har jeg både paracet og nesespray med meg, så jeg skal vel overleve. I kveld har vi nesten bestemt oss for å ikke gå ut, til tross for om tilbudene strømmer på. Vi har bestilt oss bord på Boa Steakhouse og tenkte og ha en fancy ettermiddag der og dra på kino etter på - american style. Det gleder jeg meg til. Nesten like gøy det, enn all denne festingen vi har fordrevet tiden med. Men det er gøy da! Har opplevd så sykt mye som jeg aldri ville opplevd i lille Norge. Og det at jeg kan være så pyntete, blond og dollete som jeg bare vil uten at noen dømmer meg. Det digger jeg. Thumbs up for Hollywood sier jeg bare. Playhouse i går var ganske gøy. For å være helt ærlig så visste vi ikke helt hva vi gikk til. Men da vi kom på Redbury så viste det seg at det var festen til Dj Reach som skulle spille på playhouse vi gikk inn til. Hehe, life is so random sometimes. Så da ble det reprise på å stå på VIP-seksjonen bak Djen og danse for alle som ville se på. Ikke helt min stil, jeg liker heller å sitte ved et bord å se fin ut. Haha. Blir så slitsomt å stå hele tiden. Men det var fun altså. Sean Kingston var visst like ved oss og, uten at jeg hadde lagt merke til det. Hehe, er ikke det typisk!

Tror jeg tok helt av med den der kjærligheten i går altså. Var minst 50 bilder av den og meg på telefonen. Husker det kom en fyr bort til meg og sa det var forbudt å ta bilder bak Djen også. Haha, han bare. You look good, but you can't take pictures. Og det bilde i venstre hjørnet med nattmaten var en opplevelse uten like. Jeg mener. Jeg satt ved siden av en fyr som gud vet hva han hadde tatt. Alt gikk i hundre og han skiftet tema, humør og alt på et sekund Han hadde visst vært på turne med Hanna Montana og det var ikke måte på hvor stolt han var over det. Når endelig maten kom så bare hiver han seg over min mat og dulter borti og lager så mye lyd at både jeg og Karen blir sliten bare av å se på. Altså, hele settingen på den restauranten var priceless. Og den miksen av personer som var der var også helt crazy. Hehe, skjønner ikke hvordan vi kom oss igjennom det. Men vi endte heldigvis tilslutt trygt hjem i senga vår. Godt var endelig det!

Taking my playsuit out for fun!

Nå er det blitt torsdagskveld i Hollywood og vi er på vei ut for å føle på stemningen. Først skal vi på Redbury Hotel for some drinks og deretter blir det Playhouse. Sist gang vi var der var for 2 år siden. Da gikk vi inn bakveien og stod bak med DJen hele kvelden. Husker vi møtte på Christina Milian og jeg var sikkert starstruck like crazy! Hehe, håper playhouse har like mange minner og by på ikveld. Skal mye til for å toppe gårsdagen da. Vi endte opp på penthousen på Roosevelt sammen med en crazy rik oljedud. Haha, you only live once! Tok masse av bilder da, så have lots to show you. Nå skal jeg ut å leve livet!

Snapshots from Hollywood!

Da har vi endelig kommet oss til rette i Hollywood. Ja, dere leste riktig. Vi bor midt i hjertet av Hollywood. Hollywood Blvd er 10 meter unna oss og utesteder og restauranter som Playhouse, Beso og Katsuya er bare et lite stenkast unna. Skal i alle fall ikke stå i mangel på sentralitet. Vi leier en leilighet av ei søt jente, og med tanke på beliggenheten skulle man tro at alt skulle bli perfekt. Men det har vært litt bumpy fram til i dag. Først klarte vi ikke å få kontakt med utleier slik at vi ble sittenes ute og vente i 1-2 timer før vi i det hele tatt kom oss inn i leiligheten. Så fungerer ikke wifi, som vi ble lovet at skulle fungere. Vi finner et støvkorn på gulvet og det er dråpen som får det hele til å renne over. Men, det er egentlig ganske fint her altså. Bare vi kommer oss til ro, etter alt styret vi har vært igjennom. Nå funker uansett internett, så da er det ingen grunn til at man ikke skulle blogge. Vi har fikset neglene og alt er på stell! Til og med gjort til trøste shopping. Hehe, viser alt det fine jeg har kjøpt etter hvert.

Nå skal vi ute å gripe dagen i Hollywood.Tenker turistbuss siden vi ble anbefalt det av Bizzy B. Hyggeligere dame skal du lete lenge etter. Butikken hennes ligger rett nedenfor der vi bor og da vi gikk innom for å ta en titt og hun hørte vi var fra Norge var det gjort. Hun pratet i vei i nesten en time og ga oss masse inside tips til både shopping, sightseeing og restauranter. Er du i Hollywood anbefaler jeg å ta turen innom. Om du nå så ikke ender opp med et glittrende undertøy så går du i alle fall ut med et smil om munnen!

Uansett, her er noen snapshots fra de to første dagene.


// Sliten etter mye styr og på vei ut på grand opening med The Game.


// Starbucks is the place når internettet ikke fungerer i leiligehten


// Det å ta pedikyr skal jeg gjøre hver gang jeg er ute og reiser fra nå av. Himmelsk herlig med fotmassasje og pampering!


// Neglefiin!


// Had to try the bus in LA. Dirty business. Taxi next time!


// Omg, visste ikke hvor mye jeg egentlig savnet Target. Minnene om da vi bodde i California strømte tilbake for å si det sånn. Nesten så jeg ble litt sentimental der jeg stod mellom chipsen og vaskeklutene. Skulle til å si take me back, MEN jeg er jo her allerede! Woho.


// Dinner at Katsuya in Glendale. Utrolig nydelig plass. Spesielt med utsikten nedenfor. Og maten var kjempegod.

Håper dere har det like fun som vi har det her!

Do you wanna go out?

I sted når vi skulle ta flyet til LA ser jeg en fyr som egentlig var ganske så posh, med en liten hestehale, dress og silke skjerf. Han tar bilder med en jente i hvit topp og olabukse og jeg tenkte at hm ?det kjæresteparet der var totalt forskjellig i klesveien?. Men når jenta går videre og og han kommer mot gaten, så tenkte vi at kanskje han var en eller annen form for kjendis. Uansett, når vi går om bord flyet skulle vi ta en ekstra sjekk for å se om det var et kjent fjes. Og tror dere ikke at når vi går om bord og ser han fyren som sitter på førsteklasse så begynner han å snakke til meg. Må si jeg følte meg litt halv dum der jeg stod med gårsdagens sminke og et hav av mennesker som fulgte med på samtalen. Det beste var når han spurte om jeg ville være med ut i kveld og jeg snur meg til Karen og spør ?do I wanna go out tonight?? akkurat som om hun er mora mi og jeg må spørre om premission.  Haha, og så begynner jeg selvfølgelig å fnise her i fra og til månen. Flaut! Any-who-how, jeg skal nok ikke på noe date. Syns bare hele settingen var så sykt vittig! Vanskelig å forklare, but you had to be there.


//Virgin America er og blir de kuleste flyene. Det eneste de serverte hjem fra Vegas var øl og vin. No juices miss!


// Veske heaven! Får til og med en liten sniktitt på det nyeste veskekjøpet mitt!


// Fake a smile and you're good!

Hakkasan - night out!

Ting har vært så syykt travelt i Vegas og jeg har vært så sykt sliten. Hehe, så tid og energi til å blogge har det vært lite av. Men jeg har tatt sykt masse bilder og har masse morsomme historier på lager så noen innlegg fra Vegas skal jeg nok klare å lage. Nå er klokken halv ti og vi har vært våkne siden 7. Sov bare 4 timer i natt så kjenner jeg er ganske så ør i hodet. Snart skal vi pakke igjen kofferten å sette kursen mot Los Angeles. Kjenner jeg er sliten, men ikke helt klar for å forlate Vegas just yet. Tror nok jeg må tilbake om ikke så alt for lenge. Ta med meg Daniel slik at jeg og kan kysse på kjæresten min. Merker jeg er lovesick. Anyway, i går var siste kvelden i Vegas og selv om både jeg og Karen bare hadde lyst til å sove kunne vi ikke gjøre annet enn å dra ut på Hakkasan. Hakkasan er en av de nyeste klubbene i Vegas og veldig fancy. Høy partyfactor og crazy americans som vil påspandere deg en drink. Vi prøvde oss også på litt gambling på vei hjem i natt, men kan ikke si jeg ble noen dollar rikere. Tror heller pengene mine skal gå til shopping. Mye bedre investering,


Betalte drinken min helt selv - proud of my self!


// Baby-doll


// Stemning, uten tvil!


// Blow a kiss


// Ser ut som jeg vant noe, men var nok heller det motsatte!

// Litt av en høyde forskjell når jeg tar av meg heels'a - på vei hjem og klar for litt søvn!

Just get up!

Haha, jeg er såå trøtt! Vil helst sove, men siden man ikke er fornuftlig når man er i Vegas så skal jeg hive av meg t-skjorten og hoppe inn i en smashing kjole i stedet for. Har bare 15 minutt på å bli helt klar, så wish me luck!

Stuck in Atlanta!

Tror dere ikke det verste som kunne hende, måtte skje i går. Flyet mitt fra Amsterdam var forsinket og plutselig står jeg i Atlanta og flyet mitt til Vegas har forlatt meg! Visste ikke om jeg skulle gråte eller kjefte. Jeg blir sendt til et hotell langs motorveien, hvor rommet virkelig så ut som det var tatt rett ut av en skrekkfilm. Og der var jeg, helt alene i en by jeg ikke har noe kunnskap til! Følte meg ikke helt høy i hatten, spesielt ikke når Karen stakkars er i Vegas og venter på meg. Men en erfaring rikere, det har jeg blitt. Og takk og lov for at jeg er vant med å reise, hvis ikke hadde jeg fått et lite break down over alt som skjedde i går kveld. Hvis jeg skal nevne noe annet også så er det at flyvertinnene til KLM som liksom skulle hjelpe meg i går, var helt udugelige. Hun ene damen sa faktisk til meg at du stiller bare så dumme spørsmål og så gikk hun bare. Wtf, hva er det fornoe å si. Når hun så hvor stressa jeg var, syns jeg virkelig at hun i det minste kunne vært hyggelig, til tross for at hun ikke kunne hjelpe meg. Men screw KLM, nå er det Vegas om bare noen få timer! Gleder meg!

On my way to Vegas

Nå kan jeg endelig poste i Amerika-kategorien og jeg kjenner jeg er excited! Det er snart to år siden sist jeg var i USA så det er nesten på tide at jeg drar tilbake! Kjenner det krever en god del omregulering da. Jeg har gått fra å vært en nonne i kloster til å plutselig skal bli Californian girl for de neste to ukene. Kjenner jeg meg selv rett så skal det vel gå bra. Vi skal ha 5 dager i Vegas før vi reiser til LA og blir resten av tiden der. Gleder meg til å sprade rundt i fine kjoler og sippe champagne. Det har jeg virkelig lov til etter den uendelig eksamensperioden jeg nettopp har vært igjennom. Har vel ikke nevnt det, men jeg stod på muntlig og nå er jeg herved 50% lege! Enn det, crazyness! Jeg beklager det lange fraværet, men regner med dere skjønner jeg har hatt nese stucked in a book de siste ukene. Men nå er eksamen over og bloggingen starter på som før! Tenkte jeg skulle kjøpe noe på Victorias Secret og gi bort som give away. Det er bare å komme med ønsker! Nå skal jeg bare krysse fingrene for at flyet mitt fra Amsterdam til Atlanta kommer fram i tide, hvis ikke rekker jeg ikke flyet mitt til Las Vegas i kveld og må tilbringe natten i Atlanta. Baah, håper virkelig ikke det skjer! Kryss fingrene for at det ordner seg!

Holiday spirit!

Jeg prøver desperat å komme i julestemning for tiden, men har litt dårlig tro på at jeg klarer å komme meg dit. Det faktumet at jeg har gips i jula og ikke får til å gjøre noe selv, irriterer meg. Forhåpentligvis bare en uke til den skal av nå da. Det blir i alle fall godt! Uansett, så gjennom gamle innlegg fra desember i fjor for å prøve å komme i litt julestemning av det. Har nå lest gjennom alt fra start til slutt, og kan ikke si at det virket like bra som jeg håpet. Hehe, kanskje ikke så rart da. Den amerikanske julen jeg feiret i fjor var ganske så forskjellige fra den norske som jeg er vant til. Kan lage et innlegg om det senere, og oppsummere hvordan jeg feiret julen i fjor.

Desember-innleggene fikk meg heller til å le. Spesielt da jeg så dette bilde.


// Haha, google translate in my heart ♥

Eller da jeg leste at jeg spilte truth or dare på iPaden min og kom på at pappa danset crazy med vaskemoppen, Oda teipet sammen anklene mine, eller da Sjur måtte ta av seg sokkene med bare tennene. Haha, truth or dare slår aldri feil!


Dette derimot fikk meg i litt mer julestemning. Fjorårets juleoutfit.

Eller sangen jeg "spilte" inn i jula i fjor. Vi dro til Muir Woods for å lage en liten "musikkvideo". Ahh, memories. Må innrømme jeg blir litt sørgmodig når jeg ser på filmen...

Er dere kommet i julestemning?

Christmas decoration

Åh, nå kjenner jeg at jeg savner julepynten fra i fjor. Norge blir så kjedelig i forhold! Kanskje like så greit at jeg holder meg inne denne jula. Hehe, neida. Skal pakke inn gipsen å dra ut å lage snøengel jeg! Det har jeg lyst til! Dagen har forresten ikke blitt noe bedre. Safari på Macen min har dødd (R.I.P) så jeg får ikke til å logge meg på internett der. Bah, what to do? Nei, nå skal jeg ikke klage noe mer! Skal pakke inn julegaven til bestevenn og finne noen å skype med som kan få meg i godt humør. Det blir bra.

Ah, nå savner jeg SF kjenner jeg! ♥

Pynter dere huset ute til jul?

One year ago!

aah, for et år siden hadde jeg en uforglemmelig Halloween-feiring i New York sammen med søte Cathrine. Vi brukte kvelden på å vandre opp og ned gatene i Times Square for å se på alle de rare menneskene. Flørtet med kjekke politimenn og ble skremt av en fyr som hadde kledd seg ut som skrik!

Denne halloween-kvelden blir nok ikke like glamorøs som i fjor. Men siden jeg skal tilbringe den med Ingvild blir den veldig koselig. Vi skal på kino for å se Friends with benefits. Noen som har sett den?

Legger med en film fra Halloween i New York i fjor sammrn med Cathrine.

 

Hva er deres planer for Halloween?

Excited!

Flere enn meg som er excited og overlykkelige for at sesong 5 av gossip girl har begynt?! 

Nå får jeg skikkelig flash backs, til i fjor høst. Da satt Oda og jeg klistret foran TVen hver mandag for å få med oss siste nytt i gossip girl. I år er situasjonen litt annerledes. Om jeg kommer til å få Annette til å laste ned episodene for meg, eller om jeg venter til de blir sendt i Norge, vet jeg ikke enda! Vet bare at jeg er veldig excited for en ny sesong med intriger og sladder!

Flere enn meg som skal følge med?

Yndlingsbilder fra NYC

Holder på å redigere en film fra NYC i sommer, og da tenkte jeg at det kunne passe med litt bilder fra denne herlige byen også! New York er virkelig herlig om sommeren! Selv om det er en smule for varmt, finnes det ikke noe bedre plass å tilbringe varme sommerdager på. I alle fall ikke for en jente som meg! Dessuten finnes det mange gode plasser å kjøpe en frosen yoghurt som kan kjøle deg litt ned! Min yndlingssmak er mango, vanilje og mint!


// Søteste Cathrine og meg på vei til middag den første kvelden.


// Favorittkjolen fra i sommer! Den ble nok brukt en del ganger.


// Derfor måtte jeg kjøpe meg ny, men den har ikke blitt brukt like mange ganger!


// Utsikten fra Empire State Building. Blir nesten litt melankolsk når jeg tenker på hvor fint det er!


// Aw, husker dette var en så fin dag!


// Det ble masse tid satt av til favorittsporten min - shopping!


// paparazzi much??


// New York by night ♥


// Empire State Building i bakgrunnen!


// På vei til Staten Island for å se på frihetsgudinnen!


// Statue of Liberty


// Er ikke New York vakkert, så vet ikke jeg!


// Undertøys shopping på Victoria's Secret. En av de tingene jeg savner mest ved å bo i USA!


// Mamma Mia på Broadway! En fantastisk opplevelse.


//Times Square by night! Nydeligere plass på kveldstid skal du lete lenge etter.


 // Lysene, menneskene, atmosfæren. Alt er perfekt!

Flere enn meg som er helt betatt av New York?

Tuesday night

Kvelden skulle egentlig brukes på å lese om hjernen og sentralnervesystemet, men i stedet for har jeg sett på kjoler på asos, lest blogger, ryddet litt i leiligheten, snakket i telefonen og svart på en god del mails. Alt annet enn å lese med andre ord. Regner med lysten på å lese kommer tilbake i morgen, håper i alle fall det. Hele tiden blir jeg spurt om jeg syns det er vanskelig å begynne å studere igjen etter et helt år med fri, og hver gang svarer jeg "Neida, det skal gå så fint!" Meen, i dag kjenner jeg at Californiasolen, stranda og vennene er dypt savnet.


Savner dere noe?

Only in San Francisco

I går da alle sammen hadde dratt hjem og jeg var ferdig med den vanlige kveldssamtalen med Daniel, satt jeg for meg selv og mimret tilbake til San Francisco. Tankene vandret til en søndag ettermiddag da jeg var på Lime med Kendl, Phil og Rafael. Lime er en restaurant i San Francisco som forandres til det hotteste utestedet på søndag ettermiddag. Her snakker vi drikke i massevis, dansing på bordene, kjoler for jentene og dress for guttene. Lime ligger i Castro, altså den delen av SF hvor de homofile bor. Uansett, så er det en utrolig hip plass å være på søndager. Man starter klokke 11 med brunch og kurering av fyllesyken fra dagen før, og så avslutter man i 8-tiden. Da er det på tide å dra hjem å sove slik at man er opplagt til arbeidsdagen på mandag.

Det jeg egentlig skulle fortelle om var to crazy fyrer som jeg og Kendl møtte. Vi hadde hørt rykter om "the naked man", men vi trodde ikke vi skulle være så "heldig" å oppleve denne serverdigheten. Ja, jeg kaller det en serverdighet for i Castro er det tydeligvis vanlig at to voksne menn går rundt naken på søndager for å vise seg frem. Jeg husker jeg lurte fælt på hva i alle dager det var fornoe, og i det jeg og Kendl skulle gå inn etter en obligatorisk avkjølingsrunde, rupte hun: " Look! Hanna, I can see the naked man!".

Haha, dere kan tenke dere til at vi løp i de høye hælene våre for å få et glimt av disse rare mennene. Da vi begynte å nærme oss, senket vi farten og latet som vi bare skulle gå forbi. Plutselig hører vi han ene nakne mannen snakke til oss, og lurte på om vi ikke ville ta bilde med han. En ganske creepy følelse å stå omringet av to nakne homofile menn, som bare var iført topplue og et par sko. Da han ene fyren spurte om han kunne legge seg ned på alle fire og slikke skoen min, takket jeg pent nei og løp min vei!

En crazy dag for dere, men en vanlig dag i San Francisco!Opplevd noe lignende før?

Ta et hint da!

Da vi skulle gå opp til hotellrommet for å legge oss i går, skjedde det noe ganske ekkelt. Toril og jeg hadde nettopp kjøpt oss take away middag, skyndte oss inn i heisen som holdt på å lokke seg. Der stod det en mann i 40 åra og smilte bredt. Han begynte å småprate med oss. Spurte hvor vi kom i fra, hva vi hadde gjort i dag, om vi likte New York og så videre. Han skulle egentlig av i 14. etasje, men ble med heisen videre til 17. (der vi bodde). Da vi er på vei til å forlate heisen, stikker han hodet ut og spør om han ikke kan få nummeret mitt. Han ville så veldig gjerne at jeg skulle komme å besøke han i Marokko. Jeg sier klart og tydelig nei, med en sur stemme! (Ja, jeg kan faktisk være frekk jeg også)

Vi begynner å bevege oss mot hotellrommet, og jeg tenker ikke noe mer over saken. Plutselig ser vi at han kommer etter oss. Da vi var på vei til å åpne døra, står han på hjørnet og lusker. Han smiler bredt til Toril og jeg ber henne om å skynde seg inn. Da begynner han bare å gå i mot oss. Jeg skal love dere at hjertet begynte å slå raskere og jeg ba til gud om at den trege hotelldøra skulle lukke seg før han rakk å komme inn til oss! Vi hører et klikk, og er heldigvis trygt inne.

Hadde det bare gitt seg med det, hadde det gått greit. Men fyren, han ville ikke gi seg. Etter 10 minutter begynner telefonen å ringe. Da har han skaffet seg romnummeret vårt, og ville tydeligvis oppnå kontakt. Vi ble enige om å bare ignorere telefonen, til tross for at han prøvde å ringe 3 ganger.

Hele situasjonen var kjempeekkel, og jeg må innrømme at vi begge var redd for å gå ut av hotellrommet. Man vet jo aldri hva han fyren kunne ha funnet på. Noen må virkelig lære seg å ta et nei for et nei!


Opplevd noe lignende før?

Times Square by night

Times square er rett og slett fantastisk, spesielt ved nattetid. Alle lysene, billboardene og stemningen gjør meg glad. Man kan helt klart bruke en hel kveld på å bare vandre rundt og se på alt sammen. Ta utrolig mange bilder å bare ha det gøy. Det er bestandig massevis av hyggelige politimenn som er der for å hjelpe deg. Er bestandig hyggelig å slå av en prat, selv om jeg av og til kan komme med litt rare uttalelser. Men det går vi ikke nærmere innpå dere!


Stilig, ikke sant?

Mamma Mia!

I kveld var det duket for lange kjoler og Broadway show. Vi bestemte oss for å dra å se Mamma Mia, og jeg angrer ikke et sekund! For et utrolig bra show dere! Jeg satt igjen med et veldig godt inntrykk og frysninger nedover ryggen. Hun som spilte Donna var rå på å synge, og Donna and the dynamite skapte liv og røre på scenen! Vi møtte et gammelt ektepar fra Stavanger som hadde sett Mamma Mia i London. De mente at showet var enda bedre der, så da må jeg nesten prøve å få med meg det også.Resten av kvelden tilbragte vi på Times Square. Å vandre rundt på Times Square på kveldstid er ubeskrivelig! Alle lysene og menneskene får i alle fall meg i feel good stemning! Laster opp bilder litt senere i kveld!

Noen andre som har sett Mamma Mia på Broadway?

Happyface!

Right now I'm super happy! Da jeg bodde i San Francisco møtte jeg en fyr i Las Vegas. Dere husker han kanskje? Anyways, han skal ringe meg om 5 minutter! Iih, craziness! Har ikke hørt stemmen hans på flere måneder nå, så dette blir bra!Wish me luck!

Empire State Building

I dag var det Empire State Building og Central Park som stod for tur. Dette ble min andre gang i New Yorks høyeste bygning, og jeg er like imponert over utsikten. Spesielt godt var det da solen skinte deg i ansiktet og man hadde mye fint å hvile øynene på. Arkitekturmessig sett altså, ikke noe guttetull i dag. Det skal det bli til uka som kommer.
Da jeg dro oppover mot 50 Street for å kjøpe billetter til Broadway showet vi skal på i morgen, skjedde den mest utrolige ting. Jeg møtte på eksen til bestevenninna mi! Haha, hva er sjangsen for det liksom? Koselig var det nå uansett. Og Annette, jeg bestemmer at han hilser til deg!

Kvelden avsluttet vi med å spise på en koreansk restaurant i 32 Street. Kjempegod mat, og jeg er bestandig så stolt når jeg klarer å spise maten med spisepinner. Føler meg så eksotisk når man mestrer kunsten ved å spise med pinner. I alle fall når jeg klarer å plukke opp en neve med ris. Da har man skills da dere!Jeg må forresten dele litt guttetull allikevel. Dagen blir ikke helt det samme uten vet dere. Da jeg dro ned i lobbyen i sted ble jeg stoppet opp av et fotballag fra gudene vet hvor, for de lurte på om jeg ikke kunne ta bilde sammen med maskotten deres. Det kunne jeg selvfølgelig gjøre og smilte mitt fineste smil, mens de knipset bilder. Plutselig kommer trener bort og gir dem kjeft og så måtte de dra. Haha, dagens næring til selvtilliten.

Har dere god selvtillit?

Statue of Liberty

Hei igjen dere!

Vet det er et døgn siden sist gang jeg oppdaterte dere, men det er ikke så enkelt å blogge når man ikke har internett på hotelrommet. Det er heller ikke enkelt å blogge når man er ute å nyter New York! I dag tok vi gratis ferjen til Frihetsgudinnen for å få den litt på close up. En nydelig tur, og anbefales på det sterkeste hvis noen av dere er i New York. I alle fall hvis man er her om sommeren. Stå ute på dekk med sola i nakken, vinden blafrer i håret og man kan se hele Manhatten så langt øye ka se! Priceless! 

Det er så godt og varmt her i New York. Så vidt man klarer å gå ute i miniskjørt og tubetopp. Jeg får i alle fall skikkelig sommerfølelse hvor enn jeg går. Det finnes virkelig ikke noe bedre enn sol og sommer. Å det at man opplever det i New York gjør saken enda bedre!

Nå skal vi dra på shopping. Jeg har planer om å bli litt undertøy og et par sko rikere. Oppdaterer dere senere!

Stor klem fra New York!

Having som fun with Cath

Nå har vi nettopp kommet hjem fra date med nydelige Cathrine. Jeg har ikke sett henne siden jeg var i New York i Oktober og dere kan tenke dere til at praten gikk i ett. Vi rakk ikke en gang å bli ferdig med en samtale, før vi begynte på en ny en. Men det er sånn det skal være for at kvelden blir vellykket. Vi avsluttet kvelden med å rusle rundt i New York?s gater og ta masse bilder. Herlig? Ja, det skal jeg love dere!

Empire State Building i bakgrunnen ♥

Forresten, politiet i New York liker meg mye bedre enn politiet i San Francisco. Da jeg og Toril (nabojenta som jeg reiser sammen med) dro på Starbucks for å kjøpe oss kaffe ble jeg sjekket opp av en politimann. Ja, dere leste riktig. Han var super slibrig og hadde et håndtrykk som var tørrere enn Sahara. Av alle ting så ga han meg kortet sitt, og forlangte at jeg la han til på Facebook. In your dreams old man, sier vi til det!

Leser dere bloggen til søte Cath?

Trygt framme i NY!

Da har vi kommet oss trygt fram til hotellet. New York er fantastisk, til tross for den drepende varmen! 30 varmegrader og tykk genser er ingen god kombinasjon. Selv om jeg har vært våken i snart 24 timer er jeg full av energi. Vi tenkte å dra på litt sightseeing i nærområdet før vi skal møte Cathrine for middag senere i kveld! Åh, dette kommer til å bli en fin dag!Det er forresten ikke internett på rommet, så jeg må ned i lobbyen å kjøpe meg internett for å få til å blogge. Veldig irriterende, men lover å gjøre mitt beste for å holde dere oppdatert!

Nå er det vandring i New York's gater som står for tur! ♥

The prettiest view

Nå er det bare 2 dager igjen på jobb, før jeg reiser til New York. Da må jeg nesten oppsøke denne leiligheten for å ta en titt igjen på denne utsikten. Se så fint det er da.
Leste forresten på nettet at de har begynt innspillingen av gossip girl sesong 5 nå. Tenk dere om vi hadde møtt på gossip girl-settet når vi reiser til NY. Det hadde vært kult. Anyways, nå stikker jeg på jobb. Senere i kveld kommer det et nytt gutteinnlegg. Begynner å bli en stund siden sist nå.


Ha en fin søndag så lenge!

One week left!

Om ei uke så er jeg i denne byen...

... Soler meg kanskje i denne parken...

...Drar på lunsj med denne nydelige jenta...... Og drar på shopping i denne gaten!

Gjett om jeg gleder meg da!

Happy fourth of July!

Selv om jeg ikke bor i Amerika lenger, føler jeg meg såppas amerikansk at nasjonaldagen til Amerika fortjener litt oppmerksomhet på bloggen. I dag feirer amerikanerne at de ble fri fra Storbritania 4. juli 1776 og det er stor fest i gatene. Jeg har fått noen invitasjoner til feiring av folk som enda ikke har forstått at jeg har reist hjem til Norge. Haha, skulle ønske jeg kunne deltatt, for det kan jeg se for meg hadde blitt gøy. For 4 år siden var vi i Santa Barbara og feiret fourth of July. Da ble jeg stoppet på gaten av ei lita jente og faren som ville ha autografen til Paris Hilton. Hahah, memories!

Ikke le av hvordan jeg så ut for 4 år siden! Jeg var i alle fall brun.Happy fourth of July!

Memories - part 4.

Da var det på tide å ta en trip down memory lane igjen, og denne gangen er det november som står for tur!

November begynte med en kinodate sammen med lillesøster som ikke gikk helt etter hennes plan. Hun skulle prøve å gjøre meg stygg, eller mindre atraktiv og så skulle hun være den hotte lillesøsteren. Har dere hørt på makan? Uansett, hun tok og puttet en stor genser under genseren min, slik at jeg skulle se feit ut. Tror ikke hun klarte oppdraget sitt så godt og det endte vel opp med at jeg så mer eller mindre gravid ut... Nok en morsom dag i Casa de Vaage.

Jeg kjøpte meg mikrofon og redigeringsprogram for første gang og fikk upåklagelig service. Mannen som solgte meg det var så snill at han tilba seg å komme hjem til meg for å lære meg opp i redigeringsprogrammet. 5 timer brukte vi slik at jeg kunne lære meg å klippe i sanger, endre på lyd, legge til effekter og så videre. Helt til han måtte dra hjem til kona som var sur for at han hadde vært borte hele dagen! Haha, priceless.

Jeg var også på min aller første high school fest i november! En opplevelse som jeg ikke ville vært foruten. Til tross for at jeg dro gjennomsnittsalderen en del år opp, hadde jeg det kjempegøy! Må innrømme at jeg ble litt sjokert da jeg fant ut at fyren som hadde festen hadde gjort om lillesøsteren sitt rom til klinerom! Oh my gosh! Tenk dere fulle ungdommer i senga di som ligger der og kliner og gud vet hva annet! Hadde det samme skjedd med meg hadde jeg blitt forbanna! Huff, stakkars jente sier jeg bare.

Søndag 14 november dro vi på stranda og priset oss lykkelig for at vi bodde i California og faktisk kunne dra på stranda i november! Åh, husker det var en så fin dag. Solen skinte, det var varmt (les: 30 varmegrader) og livet var herlig. Pappa tok tusenvis av bilder av meg, meg og meg slik at jeg kunne dele dem med dere! Haha, av og til er det gøy å være selvdigger!

Jeg skrev innlegget, I'm pissed off for sure, hvor jeg rett og slett kjeftet på den personen som hadde stjelt bilder av meg fra bloggen og laget en fake profil av meg på biip.no! Blir sint bare jeg tenker på det, men jeg regner med det er en av baksidene ved å ha blogg. Etter jeg skrev innlegget, tok personen og slettet den falske profilen med en gang, så det endte i alle fall godt!
Vi dro til Minnesota for thanksgiving og siden vi var vant med 20 varmegrader i California, måtte vi handle inn litt varmere klær slik at vi kunne tåle de 27 minusgradene som de hadde i Minnesota. Huff, jeg husker det var så kaldt at jeg frøs nesten rumpa av meg. Da hjalp ikke så mye med de nyinnkjøpte uggsa og genseren fra Guess. Haha, jeg suger på å kle meg varmt!

Hvis vi ser bort i fra kulden, var Thanksgiving i Minnesota helt underbart! Da fikk jeg se igjen den amerikanske familien min som jeg ikke hadde sett på 3 år, spise masse god (men også rar) mat og spille kort til krampa tok deg. Vi ble kjent med nydelig Laura, og invitert i brylluppet hennes som var i Mai.

Har dere feiret thanksgiving før?

Lotus Elise

Gjett hvem som nettopp ringte meg da? Kanskje ikke så vanskelig å gjette med tanke på at svaret står i overskriften. Haha, men Lotus Elise, fyren som hjalp meg med flybilletter til L.A eller han jeg var på vinsmaking i Napa med, ringte meg i alle fall for å prate. Kjempegøy å føre en samtale på engelsk igjen. Kjenner jeg savner å bruke engelskkunnskapene mine. Føler meg litt mer eksotisk når jeg prater engelsk og i alle fall gøy når jeg merker en bedring av mitt eget vokabular. Anyway, nå ble det mye babling her. Lotus Elise ringte for å be meg ut på middag når jeg reiser til New York. Ååh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg!Liker dere å prate engelsk?

Rockefeller center

En ting man burde gjøre hvis man reiser til New York er å besøke Rockefeller Center, helst ved nattestid. Da får man se den fantastiske utsikten over New York City, og bare drømme seg bort. Jeg satt og så gjennom bilder fra New York og kom over noen bilder jeg og Oda tok fra the top of the rock! Fikk meg i alle fall til å savne New York noe inderlig. I dag er det forresten bare 13 dager til jeg reiser tilbake. Yey!

Man må betale 23 dollar for å komme opp på observasjonsdekket, but its totally worth it!Empire State Building in between ♥

Inne har de også noe opplegg, med diskoblinkede rom, butikker og mye annet gøy. Oda og jeg fant det veldig interessant å danse rundt i det diskoblinkende rommet, for hver gang vi beveget oss byttet lysene farge. Var ganske stilig i grunn.

Er ikke New York nydelig?

Memories - part 3.

Da var det på tide å ta en trip down memory lane igjen, og denne gangen er det New York som står for tur. I slutten av oktober dro jeg og mamma til New York for å oppleve byen. Jeg husker jeg var så spent på hva jeg hadde i vente, og gledet meg skikkelig til å vandre rundt i gatene i New York City. Siden jeg er en gossip girl fanatiker, inneholdte New York-planene våre selvfølgelig gossip girl-sightseeing.

Vi dro til Empire State Building hvor Chuck i sesong 3 stod og ventet på Blair for å fri til henne! Vi dro til The Palace Hotel hvor Chuck Bass og familien Van Der Woodsen/Humphrey bor. Sistnevnte var veldig gøy. Man følte virkelig at man befant seg midt i en GG-episode. Manglet bare at Chuck kom i hottelloppgangen så hadde alt vært perfekt. Vi dro også til the Met steps hvor Blair pleide å spise lunsj da hun gikk på Constance Billard.Fortvil ikke dere som ikke er GG-fans. Vi dro også på mye annen sightseeing. Vi dro blant annet til Rockefeller Center for å nyte utsikten over New York ved nattestid og til Central Park for en nydelig søndagstur i finværet. Mamma fikk meg også med på alle slags rare turbusser gjennom New York City. Der satt vi på toppen av en dobbeldekker og frøs rumpa av oss i det kalde høstværet! Haha! Til tross for kulden, så var det veldig gøy.Et av turens høydepunkter var da jeg møtte søte Cathrine, eller Cath in the city som hun så fint kaller seg. Det må være en av de hyggeligste jentene jeg har møtt. Vi var så lik på veldig mange måter, og fant tonen med en gang. Cathrine viste meg en litt annen side av New York. Vi dro på Waverly Inn for å spise og drikke vin. Der møtte vi to herremenn som helt klart hadde fått i seg et glass for mye, og vi ler vel enda av alt det rare de sa til oss. Senere på kvelden vandret vi rundt i meatpacking district og Cathrine tok meg med til Carrie Bradshaw's steps i Sex and the City.En annen nevneverdig ting som skjedde var da jeg og Oda havnet på en stor billboard-plakat på selveste Times Square! Husker jeg var så stolt, og laget selvfølgelig en liten film av hele seansen som jeg la ut på bloggen.

En av de siste dagene i New York dro vi på Broadway showet the Lion King. Det var en av de beste forestillingene jeg noen gang har vært på, og dette skrev jeg på bloggen da vi kom tilbake på hotellrommet. "...For en opplevelse sier jeg bare! Jeg ble både rørt til tårer, lo slik at jeg fikk vondt i magen og fikk frysninger gjennom hele kroppen da de sang. Er ikke en eneste negativ ting å si om forestillingen. Det var så mye energi og liv, og samtidlig så trist at tårene bare trillet nedover kinnet..." Anbefaler virkelig the Lion King på Broadway til alle som skal til New York.Noen av dere som digger Gossip girl?
Noen som har vært i New York?

It's strange to be back

Det er så rart å være tilbake i Norge, og det rareste er at jeg fortsatt tror at jeg bor I California. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg ikke skal tilbake til senga mi i Red Oak Avenue (gata vi bodde i), selv om jeg har vært hjemme i Norge i 4 dager nå.Noe som jeg enda ikke har vent meg til er å kjøre bil uten automatgir. Hver gang jeg starter bilen vrir jeg bare om nøkkelen og da fyker jeg av sted framover. Jeg glemmer det at det er noe som heter første- og andregir, kløtsj og alt det der. For meg er det park, drive og back som gjelder! Syns synd på dukkestuen vår, for den er det likefør jeg kjører ned! Haha!Da jeg i går gikk på jobb for første gang på lenge skulle jeg til å starte en samtale på engelsk med kollegaene mine. Til og med da jeg var i butikken for å handle måtte jeg klype meg selv i nakken for og ikke si "Hi. How are you?" til dama bak kassen. Det har ikke gått opp for meg at folk rundt meg snakker norsk og forstår alt det jeg sier. Nå må jeg også begynne å passe på hva som kommer ut av munnen min. Hvis ikke vil jeg nok ende opp med et par rare blikk.

Det er som sagt rart å være tilbake, og jeg lurer virkelig på hvor lenge det skal ta før jeg begynner å venne meg til Norge. Nå kan jeg ikke lenger kjøre til høyre på rødt lys, spise ubegrenset mengder billig Ben & Jerry's, dra på Starbucks annen hver dag eller ta turen inn til San Francisco for å shoppe som en gal på Union Square. Er det rart jeg savner Amerika?


Hva syns dere er det beste med Norge?

Memories - part 2.

Siden så mange av dere satte pris på at jeg mimret tilbake og skrev om hva jeg opplevde de første månedene i USA, tenkte jeg å fortsette med dette. Denne gangen er det oktober sin tur.

Det første spennende som skjedde i Oktober var at jeg bestod teoriprøven på bil og var et skritt nærmere amerikansk førerkort. Kjøpte meg amerikansk mobil og ble spammet med samtaler fra ukjente mennesker. Det viste seg nemlig at han som hadde nummeret mitt før meg hadde lurt banken sin eller noe og de ringte meg for å få tilbake pengene sine. Haha, for et styr.

På toppen av det hele ringte Daryl (fyren som hadde eid nummeret mitt før meg) og ba meg med ut på date. For en fyr sier jeg bare! Til dere som lurte så rakk jeg aldri å svare på invitasjonen. I det jeg snakket i telefonen med Daryl, kom mamma inn på rommet og jeg la bare på røret i flauhet. Hadde uansett aldri kommet til å takke ja.

I oktober prøvde jeg eyelash extension for første gang og jeg var superfornøyd med resultatet. Lange, mørke, tettsittende vipper, what's not to love?! Husker det var fantastisk å våkne opp om morgenene og slippe å tenke på øyensminke. Øyenvippene varte i omtrent 2 måneder, og husker jeg måtte være kjempeforsiktig når jeg vasket ansiktet eller fjernet sminke.Skulle ønske jeg hadde så fine øyenvipper til vanlig! Nesten så jeg vurderer å sette på nye igjen.Jeg planla å kjøpe min første Louis Vuitton-veske, men de var selvfølgelig utsolgt for den jeg ville ha i butikken i San Francisco. Derfor måtte jeg kjøpe meg en kjole på Saks Fifth Avenue som plaster på såret. Haha, ikke så ille det altså.


Jeg kjøpte meg nydelig sko fra Steve Madden. Steve Madden er virkelig et genialt merke. De har råstilige sko som (believe it or not) er behagelig å gå i. Dessuten har de en rimelig pris. Ligger rundt 600-800 kroner for et par lovely heels.

Jeg laget en sangvideo hvor jeg fikk pappa til å spille gitar mens jeg sang en medley av godnattasanger. Jeg tok tre sanger pappa bestandig sang til Oda og meg når vi var mindre, og satt sammen til en. Hver natt før vi skulle sove måtte pappe sitte ute på gangen, spille gitar og synge byssanlull. Hvis ikke sovnet verken Oda eller jeg. Haha, good times ♥


Dette fikk meg forresten til å tenke på når jeg sang godnattasanger til svensken jeg møtte i Vegas! Jeg skulle imponere med svenske vuggeviser og setter i gang med å synge. Han stakkar viste ikke helt hvor han skulle gjøre av seg. Haha, blir flau bare jeg tenker på det!

I slutten av oktober ble nabolaget gjort om til en skummel scene i en dårlig skrekkfilm. Det var Halloweenpynt over alt, og når mørket senket seg var det faktisk litt skummelt å gå ut. Vi feiret Halloween i NY hvor jeg møtte verdens søteste jente. Dette forteller jeg mer om neste gang!

Noen som husker noe fra Oktober?
Hva syns dere om kjolen, skoene og syngingen?

Memories

Først må jeg bare si tusen takk til alle de 110 personene som tok seg tid til å kommentere på forrige innlegg. Dere er så søte og gode mot meg! Blir veldig glad når jeg leser at alle sammen vil at jeg skal fortsette å blogge. Så da er den biten avgjort, jeg skal ikke slutte med bloggingen! Har forresten et spennende "prosjekt" på gang med Annette. Noe jeg tenkte å gjøre for dere siden dere alle sammen er så gode!Uansett, tenkte å ta en trip down memory lane fra de første månedene jeg bodde i California. Føler det er på tide å mimre litt tilbake. Tenkte å lage oppsummeringsinnlegg om alt det spennende jeg var så heldig å få oppleve. I første omgang skriver jeg fra september.

Husker det som om det var i går da jeg ankom California. Pappa kom og henta meg på flyplassen og husker jeg smilte fra øret til øret da jeg så skyskraperne i San Francisco for første gang! De første dagene gikk med til å bli kjent med villagen vi bodde i og området rundt. Husker vi hadde grillparty i hagen og jeg ble tatt for å være moren til Oda da jeg ble med henne på skolen! Haha, det mobber hun meg for enda!

Jeg og Oda planla å ha truth or dare på bloggen og det kom inn over 50 forslag som vi enda ikke har besvart på. Eller vi begynte å filme de rare tingene vi ble bedt om å gjøre, vi har bare ikke gjort det ferdig enda. Det flaueste var da vi dro til Mc Donalds og ba om en usaltet chips via drive thru. Deretter kjørte vi en runde rundt, kom tilbake og ba om en pose salt! Haha, har aldri vært så flau i hele mitt liv.

I slutten av september dro hele familien på road trip til Santa Cruz. Det var første gang vi kjørte langs kysten av California og jeg ble forelsket med en gang. Finere natur skal du lete lenge etter. I Santa Cruz tilbragte vi dagene på stranden og var på sightseeing rundt i byen. Jeg la ut strandbilder av meg selv på bloggen, som ble tatt og brukt til å lage en fake profil av meg. Husker jeg var så sint da jeg fant dette ut, men det ordnet seg heldigvis til slutt!I løpet av september klarte jeg å bli stoppet av politiet for første gang! (Noe som gjør at jeg blir livredd hver gang jeg ser det en politibil i Amerika.) Jeg kjøpe meg en gitar for å lære å spille og jeg innredet rommet mitt til verdens koseligste. Jeg var også på min første amerikanske fotballkamp! Det var kjempegøy, selv om Cheerleaderne var litt skuffende. September var uansette en fin måned, og jeg husker jeg var så lykkelig for at eventyret nettopp hadde begynt!Skal jeg lage en oppsummering av resten av månedene også?

Hjemme igjen!

Nå har jeg nettopp kommet inn døra og sitter her og skjelver for jeg er så trøtt. Haha, har vært våken i 25 timer i strekk og kroppen min lengter etter senga mi. Dessverre må jeg være våken i 5 timer til, lurer på hvordan det skal gå!

Flyturen gikk relativt greit hvis man ser bort i fra all bagasjen jeg gikk rundt og bar på. Det skal ikke være enkelt å pakke ned hele livet sitt i to rosa kofferter. Samtidig har jeg gått rundt med gitaren min og ei diger veske på 10 kilo. Bah, blir sliten bare jeg tenker på det.Da jeg dro ut med Lotus Elise på onsdag møtte vi en profesjonell baseball-spiller som var i byen for å spille kamp. Jeg spurte om vi kunne ta bilde sammen for å poste det på bloggen. Men da tredde divafaktene fram. "Jeg kan ikke ta bilde sammen med fans, beklager," sa han til meg. For det første er jeg ikke noe fan, og i alle fall ikke etter den behandlingen. Uansett, tror dere ikke vi endte opp på samme fly i dag? Han med hele baseball teamet sitt og jeg står der med gitaren min! Haha, for en dag dere.Noen tips til hva jeg kan gjøre for å holde meg våken?

Edit: Nå kan jeg endelig gå å legge meg! God natt ♥

Goodbye for now!

I dag har dagen jeg har gruet meg til i flere måneder kommet. Jeg skal reise fra mitt kjære California og tilbake til lille Norge. Selv om det bare er 45 minutter til jeg skal forlate leiligheten har det ikke gått opp for meg at jeg skal reise hjem enda. Jeg lever i en slags fornektelse, hvor jeg tror at det bare er noen venner vi skal kjøre til flyplassen. 

Den eneste trøsten jeg har er at jeg skal reise tilbake til New York i sommer, så Amerika blir ikke så lenge uten Hanna. Og så blir det veldig kos å se igjen alle vennene mine!Nå må jeg nesten stikke! Neste gang vi snakkes er jeg hjemme i Norge, eller på en flyplass en eller annen plass i verden! I mens kan dere kose dere med kveldens bloggintervju med Heidi Alexandra. Får å høre det må dere melde dere inn her.

Ønsk meg god tur?

Can I please buy your daughter?

I kveld opplevde jeg noe skikkelig ekkelt, eller det var kanskje mer kvalmende. Pappa og jeg dro på pub for å møte noen vi kjente for å ta farvel. På puben sitter det en gammel, tjukk mann med lite hår på hodet og man ser bare svetten rinner nedover kinnet. Dere skjønner sikkert tegninga. Uansett, denne mannen står og roper navnet mitt og vil at jeg skal komme bort å prate med han. Når jeg kommer bort spør han meg hvor lenge jeg skal være i Amerika og jeg svarer at jeg reiser hjem til Norge på søndag. Da sier han "Oh no! That means that we only have 1 night to make passionate love to each other!"

Jeg lover dere at jeg holdt på å kaste opp der og da. Se for dere onkelen til Harry Potter, stå og si noe så ekkelt som det der til ei ung jente på 21 år. Hva i alle verden trodde han at skulle skje? Det verste var da jeg bare snudde meg og gikk tok han og huket tak i pappa for å snakke videre med han. "Can you please sell me you daughter? I really want her? How much fish do you need for her?" Jeg holdt på å dø da jeg hørte det! Selge meg til en gammel, ekkel mann i bytte mot fisk? Haha, det er så fælt at det nesten blir komisk.Opplevd noe lignende før?

You guys are crazy!

Tenkte jeg skulle fortsette å svare på spørsmålene dere sendte inn på dette innlegget. Dagens spørsmål er fra mari og lyder som følger:

Føler ikke jeg har opplevd så mye crazy egentlig. I alle fall ikke som jeg kan komme på. Husker en gang da jeg var nykonfirmert fjortis og var på fest i Buvika. Da var det en fyr som gikk rett bort til meg og stappet tunga si nedover halsen min. Jeg stod der vettskremt og ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Siden den gang har jeg aldri likt å kline med gutter ute på byen. Det funker fint å holde hender! Hahah.

Har forresten et litt finere minne fra festing i Buvika. Omtrent 2 år etter den traumatiske hendelsen møtte jeg en fyr som var mer.. La oss kalle det ordentlig. Han tok meg med ut for å prate og se på stjernene. Om jeg ikke husker helt feil satt vi der og sang sammen også. Haha, memories.

Nå føler jeg at jeg babler i vei her. Har fortsatt ikke fortalt en crazy guttehistorie. Kanskje jeg skal fortelle om den gangen jeg ble slått i hodet med en ølflaske fordi jeg stod og pratet med en gutt. Eller da jeg gikk ut miniskjørt i 20 minus for å besøke gutten jeg likte! Sistnevnte er absolutt ikke å anbefale.

I fjor sommer opplevde jeg noe crazy sammen med Oda. Problemet er bare at den historien egner seg ikke på bloggen, så da går det visst ikke alikevel. Det skal ikke være enkelt dere. Jeg tenker så det knaker, og prøver å komme på en crazy guttehistorie for dere. Men enten blir den for klissete og romantisk, eller så er den for vågal til og i det hele tatt passe på bloggen.Jeg tror den mest crazy guttehistorien må være da jeg var i Vegas og endte opp på gutte-nachspill! Det var ikke på måte hvordan de behandlet meg som en av gutta, og ingenting var for tabu å snakke om. Der gikk det i både følelser, romantikk, damer og gutteprat.Har dere noen crazy guttehistorier å dele?

Alle gode ting er 3?

Eller, ikke akkurat denne gangen. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere har jeg en måte å tiltrekke meg politiet på. Jeg vet ikke hvordan, men kanskje det oser trøbbel ut av meg?Da vi dro hjem fra Olenka's graduation party, som forøvrig var kjempegøy, merket jeg at jeg hadde blåe, røde og hvite blinkende lys bak meg! Da var det Ikke noe annet jeg kunne gjøre enn å kjøre til siden og vente på dommen. Da jeg rullet ned vinduet var den en sint politimann som kom gående mot meg. "You know I told you not to do this!" "What's the matter with you. You can't drive here anymore?" Jeg satt der og bare måpte. Hva i all verden var det han snakket om?

Etter en stund fant jeg ut at dette var den samme politimannen som hadde stoppet meg en sen høstkveld i september, og han husket tydeligvis bilen, meg og at jeg den gangen hadde glemt å ta på lysene. Jeg mener, hva er sjangsen for det? At jeg skulle møte den samme politimannen, bli stoppet på grunn av den samme årsaken, i den samme gata som for 9 måneder siden? It's crazy!Problemet nå var at denne gangen var han sint på meg. Det var ikke en hyggelig opplevelse i det hele tatt. Han ville ikke godta det norske førerkortet mitt, og siden det amerikanske har gått ut på dato, stod jeg der uten førerkort. Han skulle gjøre en eller annen rar test for å se om jeg hadde drukket, og han kjeftet rett og slett på meg. Til tross for alt dette endte det med at han sa. "I'm gonna look the other way for now. Good night!" 

Jeg var bare overlykkelig for at alt gikk bra. Tenkt det, dette er den tredje gangen jeg har blitt stoppet av politiet her i USA og hver gang har de "sett den andre veien".

Blitt stoppet av politiet før?

Liker det ikke

Pappa vekte meg nå nettopp for å fortelle at jeg måtte ta elle tingene ut av sminkekommoden min for en eller annen dum jente skal komme å ta den. Jeg hater det faktumet at vi må selge alle tingene våre før vi reiser hjem. Jeg vet at det er umulig å ta de med hjem til Norge, men det betyr ikke at det ikke er veldig trist å selge alt sammen. Sminkekommoden har vært min trofaste venn gjennom året. Eller jeg har i alle fall brukt en god del tid framfor den! Og nå har jeg en time på å ta ut alle tingene mine før den forsvinner. Det kommer til å bli tomt på rommet uten den.Husker et av de første innleggene mine fra the U.S var hvordan holde det ryddig i "klesskapet". Haha.
Vet det høres ganske rart ut at jeg er så deppa på grunn av en kommode. Men man blir veldig knyttet til tingene sine i løpet av et helt år. Så det er kjipt at jeg nå må selge alt.

Har dere noen ting dere er knyttet til?

Cruising down town

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en kveld ute på byen med Lotus Elise! Som alltid hadde vi det veldig gøy, spesielt da en eller annen computer geek begynte å danse robotdansen. Haha, lo så jeg fikk vondt i magen. Han var søt da, det skal han ha. Kan fortelle mer om kvelden i morgen, det begynner å bli på tide å legge seg for små Hanna'er. Men før den tid skal jeg legge ved en film fra da vi cruiset gatene i San Francisco i Lotus Elise. Er ikke noe annet å si enn at jeg digger den bilen, spesiet den gode lyden den lager.

Herlig, ikke sant?

<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/393c17cb17765622e546ee32b81f708b" alt="Blogglisten" /></a>

Back in SF!

Nå har jeg altså kommet meg hjem til San Francisco. Er litt rart at jeg regner San Francisco som hjemme, og ikke Norge! Men jeg liker det! Var godt å komme tilbake til den gode senga mi, og masse mat i kjøleskapet. Når jeg er ute og reiser har jeg en tendens til å glemme av å spise mat. Jeg mister rett og slett matlysten av lite søvn, travle dager og festing. Så nå er det normalt kosthold og trening som gjelder!Har uansett hatt 5 fantastiske dager i Los Angeles. Har opplevd så mye, møtt så mange spennende mennesker og laget minner for livet! Turens høydepunkt var da vi var i Studio og fikk være med å synge på en Lloyd-sang. Mange av dere har forresten spurt om navnet på sangen og så videre. Flaut og innrømme det, men jeg kommer ikke på navnet. Tror jeg var såpass i lykkerus, at alt annet bare ble tåkete. Uansett, skal finne ut hva den heter og poste den her på bloggen så fort den nye plata til Lloyd slippes i sommer.Har forresten enda en L.A-historie på lur, så det er ikke helt slutt på Los Angeles-bloggingen enda. Må nesten dele alt det morsomme jeg gjorde på lørdag!Hvor i verden er hjemme for dere?


MTV Movie Awards 2011!

I dag, eller i natt for dere, var det MTV Movie Awards på Gibson Amphitheater i Universal Studios Hollywood. Etter et litt uventet besøk på hotellet vårt i Beverly Hills bestemte vi oss for å dra der for å se på stemningen. Det var kjempegøy, solen skinte og jeg skulle gjerne ønsket meg en billett til å se showet. Vi vurderte å kjøpe billetter, men etter at vi ble fortalt at billettene lå på 2000 dollar per stykk, slo vi rask ifra oss den ideen. 

Stemningen var i uansett upåklagelig. Kjempegøy å være der å se på alle menneskene. Var så mange fine kjoler og ikke minst sko! Eclipse stakk av med nestene alle prisene. De vant best movie, best kiss, best fight, Robert Pattinson vant best male performance og Kristen Stewart vant best female erformance! Harry Potter and the Deathly Hallows: part 1 vant bare en pris da Tom Felton vant best villain

Kveldens most talked about moment var da Robert Pattinson kysset Taylor Lautner da han og Kristen Stewart vant prisen for beste kyss! Det skulle jeg likt og sett!Noen av dere som så på MTV Movie Awards 2011?

Dreams come true

Gårsdagen var rett og slett perfekt! Vi begynte kvelden med å spise på den kjente Hollywood restauranten Katsuya. Der drakk vi hver vår apple martini og bare nøt livet! Karen var i ekstase da hun hadde fått en veldig spennende telefon i taxien på vei til Hollywood! Denne kvelden lå bare an til å bli perfekt!Da jeg hadde drukket opp martinien skulle jeg prøve å spise hele kirsebæra for og deretter lage en knute av stilken med tunga mi! Dere vet, sånn fancy greier jenter gjør på film for å imponere gutten. Det var ingen gutt jeg skulle imponere, men kanskje jeg klarer å imponere dere! Jeg klarte i alle fall etter litt tungegymnastikk å lage en knute med kirsebærstilken! Gjett om jeg var stolt da!

Etter maten dro vi hjem til hotellet før vi fikk en telefon om å møte Polo. Møtet med Polo og arbeidsplassen hans er det sykeste jeg noen gang har vært med på! Skal fortelle dere alt i morgen ned til hver minste detalj! Dere kommer til å få sjokk når dere finner ut hva vi har vært med på! Åh, gleder meg sånn til å fortelle! It's crazy!Klarer dere å gjette hva jeg har vært med på?

Rodeo Drive

Nå har vi nettopp kommet hjem fra sightseeing i Rodeo Drive. Nydelig shoppinggate i Beverly Hills hvor man bare kan vandre rundt å drømme seg bort. Er så herlig å rusle rundt når solen skinner, vinden blafrer i håret og man utveksler lure smil med fremmede som går forbi. Jeg var helt overbevist at vi så Hulk Hogan på joggetur, men Karen var litt mer skeptisk til mine observasjoner. Haha, gøy hadde vi det uansett!

I bygningen bak oss spilte de inn Pretty Woman!

Laget en liten filmsnurt så dere også kan få litt L.A-feeling hjemme i Norge. Vet den er ganske random, men tenkte å dele filmen med dere alikevel.

Nå skal vi ordne oss for kvelden og deretter dra ut på en av Hollywoods hotteste restauranter. Oppdaterer dere mer senere i kveld!

Har dere hatt en fin start på helgen?

Los Angeles baby!

Da har jeg endelig kommet fram til L.A etter en lang dag med reising. Vi bor på et nydelig hotell i Beverly Hills, like ved Sunset Boulevard. Hittil har vi fått invitasjon til en kjendis premiærefest til filmen Captein America med Chris Evans, men tror vi skal takke nei. Vi vil heller dra ut med sønnen til en verdenskjent rapper. Haha, dette hørtes litt overfladisk ut! But thats the drill in L.A!Jeg må forresten fortelle en ting! Karen har så mange forskjellige kontakter at jeg blir helt sjokkert. Nå har vi nettopp skypet med Iyaz i over 2 timer! Det var sykt crazy, men moro! Mer hyggelig fyr skal du lete lenge etter. Og det virket som om han hadde begge bena plantet godt på jorda.

(Beklager for arkivbilder, men sitter på Macen til Karen så har ikke tilgang til bildene mine)

Nå skal jeg løsrive meg fra Macen og hoppe inn i kjolen. Er virkelig klar for å ta L.A med storm!

Hva syns dere om Iyaz?

City of Angels

Nå er det ikke lenge til før jeg tar på meg ballerinaskoa og reiser til L.A! Jeg har på følelsen at denne turen kommer til å bli uforglemmelig! Uansett om planene til Karen og meg er gjennomførbare eller ikke skal vi ha det gøy! Vi skal bo på et hotell i Beverly Hills og vandre langs Hollywood's walk of fame! Kanskje vi til og med ender opp med walk of shame, men den tid den sorg.En ting er i alle fall sikkert og det er at denne turen skal nytes til det fulle! Det er den siste turen jeg tar før jeg reiser hjem til Norge, så de neste 5 dagene skal jeg være urimelig og bare ha det gøy! Hvis du leser dette mamma, fortvil ikke. Du vet jeg bestandig er fornuftig når det kommer til å ta avgjørelser.

Nå skal jeg sove i 5 itmer før pappa kjører meg til togstasjonen og ferden til Los Angeles begynner!

Er dere klare for å bli med meg til L.A?

Butter in a glass

Jeg kom meg helskinnet igjennom daten og alt gikk mye bedre enn forventet! Jeg har ledd så jeg har fått vondt i magen, drukket vin til jeg ble glad og fornøyd og spist så mye is, cookies og sjokolade som jeg bare vil! Kan godt venne meg til å rusle rundt på vingårder rundt om i verden og bare nyte livet.

Vi dro til 3 forskjellige vingårder, to i Napa og en i Sonoma, og jeg likte alle sammen veldig godt. Hyggelig betjening, god vin og nydelige omgivelser. Den vinen jeg likte aller best hadde en antydning til smørsmak. Noe som passer denne smørglade jenta veldig bra! It's like butter in a glass, som "Lotus Elise" kalte det! Jeg var også flink jente og smakte på ulike rødviner, selv om den smaken ikke appellerer noe spesielt til meg. Jeg skal nok holde meg til hvitvin fremover.Se så fint det er her?

Etter vingård nummer 2, begynte solen så vidt å titte frem og da var det på tide å ta av taket på bilen. Skeptisk som jeg er forlangte jeg å ha noe over hodet slik at jeg ikke skulle se ut som et bustetroll når dagen var over. Heldigvis for meg hadde "Lotus Elise" den perfekte løsningen. Haha, følte meg som tatt ut av en 60-talls film der vi kjørte langs veien med et rødt skjerf knyttet rundt hodet mitt!Det finnes forresten ikke noe bedre enn å kjøre langs kysten av California. Det er så vakkert at utsikten tar pusten fra meg hver eneste gang! Kommer til å bli utrolig trist å forlate mitt andre hjem og reise tilbake til Norge. Heldigvis har jeg et par uker igjen før jeg vender nesa hjemover.Liker dere rød- eller hvitvin best?
Syns dere jeg kledde 60-talls looken? 

From Napa to Sonoma

Nå er det likefør jeg blir hentet av Lotus Elise og eieren for å dra til Napa på vinsmaking. Ser dere det for dere? Meg, tusle rundt på en vingård og smake på alle de forskjellige vinene. Det er et bilde som skurret litt, men for all del dette kan bli gøy. Den fnistete Hanna skal jeg i alle fall legge igjen på pikeommet, og prøve å være voksen for en hel dag. Lurer virkelig på hvordan det skal gå. Har sagt i fra at jeg helst drikker hvitvin, etter en litt flau middag med rødvin på byåsen i fjor, holder jeg meg unna vin rouge!Håper virkelig "daten" i dag går bedre enn den på byåsen i fjor. Huff, jeg liker ikke å kalle dette for en date. Alt høres så mye mer seriøst ut da. La oss heller kalle det sammenkomst mellom to voksne mennesker som skal nyte vin og hverandres selskap!

Ønsk meg lykke til?

Cosmopolitan

Hvis noen av dere skal til Vegas i sommer, høst eller neste år vil jeg anbefale dere å bestille hotellrom på the Cosmopolitan Hotel. I alle fall hvis du er jente og har ganske lik stil som meg. Cosmopolitan må være det fineste hotellet jeg har vært på. Fra du kommer inn slår det diamanter og glitter i mot deg, og hele hotellet har en rosa-lilla-stil! You gotta love it!

Jeg og Annette tilbrakte 2 dager i baren (bond) på Cosmopolitan. Der har de utrolig god apple martinis, kjekke bartendere og dansere som står utstilt i glassbokser og danser. Ganske kult i grunn. Her kan du også komme inn uten at du er 21, men man må vise legg dersom man vil kjøpe seg drikke.

I hjørnet av baren har de et "avlukket" rom hvor det passer perfekt å ha putekrig, danse på bordet eller bare være crazy uten alt for mange tilskuere. Annette og jeg tilbragte store deler av kveld nummer 2 her, og møtte en stor gjeng med gutter fra Australia, noen fra London og et par amerikanere. Dette er enda et pluss med denne baren. Det er nesten bare gutter her, så om du er ute etter litt mannlig attention er dette plassen for deg!Cosmopolitan har også et utrolig bra utvalg av butikker, så det går fint an å svi av noen dollar på shopping her. Marquee er plassen å være visst du er over 21. Annette og jeg kom oss aldri dit, men har hørt mye bra om utestedet. På dagtid har de spektakulære pool parties på Marquee! Der skal i alle fall jeg tilbringe dagene neste gang jeg er i Vegas.Ville du bodd på the cosmopolitan?

Godt og blandet

Da var det på tide å svare videre på spørsmålene dere sendte inn. Denne gangen svarer jeg på spørsmål som jeg ikke helt viste hvor jeg skulle kategorisere. Med andre ord, spørsmålene er ganske random og forskjellige.

Dette spørsmålet føler jeg at jeg får daglig, og jeg syns det er kjempegøy at så mange er interessert i at jeg skal ha liveshow på bloggen. Hadde egentlig planlagt å ha liveshow da jeg og Annette var i Vegas, men siden det er 9 timer tidsforskjell mellom Norge og Vegas viste vi ikke helt når vi skulle få tid til å gjøre det. Tenkte jeg kanskje kunne ha liveshow med Karen når vi er i L.A. Hvis ikke blir det liveshow med meg og Oda når hun er ferdig på high school!

Hm, this is a tough one! Jeg er ikke sikker på hvor mange barn jeg vil ha. Jeg vet bare at jeg ikke vil ha barn før jeg er i slutten av 20 åra, kanskje 30 år eller noe. Et barn er i alle fall for lite, mens fire er helt klart for mange. Såå, kanskje 2-3 barn?

Nei, det kunne jeg faktisk ikke. Jeg har ikke noe i mot jenter som tar silikon i puppene, men jeg ville aldri ha tatt det selv. Ville ikke tatt og puttet et fremmedlegeme inne i kroppen min, som ikke hører hjemme der. Man vet jo aldri helt hvordan kroppen egentlig reagerer på det. Dessuten syns jeg det er viktig å være fornøyd med den man er. Botox har jeg aldri tenkt noe spesielt over. Jeg er bare 21 år, og føler ikke for å begynne å bekymre meg for rynker helt enda.N to the ei.Haha, hadde ikke så bra utvalg av barnebilder på Macen!

Yes sir! Det er på grunn av at noen personer er så barnslig og stjeler bildene mine og lager falske profil av både meg og andre, at jeg nå har begynt å skrive "hannavaage" over bildene.


For dere som ikke leste bloggen min i begynnelsen av februar, så var jeg altså på audition på Americas next top model! En kjempespennende opplevelse hvor jeg fikk testet selvtilitten min. Jeg måtte vise meg fram foran hundrevis av mennesker på cat walken, svare bra nok på spørsmål fra dommerne og vise frem meg selv. Ble kjent med mange nye mennesker og ødla tærne mine da jeg stod i over 5 timer i kø i høye hæler!

Uansett, jeg kunne ikke gå videre i konkurransen på grunn av at jeg ikke har amerikansk statsborgerskap. De ba meg om å melde meg på den norske varianten istedet for! (Noe som jeg ikke har planlagt å gjennomføre) Jeg hadde uansett en kjempefin og lærerik dag!

Hva syns dere om silikon?
Hvor mange barn vil dere ha? 

Do you wanna dance?

Da var det vel på tide å lage en liten oppsummering av gårsdagens bryllup. Vet ikke om det skjedde så mye spennende, men noe er kanskje verdt å nevne. Hadde det som sagt kjempegøy til tross for at det sterkeste jeg drakk var lemonade med isbiter. Da vi først ankom bryllupet møtte vi en dame som ville gifte bort sønnene sine til Oda og meg. Oda skulle få han på 19, mens jeg skulle få han på 25. Det var det rareste jeg noen gang har opplevd. Jeg fikk både mailen, facebooken og alt som finnes slik at vi kunne holde kontakten. Haha, gøy var det i alle fall.Den søte jenta på bildet er kusinen min Hannah. Hun må være den søteste jenta. Da jeg våknet i morges hørte jeg at hun fortalte alle vennene sine at vi hadde danset i hele går, at jeg hadde flettet håret hennes og at jeg hadde en morsom aksent når jeg snakket. Haha, gøy å være den kule kusinen fra Norge!

Jeg møtte og en gutt som var helt lik en gutt jeg møtte i Trondheim i fjor. Var litt creepy i grunn, når både utseende, oppførsel og væremåte var kliss lik. Det hele endte med at han kom litt sjenert bort og spurte om Oda og jeg ikke ville danse med han. Etter litt awkward dansing, kom det heldigvis en fyr og "reddet" meg ut av det hele. Haha, det skal ikke være like enkelt bestandig. Jeg liker bare det faktumet at Matt og Laura er unge når de giftet seg. Slik at alle de kjekke guttevennene er i passe alder!

Dette bildet får meg til å tenke på at han var så snill og varmet den iskalde hånden min, så jeg ikke skulle fryse. Sånne gutter liker jeg!

Hva syns dere er det beste med bryllup?

The wedding pictures!

Æh, jeg får skikkelig lyst til å gifte meg når jeg går igjennom de 201 bildene jeg tok i kveld. Selv om det sikkert ikke blir en realitet før om 10 år. Først skal jeg gå ferdig medisinstudiet, deretter nyte livet og så begynne å tenke på mann og barn. Matt og Laura ser i alle fall lykkelig ut sammen, og jeg unner dem virkelig alt godt! Er veldig glad for at vi ble kjent med Laura på Thanksgiving og at de inviterte oss i bryllupet sitt. Det har vært en opplevelse uten like, og en dag jeg sent vil glemme.

Legger ved bilder fra bryllupets høydepunkter! Som den dedikerte bloggeren jeg er, stod jeg selvfølgelig fremst i køen for å få de beste bildene.

Laura reading her vows to Matt.

You can now kiss the bride!

The married couple arrives at the reception.

Cutting the wedding cake together.

Love this picture! They look so adorable together.

And then they finally got their first dance as a married couple.Poster flere bilder av gjestene, dansingen og kjolen min i morgen. Nå er det drømmeland som gjelder for lille Hanna.

Hva syns dere om brudekjolen til Laura?

wedding outfit!

Da har jeg fått på meg kjolen, krøllet håret og sminket ansiktet passe nok til å delta i et bryllup. Legg merke til at jeg har lagt igjen de høyhælte skoa hjemme i California. I Minnesota er det ballerinasko som gjelder!

Kjolen er fra Guess, veska og accessories er fra Glitter.

Hva syns dere?Bla, bla, bla

Jeg elsker å fly, for man møter bestandig så mange interessante mennesker. På flyet på vei til Minneapolis satt jeg og Oda 2 rader fra hverandre, men det hindret oss ikke fra å ha den mest høylytte samtalen med hverandre. Han fyren som satt i mellom oss fulgte intens med og ga oss små smil inne imellom. Kanskje ikke så rart han prøvde å følge med for samtalen vår var ganske interessant om jeg må si det selv.

Tema var gutter og hva jeg skal gjøre i forhold til en gutt som gjør at det kiler i magen hver gang jeg får melding fra han. Ååh, jeg liker virkelig den tilstanden jeg er i nå. Pulsen øker hver gang telefonen min gir lyd fra seg.

Så nå gjelder det bare å spille kortene sine riktig, så blir det kanskje happy ending til slutt!

Kom forresten nettopp fram til familien vi skal sove hos i helgen. De er den typiske amerikanske familie og har et hus som ser ut som det er tatt rett ut fra an amerikansk såpeserie. Haha, I love it! Jeg skal sove på et rosa jenterom, og jeg kunne vel ikke passet bedre inn. Eller hva sier dere?

Hva skal dere gjøre i helgen?

Hektisk

Livet er så hektisk for tiden. Føler jeg hopper fra den ene avtalen til den andre, og har ikke tid til å slappe av i mellomtiden. I morgen reiser jeg bort for helgen og når jeg kommer hjem på mandag skal jeg på kino med Ingvild å se Hangover 2. På tirsdagen har jeg blitt invitert på vinsmaking og middag i Napa sammen med han fyren med den fine bilen, hvis det sier dere noe. Haha. Dagen etter skal jeg på middag i Castro, og så fyker jeg til L.A for å møte Karen.

Fikk forresten vite at jeg kanskje får en gratis tur til New York i sommer. Håper virkelig at det blir noe av det. Da kommer ikke sommeren til å bli så trist alikevel! Nå må jeg pakke ferdig kofferten og velge hvilken kjole jeg skal bruke på lørdag. Forteller mer i morgen, er så trøtt nå alt jeg holder på å falle inn i drømmeland as we speak.

Har dere det hektisk for tiden?

Er du rik?

I det siste har jeg nesten blitt spammet med spørsmålet...

Beklager å måtte skuffe dere, men jeg er ikke rik! Jeg kan ikke si at jeg sliter økonomisk sett, men jeg er heller ikke styrtrik for å si det sånn. Alle pengene jeg bruker her i USA kommer som regel fra min egen lomme. Får litt penger av mamma og pappa her og der. Men hvem gjør vel ikke det?
Jeg bruker som regel å svare at pengene kommer fra at jeg jobbet kjempemye sommeren 2010, men det er det mange som stusser på. Mange mener at det må komme noe penger utenom denne sommerjobben. Det har de for så vidt rett i, så nå skal jeg dele hemmeligheten bak min "pengesuksess". Det aller meste av pengene har jeg tjent selv. Ellers så har jeg fått penger i jule/bursdagsgave, spart penger fra stipendet jeg fikk i fjor av lånekassen, hatt en alt for snill farmor, spart enda mer penger og tatt litt penger fra sparekontoen min.
 

Dette er altså årsaken til hvorfor jeg har råd til å kjøpe meg alt jeg kjøper, reise dit jeg ønsker og bruke en del penger. Ikke no' mer hokus pokus enn det! 

Dere som har vært så nysgjerrige, ble dere fornøyd med svaret mitt nå?

Nytt i klesskapet

Det heter vel egentlig nytt i undertøysskuffa, men følte det ikke helt passet seg som en overskrift. Vil ikke tiltrekke meg lesere av den grunn. I dag har jeg altså vært på shopping med søte Ingvild. Vi endte opp med å bruke en god del tid på Victoria's secret for å svi av de siste slantene jeg har igjen. Kjøpte meg baby rosa BH og matchende underdel, og gleder meg allerede til å bruke det. Av en eller annen grunn føler man seg litt bedre når man har pent undertøy. Er dere ikke enig?Kjøpte og en knallrosa lipgloss, fikk en gratis bombshell t-skjorte og kjøpte meg hvite guess sko. Mangler bare den lyserosa capsen og en shorts, så er jeg klar for stranda i L.A

Tilbrakte forresten hele dagen med Ingvild. Er bestandig gøy å møte henne, for vi to kan snakke om aboslutt alt, uten at noe er for flaut. Godt å ha noen å dele alle de kleine historiene med, og så le så vi får vondt i magen av det etter på. Ingvild møtte forresten en fyr i Santa Barbara forrige uke som tydeligvis var fast leser av bloggen min. Da Christian, som han het, fant ut at han og jeg skulle reise hjem til Norge på samme dag inviterte han meg til å bli medlem av mile high club!

Haha, Christian da. Det fins mye annet moro man kan bedrive flytiden med. Hva om vi legger edderkoppkabal, deler hemmeligheter og gir hverandre håndmassasje? Høres ikke det mye bedre ut?Hva syns dere om undertøyet?

Happy!

Gjett hva jeg nettopp gjorde?......Booket en enveis bilett til L.A for neste uke! Ååh, gleder meg som et lite barn på julaften. L.A blir den siste byen jeg opplever før jeg reiser hjem til Norge, så det skal nytes til det fulle! Jeg skal dra dit sammen med søte Karen, og jeg tror vi to kommer til å få et fantastisk opphold! I alle fall hvis alt det vi har planlagt går i boks. Da hopper jeg i taket av lykke.Er dere glade akkurat nå?

boys, boys, boys!

ah, gutter... Man kan aldri få nok av dem. Lange, tynne, gode, runde, kjekke, hotte, stilige og flotte! Dette innlegget skal altså handle om gutter. Da dere kunne stille meg spørsmål for 2 dager siden var det en del av dere som spurte meg om guttespørsmål, og de tenkte jeg nå at jeg skulle besvare!


Ja, hva skal man svare på dette mon tro. Det jeg tenker angående gutter er vel at de kan være ganske forvirrende og irriterende, men jeg hadde heller aldri klart meg uten dem! Når en gutt jeg finner tiltrekkende kommer bort og gir meg et kompliment, eller hvisker noe fint i øret mitt, blir jeg ganske så glad. Det skal ikke mye til for å sjarmere meg altså. Si noen ord på spansk, britisk eller rogalandsk, så er jeg solgt!For tiden er jeg vel på "flørtern" som du kaller det. Etter det forrige forholdet mitt var det ganske godt å bli singel og komme seg ut i verden igjen. Har nå vært singel i snart 2 år, og trives med å drive fra blomst til blomst. Men, man skal ikke se bort i fra at hvis prince charming dukker opp så blir det slutt på all flørtingen, minglingen og så videre. Jeg er nok ganske klar for å finne meg en fyr som vil stryke meg på ryggen, gi meg søte komplimenter og som får meg til å le.Når jeg drar ut på byen har jeg forresten ikke planlagt om jeg skal flørte eller ikke. Jeg tar det som regel som det kommer. Vanligvis bruker det å gå greit. Alt ordner seg for snille piker vet dere!

Siden jeg enda ikke har møtt noen ordentlig kjendis, så har jeg nok ikke blitt det. Det eneste må være alle de svært rike mennene i New York som konstant prøvde seg på meg og Annette. Heldigvis har min mor oppdratt meg ganske godt, så jeg lot meg ikke lure bare fordi de var rike. De fikk som regel, "I'm gonna earn my own money", til svar!
Det kommer helt an på situasjonen, alderen til gutten og så videre. Er det en gutt på barneskolen/ungdomskolen så kan jeg forstå at han syns alt som har med jenter å gjøre er flaut, og derfor ikke tør å si ja foran alle vennene sine. Er gutten gamlere derimot, er det kanskje litt rart om han ikke tør å si ja til ei jente foran kompisene. Da ville jeg påstå at han er litt feig?
Of course I can honey!


Foretrekker dere å være singel eller å ha kjæreste?

I'm gonna miss you baby!

Dagen i dag er en trist dag fordi bestevenn reiser tilbake til Norge. Har hatt noen fantastiske uker med henne hvor vi har gjort alt fra å flørte med gutter til å ligge timesvis og bare snakke om alt mellom himmel og jord. Er så herlig å ha en venninne man kan prate om alt med. Ingenting er for flaut, utfordrende eller rart å snakke om. Vi har kommet oss gjennom 3 uker uten å krangle en eneste dag. Men kan tenke meg hun ble litt lei av all ventingen. "Annette, jeg blogge før vi drar ut. Sånn er det bare!"Vi begynte ferien i New York, hvor vi koste oss i 6 dager. Har aldri før blitt kjent med så mange nye og spennende mennesker. Det føltes nesten som hele New York stod på pinne for oss. Dro vi ut på byen var det ikke lenge før det kom noen bort til oss og spurte om vi trengte hjelp til noe. Alle er så hyggelige og hjelpsomme, og jeg liker det.

Beste minnet fra New York må bli da vi traff Nelson Blitz, eller den lørdagen vi var ute og festet på SL. Er så mange gode minner og velge mellom, så det er litt vanskelig. Å treffe søte Karen var også veldig hyggelig! Hun tok oss med på shopping i SoHo og viste oss rundt. Hun tok oss også med på Lavo hvor vi hadde det veldig gøy.Etter New York dro vi hjem til San Francisco for å lade opp batteriene til Vegas. Jeg var i alle fall helt utslitt etter 6 dager med festing i New York, så dagene i SF ble brukt til å ligge på soffaen å se film. Haha, tror nesten ikke vi beveget oss ut av døra en gang. Bare når vi skulle sende kjolen min på rensing etter en dum fyr hadde sølt drikken sin på den!Forrige mandag dro vi til Vegas for å ha det enda mer gøy! Husker jeg tenkte at ingenting kunne toppe New York, men der tok jeg altså feil! Vi har hatt den mest fantastiske turen noensinne. Vegas er og blir en av de beste byene i verden! Vi var omringet av kjekke gutter fra morgen til kveld, og levde livet til det fulle.Både jeg og Annette har lyst til å reise tilbake med en gang, så skal ikke se bort i fra at vi tar turen dit igjen. Da skal vi i allefall ligge på Cosmopolitan Hotel. Det hotellet er som skapt for meg og Annette! Diamanter, rosa, glitter og stas. Tror vi tilbrakte hele to kvelder i baren her. Ble bestevenner med bartenderen og tok masse bilder! Ble også "sjekket" opp av en fyr fra Australia, men det har jeg helt glemt av å skrive om. Det beste minnet jeg har fra han er at han tipset bartenderen 20 dollar etter å ha kjøpt en drink til meg. Haha, crazy!

Etter Vegas dro vi tilbake til SF igjen for å være med på pappa sin graduation, vise Annette rundt i San Francisco og fylle opp kofferten med undertøy fra Victoria's Secret. Nå er det altså på tide at Annette drar tilbake til Oslo for å fullføre skolen, og jeg nyter de siste ukene av friheten min her.

God tur tilbake til Norge vennen!
Hva syns dere har vært gøyest å lese om mens Annette har vært her?

My new car

Vet ikke om dere husker at jeg for 3 uker siden skrev at jeg kanskje skulle på "date" med en fyr, men var litt usikker siden jeg ikke kjente han så godt. I dag våknet jeg av en melding fra han, om jeg ville være med å spise lunsj. Den gangen spurte jeg dere om råd om hva jeg skulle svare. 71 av dere skrev at jeg skulle være litt crazy å takke ja, og derfor gjorde jeg det. Lunsjen gikk bedre enn forventet og det endte opp med at han og pappa satt på kjøkkenet og drakk kaffe. Haha, pappa fikk seg i alle fall en ny bestekompis!

Bilen han eier var så stilig at jeg og Annette måtte ha en liten photo shoot i den.

Var ikke bilen fin?

the american way

I går var en stor dag hos familien Vaage. My dad graduated from University of Berkley and my sister went to prom! Annette og jeg dro på graduation rett fra Vegas så jeg må innrømme at jeg var litt sliten. Var kjempegøy å høre på en av talene til en professor når han nevnte pappa sitt prosjekt i talen! Hvor sweet er ikke det? Pappa graduated sammen med 120 andre fra UC Berkeley, og er nå en master i public health rikere.

Fikk skikkelig følelsen av å være i en amerikansk film da jeg så alle studentene med kappe og hatt. Blir ikke noe mer college-aktig enn dette!

Etter graduation var det rett hjem for å fikse Oda til prom. Etter 4 timer med fiksing av sminke, hår og kjole var hun klar for å ta prom med storm! Hun ble rett og slett nydelig med det lange blonde håret og den blå kjolen. Er dere ikke enig?Selve prom foregikk på en yacht i San Francisco. Kan se for meg det var en drømmekveld uten like. Masse dansing, flørting og helt sikkert en god dose drama. Skulle ønske jeg kunne oppleve dette selv, men de har tydeligvis 21-års aldersgrense på prom, så jeg er nok dessverre for gammel til å være daten til noen. Haha!Hva syns dere om kjolen?

It's spectacular!

Skal jeg komme med enda et lite Vegas-tips så må det bli å få med seg det spektakulære fonteneshowet de har utenfor Bellagio hotel. Den perfekte eventen å få med seg om man er der på ferie med kjæresten. Annette og jeg dro dit ved skumringstider og både musikken, lyset og showet gjorde meg helt ør i kroppen. Det eneste som manglet var at de to guttene som var med oss var byttet ut med prince charming.

Tok og filmet deler av vannshowet slik at dere også kan få en smakebit på hva Vegas har og by på. 

Hva syns dere?

What I like about Vegas

Åh, denne lista har potensialet til å bli lang. Det er så mye å like ved denne byen at man ikke helt vet hvor man skal begynne. Skal dere på ferie til Amerika, anbefaler jeg på det sterkeste å ta turen innom Vegas. Her har de noe for alle aldre. Til og med mine foreldre har lyst til å dra tilbake for å bli begeistret av byen en gang til!Det jeg liker aller best med Vegas er alle de fine hotellene. Her kan man vandre rundt i dagesvis med et kamera rundt halsen å ta utrolig mange kule bilder. Man blir aldri lei av de fantastiske hotellene og man oppdager noe nytt hver gang.

En annen ting jeg liker godt er varmen. Hver gang jeg har vært der har det vært kjolevær og denne gangen var det så varmt at vi kunne ligge ved bassenget å jobbe med brunfargen. Blir ekstra kos når man snakker i telefonen med en fyr som får det til å kile i magen. Oh, I love that feeling!

Alle festene er også en del av the Vegas experience. Her er det også mye forskjellig å velge mellom. Man kan dra på store nattklubber og danse til krampa tar deg, eller man kan dra til en litt mer low key-plass, for å chille i baren. Både the Gallery på Planet Hollywood, Tao på Venetian og Moon på the Palms er utesteder jeg gjerne drar tilbake til. Musikken er upåklagelig og det samme er utvalget av gutter!Når det kommer til gutter har Vegas en god del forskjellig å tilby. Har enda ikke opplevd mangel på kjekke gutter når man drar ut på livet, shopping, middag og så videre. Det er nesten litt farlig at det finnes så mange fisk i Vegas. Det er umulig å velge bare en! Kanskje jeg bare ska la dem sloss, og så ser vi hvem som vinner!Har du vært i Vegas?
Høres det spennende ut? 

Yoghurt og skinka!

Det følels litt rart å konsentrere seg om gamle hendelser, når det har skjedd så mye nytt og spennende de siste timene. Mitt nye motto har blitt, I will sleep when I'm dead, så dere kan tenke dere til hvordan kroppen min har det. Dette innlegget skulle handle om mine nye venner fra Rogaland, men føler ikke det blir noe morsomt å skrive om dem lengre. I alle fall ikke når jeg er ganske sikker på at de kommer til å lese hva jeg skriver!

Kan fortelle såppas at jeg har fått en litt annet syn på gutter, da jeg opplevde et skikkelig gutte nachspill her om dagen. Må innrømme at jeg følte meg litt utilpass av og til, men veldig gøy å observere guttas væremåte. Jeg likte spesielt godt da han ene fyren åpnet seg skikkelig og fortalte om sine nye følelser. Trodde ikke gutter analyserte oppførselen sin like mye som vi jenter gjør, men så feil kan man altså ta.Var uansett veldig gøy å få lov æ være en av gutta, og bare le av de rareste ting.

Tidligere på kvelden møtte vi en gjeng svensker, og selvfølgelig skulle jeg imponere med mine svenskkunskaper. Jag är hungrig, sa jeg omtrent hvert femte minutt, og det endte med at jeg tilslutt ble tilbedt Yoghurt og Skinka av våre kjære naboer. Ble tyvärr ingen yoghurt, men skinka fikk vi før vi dro ut på Tao i går kveld! Forteller mer om dette senere, nå er det på tide med litt frokost.

Liker du å være en av gutta?

Lucky 28

I går sosialiserte vi oss med gutter verden over. Dagen begynte med at en creepy dud fra Australia kom og banket på døra på rommet vårt klokken 10 om morgenen. Om han gikk feil eller ikke, det vet jeg ikke. Vet bare at han var utrolig irriterende på morgenkvisten. En god del timer senere gikk vi ned for å spise frokost og da møtte vi to fyrer fra Israel. Siden verken Annette eller jeg er flinke til å bruke nei-ordet, endte det med at vi gikk for å spise lunch med dem.Annette fikk flørte med en kjent fotballspiller fra Israel, mens jeg satt igjen med fyren som solgte rettetenger. Har aldri møtt en så rar fyr før. Han spurte meg konstant om han kunne få den ære av å ta på håret mitt. Det var tydeligvis så mykt og glatt. Etter hvert som praten gikk, ble samtalene mer og mer rare. Det skal ikke være så lett bestandig.

Etter ei lita stund var det glambling som stod på planen. Må ærlig innrømme at jeg ikke hadde peiling på hva vi gjorde, men like vel klarte vi å få 20 dollar til å bli 100! Nesten så jeg kan skryte på meg at vi har litt skills, men bare nesten. Vi spilte Roulette, og vant da Annette sa vi skulle satse pengene våre på tallet 28.Etter gambling var det tid for å ta på seg de høye hælene og dra ut på livet. Der møtte vi en gjeng rogalendinger og en gjeng med svensker! Forteller mer senere i dag. Kan si så mye som at jeg har lært en god del nytt om gutter etter gårsdagens etterfest!

Liker dere norske eller utenlandske gutter best?

I'm loving it!

For en kveld dere! Er så mye forskjellig som har skjedd at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne å fortelle! Dette er helt klart den beste kvelden på lenge. Annette og jeg møtte en gjeng med nordmenn, eller kjekke rogalendinger heter det vel! For meg var dette perfekt, siden jeg smelter med en gang noen sier noe på rogalandsk til meg.Kan fortelle mer om kvelden i morgen, nå må jeg nesten gå tilbake til etterfesten vi har i den norske suiten! Det er forresten sykt fint her jeg sitter og blogger. Hadde ikke hatt noe i mot og bodd her. David kjøpte til og med internett til meg, slik at jeg skal få til å blogge for dere! Skal ikke klage på servicen i alle fall.Føler dette ble et ganske rotete innlegg, men ikke så enkelt å skrive når man har begrenset med tid og en fyr som sitter og venter på at jeg skal bli ferdig med denne bloggingen. Må vel løsrive meg fra pcen å se om vi kan finne noe nattmat istedet for. Magen min romler som bare det!Hvordan er livet i Norge?

Happy 17 of May!

Gratulerer så mye med nasjonaldagen kjære lesere! Håper alle sammen har hatt en fantastisk dag! Når jeg kjenner etter skulle jeg mye heller vært i Norge, gått i tog og spist masse is i stedet for å ligge i et mørkt hotellrom i Vegas! Haha, men jeg skal vel ikke klage. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen og vaske bort "minnene" fra i går, før jeg legger meg på bassengkanten og nyter sola.

Har dere hatt en fin 17. Mai?

Its good to be blond, tall and beautiful!

Nå skal dere høre dere. Jeg og Annette var på shopping i 5th avenue, og hadde en minnerik dag. For det første ble vi behandlet som prinsesser hos Dior, men det skal jeg fortelle om senere. Dette innlegget skal handle om Nelson Blitz, en fyr jeg og Annette møtte.Vi var innom Chanel for å titte på drømmeveska mi, og skravlet så det klang i veggene. Da vi var på vei ut får vi øye på en eldre herremann i en fargerik dress og stor sløyfe i halsen. Plutselig roper han etter oss. "Are you girls from Finland?" "Noo!" roper vi i kor. "we are from Norway". Da blir han helt i hundre og ber oss om å komme bort til han. "Do you know Edvard Munch?". Svarer selvfølgelig ja, men lurer litt på hvorfor han spør om det..

Etter ei lita stund finner vi ut at han er eier av 28 ulike Munch-malerier og har Madonna hengende over peisen i stua si! Crazyness! Vi sto der lenge og pratet med han og datteren som forøvrig fylte 20 denne dagen. Han fortalte at han var kompis med Jon Fredriksen og at de to blonde døtrene hans brukte å komme på besøk hver gang de var i NY. Tror nok han var en sucker-for-blonds! Han prøvde til og med å spleise Annette med sin 52 år gamle sønn.Det endte i alle fall med at han ga oss nummeret sitt og datteren holdt på å dø av skam! Fikk melding i dag tidlig at jeg og venninnen min (som han absolutt ville kalle Anastacia) måtte komme på middag i hans leilighet på 5th avenue neste gang vi var i NY. "we have to keep in touch!"Annette og jeg har i alle fall planlagt neste tur til New York, september 2011!

What is it with you boys?

Da Annette og jeg så Twilight Eclipse i går, begynte jeg å tenke på noe som egentlig irriterer meg litt. Dere som har sett filmen husker kanskje scenen hvor Edward frir til Bella? Han forteller henne at i hans tidsalder sitter jenta og gutten utenfor inngangsdøren og drikker iste. Han kan kanskje stjele et kyss eller to, men bare etter at han har fått farens tillatelse.

Av og til skulle jeg ønske det var slik i vår tidsalder også. Jeg mener, mange av guttene der ute burde i alle fall prøve å vente mer en 30 minutter før de prøver å stikke tunga si langt ned i halsen din! Det er bare irriterende og usexy! Jeg skulle likt og hatt en ordentlig samtale, utveklse noen blikk og kanskje litt utfordrende dansing. Det gjør meg bare sur og irritert når det første gutten prøver på er å klipe rumpa mi, eller sikle på puppene mine.Misforstå meg rett. Er glad jeg ikke lever på begynnelsen av 1900-tallet. Skulle bare ønske guttene nå til dags var gentleman's som mister Cullen, istedet for ass grabbing assholes!Hva tenker dere om dette?

That wasn't so smooth, Smooth!

Noen burde virkelig gjøre litt research før de begynner med "flørtingen". Bare hør på dette her..Annette og jeg ble med Karen på brunch på Lavo i NY. Der møtte vi en fyr som kalles Smooth, datageni og ganske important. Vi danset, lo, spiste, sang og danset igjen. Slik holdt vi på i flere timer, og hadde en uforglemmelig formidddag. Trodde vi. Da Annette mottok denne meldingen ble hun litt mer skeptisk.


Haha, jeg holder på å le meg ihjel! Hvordan går det an å dumme seg ut på denne måten? Huff, det skal ikke være enkelt å holde styr på alle jentene man møter. Annette ga han dette svaret tilbake, men hun har enda ikke fått noe respons tilbake.

Opplevd noe lignende?

Times Square by night

Er det noe jeg liker så er det å vandre rundt på Times Square på kveldstid. Livet, menneskene, lysene. Alt er fantastisk. Annette og jeg bestemte oss for at vi en gangs skyld skulle ha en rolig kveld. Så da ble de høye hælene byttet ut med Times Square og sandaler. Kanskje like så greit, hele Hanna trenger en liten pause.Føler jeg sklir rett inn. Er dere ikke enig? Sist gang jeg var på Times Square havnet Oda og jeg på en stor reklameplakat inne imellom alle lysene. Det var ganske kult i grunn. Dere kan se film fra dette her. En annen fin ting med Times Square er at det er kjekke politimenn i uniform overalt. Haha, skriver jeg noen gang om noe annet enn gutter?!

Har dere vært på Times Squere?


Sunny at the park

For at Annette skal oppleve noe annet enn bare shopping og uteliv, tok jeg henne med til Central Park for å rusle rundt i finværet. Hun var ikke akkurat den mest entusiastiske turgåeren og spurte meg hvert 5. minutt om vi var ferdig snart. Jeg hadde tenkt å vise henne statuen hvor Robert Pattinson sitter og røyker i Remember Me. Eller skøytebanen der Blair Waldorf står på skøyter i sesong 1 av gossip girl. Men siden Annnette var.. Ja, la oss kalle det sliten, ble det bare en kort tur i parken.


(Dette ble tatt da jeg var i NY oktober 2010)

Gøy hadde vi det uansett. Vi hadde latterkrampe til tusen der vi gikk og ruslet bortover parken og mimret tilbake til nattens morsomme hendelser. Gutter og champagne kan skape mange komiske øyeblikk skal jeg si dere!

Liker dere å gå tur?

Det er ikke noe gøy..

..Når noen stjeler jakken din på utestedet du er på. Jeg er så lei meg at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det var en kjempefin, svart trench coat som jeg hadde fått av ekskjæresten i gave, og nå er den borte. Jeg er kjempelei meg, og klarer ikke å slutte å tenke på det. Utestedet sa jeg skulle prøve å ringe dem i morgen for å høre om de kanskje har funnet den. Jeg krysser i alle fall fingrene for det.Bortsett fra dette hadde vi det utrolig gøy i kveld. Klokken er nå 6 om morgenen, og vi kom nettopp hjem fra 1Oak. 4 forskjellige promotører ville ha oss med ut i kveld, så det var ikke mangel på hverken vip-bord eller drikke. Det endte med at jeg fant en kjempesøt gutt fra Italia som ble kveldens underholdning. Litt problematisk at han så vidt kunne prate engelsk. Det var for det meste mumling som kom ut av munnen hans. Haha, han var i alle fall veldig kjekk å se på.Nå skal jeg legge meg under dyna og synes synd på meg selv! Forhåpentligvis dukker jakken min opp i morgen!

Har dere mistet noe dere er glad i?
Vil den ekle følelsen jeg har inne i meg gå over? 

Advarsel!

Ikke prøv dette i utlandet, hvis du ikke vil ende opp med ei megafet telefonregning!

På fredag spottet Annette mister mysterious i svart hettegenser og solbriller. Hun trodde med en gang det var en kjendis, og nølte ikke med å sjarmere denne herremannen. Det tok ikke lenge før de var up to date med å utveklse telefonnummer og kanskje noen blikk. Lykkelig dro vi fra utestedet med et telefonnummer rikere.

 

I dag morges våknet hun av at telefonen dirret i et kjør. Hvem kan nå dette være tenkte hun, og svarte ivrig "hello?? Who is this?" "This is Kyle from Hudson Terrace" klang det i tilbake. "Kyle who?" prestrerte hun å si. Jeg som lå der å hørte på hele samtalen lo så jeg begynte å hikke. Det kommer i alle fall til å ende med at Annette blir mange hundrekroner fattigere. Han har ringt henne i hele dag, og hver gang +91 kommer opp på skjermen sier hun. "Hvem er nå dette?" og så er det pån igjen! Budskapet i dette innlegget er altså. Ikke gi bort nummeret ditt til en fyr du tror er kjendis!

Up to date

De siste dagene har jeg prøvd å blogge før jeg legger meg, men hver gang har jeg sovnet med Macen på fanget! Haha, det er så mye som foregår her at man rekker så vidt å puste. Jeg føler i alle fall at alle skal ha en bit av meg! Håper det roer seg litt ned nå som helgen er over, men tviler..

Det som har skjedd siden sist er at vi har vært på 1 Oak, det hotteste utestedet på en søndag i New York. Jeg har kjøpt meg en hvit armani-kjole som en eller annen dust sølte litt av drikken sin på. Vurderer å kjøpe meg en lilla kjole, men den koster 2000 så jeg er litt usikker. Hva syns dere?

Vi har vært på middag med sjefen av American Express, og på nabobordet satt det tre jenter fra Orkanger (hjemplassen min). What is the odds?Vi har danset til langt på natt, og vist amerikanerne hva Norge har å by på! Det eneste problemet er når ekle, rike menn prøver å legge an på deg. Jeg mener, de tror de kan få hvem som helst siden de har litt penger i lomma, men jeg skal virkelig tjene mine egne penger! Trenger ikke en fyr til å ta vare på meg! Spesielt ikke en gammel, illeluktende mann. Hver gang jeg ser en mann i 50-årene stå på utestedet å digge musikken til J-Lo og Rihanna, gjør jeg ikke annet enn å le. Hadde pappaen min gjort det samme hadde jeg dødd av skam!

Nå er det shopping på 5th avenue som er planen og en liten gåtur i Central Park. It's gonna be a lovely day!

psst..

Det kommer et nytt innlegg om livet i NYC snart, holder på å redigere bildene fra gårsdagens hendelser. Fun, fun fun!

Brunch at Lavo

Da har vi nettopp kommet hjem fra Lavo hvor vi spiste brunch sammen med Karen. Utrolig god mat, og enda bedre utested. Her snakker vi dansing på bordet, champagne i fleng og profesjonelle dansere på stylter. Kjempegøy! Følte meg som tatt ut av en gossip girl episode når Blair and her minions sitter og drikker champagne på Butter. Kan ikke få sagt det nok, men jeg virkelig elsker New York! 

Er glad for at jeg tok med meg nesten alle kjolene mine, for de blir flittig brukt!Var forresten kjempekoselig å møte Karen. Penere jente skal du lete lenge etter. Dessuten kommer hun fra Stavanger, og det er et stort pluss. Nå skal vi slappe av litt på hotellet før vi drar videre ut på livet. Det er hardt å være Hanna i dag. Men også veldig gøy!

What a night

Vi hadde i alle fall en pang start på NY-oppholdet vårt i går. Til tross for at vi begge var halvslitne etter flyreisen, bestemte vi oss for å gå ut en tur og utforske fredagslivet i NY. Ta det med ro mamma, vi er både forsiktig og kritiske så du har ingenting å være redd for! Utestedet vi var på het Hudson Terrace, og festen foregikk på en nydelig takterrasse. You gotta love New York City ♥Our new friends from Holland! 
Det var stappfullt med mennesker over alt! Jeg er glad vi satt i VIP-seksjonen hvor det var litt bedre plass.

Møtte forresten tidenes kjekkas i går! Han var så pen at hverken jeg eller Annette klarte å slutte og stirre på han! Haha.

Nå skal vi snart på brunch på Lavo for å møte nydelige Karen. Tror det kommer til å bli kjempekos. Etter det er det vel tid for litt sightseeing rundt i byen og planlegging av kveldens festligheter.

Håper dere får en fantastisk lørdagskveld!

What a view!

Nå er vi på after party hos Brian, og spiser kylling i pitabrød! yummie. Med en gang vi ankom penthouse suiten hans på Manhatten var jeg speechless. Jeg mener, så på denne utsikten da dere!
Jeg skulle gjort mye for å ha en utsikt som denne. Her sitter vi i 49ende etasje og koser oss! Vi endte opp på et skikkelig bra utested i 49th street. Forteller mer om det i morgen, nå skal vi vende nesa hjemover for å sove. Annette stakkar har vært våken i over 24 timer!Var ikke utsikten nydelig?

Very first time

Om noen få timer skal jeg sitte smånervøs foran et webcamera for å utføre mitt aller første blogg-intervju!Æh, jeg! Intervjues? La oss bare håpe at det kommer noen kloke ord ut av munnen min. Har aldri vært med på noe sånt før, så har ingen anelse om hvordan jeg skal oppføre meg. Eller, en liten anelse har jeg vel! Mye som skal gjøres før den tid. Håret skal glattes, sminken skal legges og jeg må komme meg ut av morgenkåpen. Men det jeg egentlig vil gjøre er å ligge ute i varmen og få litt sol på kroppen. Forhåpentligvis rekker jeg begge deler.Ønsk meg lykke til?

Baksnakke? Jeg?

Her om dagen fikk jeg et spørsmål fra en leser om jeg brukte å baksnakke de som var mindre pen enn meg selv. Eller om jeg brukte å si slemme ting til personer som var tykkere enn meg? Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse (forhåpentligvis) at svaret på spørsmålene er nei! Baksnakking er noe jeg absolutt ikke liker. Det fører bare med seg negativitet og ender som regel opp med at noen blir såret. Da jeg var mindre var baksnakking en del av barndommen. Det skal mye til for å få slutt på all baksnakkingen, mobbingen eller drittslengingen blant barn. Det som overrasket meg da jeg ble eldre var at baksnakkingen aldri tok slutt.

På videregående skulle man tro at elevene hadde vokst fra tullet med å baksnakke den ene jenta som var litt annerledes enn alle andre. Da jeg begynte på universitetet overrasket det meg enda mer da jeg hørte drittslenging blant studentene. Hvor skal dette ende? Kan ikke se for meg det blir noe bedre når jeg kommer ut i arbeidslivet heller.Nesten daglig leser jeg en kommentar hvor noen skal fortelle meg hvor tykk jeg er. Hvor stygg og horete jeg ser ut med sminke. Hvor stygt jeg synger eller hvor dum jeg er. Heldigvis har jeg fått en ganske tykk hud, så det meste bare preller av som vanndråper på en nypolert bil!

Mitt livsmotto er i alle fall: spre glede, ikke negativitet! Er mye bedre å være sprudlende og glad, enn bitter og sjalu. Hva er dine tanker rundt baksnakking?

Dagen er ikke det samme uten

Jeg snakker selvfølgelig om trening! Hva skulle man gjort uten litt svette, blod, tårer og slit?

 

De som leste bloggen min for 8 uker siden fikk kanskje med seg at jeg skulle begynne på et "treningsprogram" der jeg skulle trene 5 dager i uken. Fra mandag til fredag. De 6 første ukene gikk dette helt fint. Jeg stod opp, gikk på trening og hadde god samvittighet resten av dagen. De 2 siste ukene har vi hatt besøk fra Norge og da har treningen blitt lagt litt til siden.

Nå er det bare 3 dager til jeg reiser til New York og da er det viktig at kroppen ser bra ut. Derfor er det hardtrening hver dag denne uka, og null godteri på Hanna! Sistnevnte blir litt vanskelig. I have a passion for candy! ♥

Merker forresten stor framgang på treningen. Kondisjonen er blitt merkbart bedre, og jeg begynner å se antydning til muskler i armene! Magen har også blitt flatere, til tross for en del kakespising de siste ukene. Nå mangler jeg bare sprettrumpa så kan sommeren komme!Hvor ofte trener dere?

Decision, decisions..

Jeg har et nytt dilemma igjen, og med en gang dere leste ordet dilemma skjønte dere vel at det hadde noe med en gutt å gjøre. Haha, jeg og de guttene mine. Man skulle tro jeg hadde funnet prince charming til nå, men så heldig har jeg altså ikke vært. Lever i troen på at han plutselig skal dukke opp og sjarmere meg i senk. En jente må få lov til å drømme dere!Dagens dilemma går ut på om jeg skal takke ja til en middagsinvitasjon eller ikke. Jeg kjenner ikke fyren spesielt godt. Har møtt han en gang før, og da virket han ganske hyggelig. I dag fikk jeg en melding hvor han fortalte at han nettopp hadde tatt fram bilen sin (les: Cabriole) og ville ta meg med ut på en kjøretur, deretter middag. For å være ærlig vet jeg ikke hva jeg skal svare. En del av meg sier at jeg skal være litt crazy og takke ja. Det kan være gøy å bli skjemt bort litt igjen. En annen del av meg er mer skeptisk, fyren er tross alt noen år eldre enn meg.

Hva ville dere svart?

What to do in Orlando

Jeg er absolutt ingen ekspert på hva man skal gjøre i Orlando. Hvis dere vil ha gode Orlando-tips kan dere spørre denne jenta her. Jeg har bare vært der i 10 dager i 2004 og en lang helg nå i begynnelsen av april. Men siden så mange av dere ville at jeg skulle lage et innlegg om Orlando, så tenkte jeg at jeg kunne gjøre det! Det første man kan tenke på er at Orlando ligger like syd for Kairo i Egypt. Dette betyr at det er utrolig varmt her, så sommerkjoler, shorts og sandaler hører absolutt med i kofferten. Vi bestilte reisen vår gjennom expedia. Ved å bestille turen en god del i forveien fikk vi en ganske billig feriepakke med fly og hotell inkludert. Vi valgte å bo ved I-drive slik at vi kom så nærme Universal Studios som mulig.Hvis du ikke vil bruke tiden din på soling på stranda eller shopping på kjøpesentre, finnes det tusenvis av fornøyelsesparker å velge mellom. For de som liker safari og action kan de dra på en sump-tur eller besøke Gatorland og mate levende alligatorer.For de som elsker sjøliv og vannet vil jeg anbefale å ta turen innom SeaWorld som er et nydelig akvarium hvor du kan få adrenalinet i gang ved å ta kraken eller Manta, eller du kan dykke med haier, svømme med hvaler eller jobbe med sjøløver og delfiner. De har også andre dyr som pingviner, stingray, skilpadder og tropiske fisker.

Alle som er i Orlando burde nesten ta turen innom Disney World. Her er det bare å legge igjen alvoret på hotellrommet og nyte dagen som et barn i Disneyworld. Disneyworld i Orlando består av 4 forskjellige parker. Hvis du vil vite litt mer om hva du kan gjøre der og mine erfaringer fra Magic Kingdom, kan du dere ta en titt på innlegget jeg skrev her.

En siste attraksjon dere burde få med dere er Universal Studios i Orlando. Den består av to parker, Universal Studios Florida og Island of Adventure. Vi dro til Island of Adventure for å besøke den berømte Harry Potter-parken. Det var en opplevelse jeg sent vil glemme. Med en gang du går under Hogsmeade skiltet får du følelsen av å være i den ordentlige Harry Potter verdenen.

Her kan man dra innom kjente steder som Owlpost, Ollivanders (kjøpe din egen tryllestav) og Madam Malkin's Robes for All Occasions (Kjøpe din egen Hogwarts kappe). Har du lyst på søtsaker og morrosaker bør du ta turen innom Zonko's og Honeydukes hvor du kan få kjøpt sjokoladefrosker, flavored beans og extendable ear. Alt en Harry Potter-fanatiker kan ønske seg!

Det finnes tre ulike rider som alle er verdt og stå timesvis i kø for. Du har den barnevennlige, flight of the Hippogriff, og den litt mer adrenalinfylte, Dragon Challenge. Sistnevnte inneholder høy fart, loops og snurring hit og dit. Perfekt hvis du vil få følelsen av å fly!Den siste attraksjonen er Harry Potter and the Forbidden Journey. Her får du sightseeing inne på Hogwarts og turen ender med en ride du sent vil glemme! Absolutt en opplevelse for alle Harry Potter Fans der ute.

Nå tror jeg dette innlegget har blitt langt nok, så jeg runder av her.

Har dere/vil dere reise til Orlando?

So little time

I dag var planen å svare på alle ubesvarte mail, redigere ferdig den siste delen av spørsmålsvideoen og se gjennom alle bidragene til Victoria's Secret konkurransen for å trekke en vinner. Men da jeg våknet i dag fristet det mye heller å jobbe videre med skillet mitt. Så dagen har jeg tilbragt på et rosa håndkle med en iste i hånda. Lovely ♥

Natt til første mai ble "feiret" litt annerledes i år. Vanligvis drar jeg ut på livet i Trondheim og feirer starten på russetida, mens i år var jeg på en bursdagsfest i Berkeley. Forandring fryder dere. Festing skal man få nok av de kommende ukene uansett. Bursdagsfeiring i Berkeley var forresten veldig gøy. Noen hvisket noe i øret mitt og jeg kunne ikke blitt mer overrasket. La oss bare håpe det var fylla som snakket, og ikke noe annet.I dag har forresten verdens beste mamma bursdag! Hun skal feires med kake og turgåing!Gratulerer så mye med dagen mamma!

- Gjorde dere noe gøy natt til 1. mai?

Lets talk about it!

(Noen (les Hanna) var alt for trøtt natt til første mai, siden hun sovnet før hun postet dette innlegget...)

Først og fremst vil jeg si tusen takk til alle som satt og så på live chatten til Oda og meg. Etter en god del prating, fant vi ut at i kveld var det jo natt til 1. mai (en av de store festdagene i Norge), og tenkte at vi kanskje hadde valgt feil dag til å broadcaste oss selv på. Men den gang ei. Det var over 1500 forskjellige mennesker rundt omkring i Norge (og Daniel i Spania) som satt og så på oss. Det liker vi! Håper dere syns vi var underholdene nok da... Det slo oss ikke før vi hadde avsluttet showet at vi hadde pratet i over 3 timer. Haha, kan tenke meg vi prata hull i hodet på dere!Til dere som gikk glipp av det fantastiske showet til søstrene Vaage, fortvil ikke! Vi kommer med et nytt show om ikke alt for lenge. Og om det blir tid, tenke jeg at Annette og jeg kunne ha et live show direkte fra Las Vegas. Det hadde vært litt kult! Eller hva?Det kom inn utrolig mange spørsmål både på bloggen, chat-boksen og facebook. Jeg håper vi rakk å svare på alle sammen og at alle ble fornøyd med svarene de fikk. Til dere som ikke så på, kan jeg fortelle at vi pratet om alt mellom himmel og jord. Noen spurte spørsmål om sex og puberteten. Andre var nysgjerrige på utseende, sminke og sko. Noen ville høre oss synge eller sende en hilsning fra Amerika til Norge. I tillegg til dette hadde vi en liten tur rundt om i leiligheta hvor jeg viste fram rommet mitt.Vil dere ha live show igjen?

Live show på bloggen klokken 20.00!

Etter å ha lest gjennom kommentarene deres fant vi ut at de fleste ville ha live chatten klokken 20.00 i kveld. Så om dere vil stille Oda og meg spørsmål eller be oss om å gjøre noe tullete, er i kveld the perfect opportunity. Daniel (my spanish fling) gleder seg i alle fall. Bare ta en titt på dette.Har aldri hatt noe lignende på bloggen før, så det skal bli spennende å se hvordan dette går. Nå skal jeg få meg litt søvn, så snakkes vi klokken 8 i morgen kveld! (Eller for Oda og meg blir det klokka 11 om morgenen) Lenge leve 9 timer tidsforskjell mellom Norge og California! I mens kan dere pønske ut noen spørsmål til i kveld!Skal dere se på oss live klokken 20.00 ikveld?

Live chat?

Det er ikke hverdagskost, men det hender at lillesøster og jeg blir bestevenner og de to verste fjortisene du kan tenke deg! Her snakker vi fnising på høyt nivå, barnslige samtaleevner og deling av hemmeligheter. Pluss en god dose latter. På slike dager er jeg utrolig takknemlig for at jeg har en lillesøster! ♥I mellom diskusjonen om hvem som hadde flørtet med mest gutter og hvem som skulle gå å hente juice, fant vi ut at vi skulle ha live chat på bloggen. Har aldri hatt noe lignende før, så vet ikke helt hva det går ut på. For det første må jeg spørre om noen i det hele tatt er interessert i en live chat med Oda og meg? Live chatten vil gå ut på at dere stiller spørsmål, vi svarer. Dere finner på ting vi skal gjøre, vi adlyder og så videre. Tror i alle fall det kan bli utrolig underholdene.Vil dere ha live chat i helgen? Eller skal jeg bare glemme hele ideen?
Om dere vil ha. Hvilket tidspunkt passer best? Lørdag klokken 11.00 eller 20.00, eller søndag klokken 10.00?

Stop and stare

Som kanskje noen av dere vet klarer jeg bestandig på en eller annen måte å tiltrekke meg det amerikanske politiet. Jeg har blitt stoppet flere ganger, og ofte er det uten noen spesiell grunn. En gang jeg kjørte bil etter klokken 12 om kvelden, ble jeg stoppet fordi jeg var jente og alene i bilen. Da skulle de vite alt mulig rart om kjærlighetslivet mitt, om jeg hadde kranglet med mannen min og så videre. Politiet i Amerika er noe for seg selv!

Uansett, i dag hadde jeg et nytt møte med politiet og denne gangen kjørte jeg ikke bil. Jenny og jeg bestemte oss for å gå ut i varmen og ta noen bilder. Der står vi og poserer som to galinger og aner fred og ingen fare. Plutselig legger vi merke til at vi har fått publikum. En politibil hadde stoppet for å se på hele seansen. Han satt der bare og glante, og så egentlig ganske sur ut.

Kanskje ikke så rart at han stoppet. Han lurte vel på hva i alle dager var det jeg drev med?!

Må legge ut noen bilder av Jenny også. Hun fikk låne sminken min i dag, og var så stolt med sluttresultatet! Blir sikkelig trist at familien Nordaune reiser hjem til Norge i morgen. Kommer til å savne dem alle sammen.Blitt stoppet av politiet før?

He loves me, he loves me not?

Da jeg var mindre skulle jeg ønske noen ga meg råd om "kjærlighetslivet" mitt. Derfor tenkte jeg å dele en liten historie med dere, og kanskje komme med noen gode råd.Da jeg var omtrent 15 år husker jeg at jeg var utrolig forelsket i en fyr som var noen år eldre. Jeg er helt sikker på at jeg terroriserte han med meldinger, og tok ikke hintet da han gang på gang ikke hadde "tid" til å finne på noe med meg. Etter en god stund begynte jeg vel å forstå at han ikke var interessert. Jeg husker jeg var hjerteknust! Hvordan skulle livet mitt gå videre etter dette?

Hadde noen fortalt meg at om noen år vil du ikke en gang tenke på at han eksisterte, hadde jeg ikke trodd på den personen. Jeg var helt overbevist om at jeg aldri kom til å komme over han. "Kjærlighet" i den alderen kan være så intens og naiv.

Årene gikk og jeg ble mer selvsikker, fikk bedre klesstil og hadde mine egne meninger. Den håpløse forelskelsen som gikk i vasken, streifet ikke en gang minnet mitt. Jeg kunne ikke hatt det bedre. En kveld da jeg dro ut på byen, merket jeg at noen hvisket en cheesy sjekkereplikk i øret mitt! Jeg snudde meg rundt og tror dere ikke at der stod my blast from the past! Ting kunne ikke ha blitt snudd mer på hodet. Nå var han faktisk interessert i meg!

Pointet med denne historien er derfor, fortvil ikke om gutten du er forelsket i ikke er interessert i deg. Om du har kjærlighetssorg og tror at livet aldri kommer til å blomstre igjen. Jeg er helt sikker på at tiden leger alle sår. Og at gutten som ikke ville ha deg da du gikk på ungdomskolen kanskje får et helt annet syn på deg når du blir litt eldre. Time is the key baby!Har dere vært håpløst forelsket i en gutt som ikke var interessert? 

Country roads, take me home

Nå har jeg nettopp kommet hjem til San Francisco etter en uke på veien. Det har vært en utrolig gøy ferie, men det var også veldig godt å komme "hjem". Spesielt etter gårsdagens hotellopplevelse. Jeg mener, rommet hadde pelsen til en elg på veggene, og Jenny fant masse svarte hår under puta si. Nasty! Kjenner det skal bli godt å sove i sin egen seng i natt. Forresten, har hatt begrenset med både internett og tid denne uken så har vært utrolig dårlig til å svare på alle spørsmålene jeg har fått. Skal sette meg ned å svare på alle sammen i dag. Har forresten tenkt å ha en ny Victoria's Secret konkurranse om ikke så lenge. Så det er bare å følge med!Er dere kresne når det kommer til hotellrom?

 

Kjendiser og sånt

Fikk et leserspørsmål fra Maren som lød som følger:

...Jeg lurte på en ting.. jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge men jeg fulgt med på den en del og det jeg lurer på er har du møtt noen kjente folk ? Jeg har fått med meg at du har vært på Britney Spears konsert,, men har du møtt noen folk utenom det?...

Før jeg flyttet til Amerika tenkte jeg at jeg helt sikkert kom til å møte noen kjente mennesker. Dette landet er jo fylt opp med dem. Men hittil har jeg ikke vært så heldig. Har vært i New York, Las Vegas og Los Angeles, og ikke sett annet en utrolig mange limosiner og bodyguards.Men jeg har troen på at når jeg drar til NY og Las Vegas med Annette så skal vi få øye på noen celebrities. I så fall skal dere være de første som får vite det!

Har dere møtt noen kjendiser før?

U.S Marine

Wow! Nå er det like før siklet renner og hjertet banker fortere og fortere. Jeg og Lina kjemper med nebb og klør om hvem som skal få den fineste gutten!I dag har vi kjørt langt om lenge og lengre enn lengst. Vi forlot San Diego i dag morges for å dra på nye eventyr. Denne gangen var det ørkenen som stod for tur og jeg må innrømme at jeg ikke trodde dagen ville gi meg noe spesielt. Men så feil kan man ta. Da vi skulle stoppe for å spise lunch ved BK stod det 5 busser midt i ødemarken stappfulle med kjekke menn i uniform!Det var over 2- til 300 kjekke soldater som bare stod der og ventet på oss. Det var nesten umulig å bestemme seg for hvor man skulle feste blikket. Heldigvis for meg var det en gjeng med "desperate" soldater, så de stirret like mye tilbake på oss. En fyr tok til og med av seg jakken og strammet musklene for å imponere. Haha, lovely.En ting er i alle fall sikkert, og det er at menn i uniform er utrolig kjekke!

Liker dere menn i uniform?

San Diego is lovely!

Vi bestemte oss for å dra til San Diego, noe som jeg er veldig glad for. Med en gang jeg dro ut av bilen ble jeg forelsket i byen. Kanskje det var sola, kanskje det var alle de fine bilene, eller alle guttene. Vet ikke hvorfor, men jeg likte San Diego veldig godt.Etter litt sightseeing rundt i byen dro vi på stranda for å sole oss. Skal love dere at stranden var herlig. Jenny og Lina var så gale at de hoppet rett ut i Stillehavet for å bade. Jeg trivdes best på land, hvor Herbjørn hadde det veldig gøy med å grave meg ned i sanden. Til min store skuffelse var det ikke noe kjekke lifeguards on duty. Bare en sær fyr som drev og sprang fram og tilbake og tok rare push-ups.Er utrolig glad for at jeg har denne muligheten til å reise rundt og oppleve California. Det finnes så mange interessante byer der ute, som bare venter på at jeg skal oppdage dem. Akkurat nå trives jeg veldig godt her, med sand mellom tærne og vind i håret.

Fikk forresten et leserspørsmål om det går an å bade i havet nå. For min del er det alt for kaldt, men det går an å bade om du er en tøffing. Men jeg må innrømme at det frister å stikke tåa ute i vannet. Se på dette da.

Tør dere å bade når vannet er kaldt?

God morgen alle sammen!

Da er klokken blitt 8 om morgenen her, og Jenny og jeg ligger fortsatt og drar oss i senga. Vi burde vel egentlig stå opp snart, med tanke på at vi har en spennende dag foran oss. Vi skal enten dra til Huntington beach, ligge å sole oss på stranden å se på de alle kjekke guttene! Eller så drar vi videre til San Diego, for å oppleve en ny by. Jeg vet ikke helt hva det blir til, men det finner vi vel snart ut.Har egentlig litt lyst til å bli igjen i L.A. Skulle møte en gutt som jeg kjenner, og ta igjen for alt det tapte. Men jeg kan fortelle dere at guttene i California er mer dramaqueens enn meg! Man vet aldri helt hvor man har dem, og meningene deres skifter fortere enn jeg "skifter" sminke. Fikk forressten enda en jeg-er-så-lei-meg-melding fra han fyren som "klikka" på meg på facebook. Han ville at vi skulle begynne med blanke ark og dra ut på cafe. No way, sier jeg bare!

 

Har dere hatt en fin torsdag sålangt?

California Screaming

I dag stod Disneyland på planen, og til tross for at det bare var 2 uker siden jeg var der sist, hadde jeg det kjempegøy! Denne gangen var det mer fart og spenning og jeg har helt klart nådd komfortgrensen min! Jeg mener, jeg brukte å være den jenta som stod og ventet på de andre mens de tok en barnevennlig karusell, mens i dag har jeg både tatt loops, fritt fall og rafting. Det verste med det er at jeg elsket det. Elsker følelsen man får når man suser gjennom luften og magen killer til tusen.I dag besøkte vi altså Disney California Adventure Park. Anbefaler absolutt denne parken hvis du har lyst på litt mer action enn dumbokarusell og Ole Brum land. Den aller skumleste karusellen er California Screaming. Der blir du skutt opp i lufta med en gang. Jeg tuller ikke, de teller ned fra 5 og så fyker man av sted. Rett opp og deretter rett ned. Lover dere at jeg svede opp fra setet da vi dro nedover, hylte som en gal og tårene trilte. Lina klemte i stykker armen min, og guttene bak oss hylte høyest av alle sammen. Etter 2 minutter i "heaven and hell", ble turen avsluttet med en stor loop! Lovely!

En annen ride man kan anbefale er Tower of Terror. Der går man inn i et falleferdig Hollywood hotell, hvor det venter deg en skummel heistur. Man sitter i mørket, aner ikke hva man har i vente og plutselig fyker man rett ned. Skal love dere at stemmen er helt borte etter turen er ferdig. Var ikke et sekund av turen jeg ikke hylte! Det kalles ikke fritt fall for ingenting!Det finnes også mange barnevennlige karuseller her, for de som er litt mindre vågale. Vi kjørte "bil", Mickey's pariserhjul, og kjørte "fly" over hele California. Sistnevnte var egentlig utrolig gøy. Man ble tatt med til forskjellige plasser i California, hadde vind i håret og livet var herlig.Disneyland Adventure park er absolutt en park jeg vil anbefale. Dessuten var det mange kjekke gutter der. Lina og jeg ble til og med "sjekket opp". Han ene fyren ville ha oss med til Vegas, til tross for at Lina nettopp ble 16 år. Haha, man må bare digge amerikanere.

Liker dere "skumle" karuseller?

sweet as cotton candy

I forrige innlegg fortalte jeg at jeg skulle oppsøke en gammel "flamme". selv om sjansen var liten, hadde jeg sett for meg den gjennforeningen! "De møttes igjen, 4 år senere, som om ingenting skulle ha skjedd!" Hvor kult hadde ikke det vært? Lurer på om han i det hele tatt hadde kjent meg igjen etter alle disse årene.Spent som en liten unge gikk jeg inn på butikken for å spørre om han fortsatt jobbet der. La oss kalle han Charlie. Charlie hadde uheldigvis planer om å skuffe meg. Det viste seg at han hadde sluttet å jobbe på 7-eleven for 2 år siden. Så noen magisk gjennforenig ble det ikke akkurat. Kanskje like så greit egentlig?Må innrømme at jeg ble bittelitt skuffet, men sjansen for at vi skulle møtes igjen var vel ganske liten.

Hook up at 7-eleven.

For nøyaktig 3 år og 10 måneder siden var jeg på ferie i Oxnard, en liten plass utenfor Los Angeles. Her møtte jeg drømmefyren. Halvlangt blondt hår, solbrun kropp og smilehull. Den typiske California gutten. Han sjekket meg faktisk opp på 7-eleven. Han stod bak kassen og jeg skulle kjøpe meg cotton candy! Det første han noen gang sa ti meg var "You are sweet as cotton candy" og da var det gjort. Fnisende gikk jeg ut av butikken med en date i lomma.

 


(slik så jeg ut for 4 år siden. Haha, jeg må bare le!)

Vi hadde date ved bassenget vårt og jeg husker jeg var utrolig fnisete. De andre dykket under bassengvannet for å se på den gjennomsiktig trusa hans. Haha, good times! Grunnen til at jeg nevner dette er fordi vi skal en tur innom Oxnard i dag for å vekke gamle minner. Eller se etter gamle flammer. Vi skal nemlig en tur innom 7-eleven. Tenk om han fortsatt jobber der da dere! Det hadde vært så utrolig sweet!

 Oppdaterer dere senere om hvordan det gikk.

 

Wish me luck!

Destination L.A!

Da er det like før vi setter oss i bilen og vender nesa mot Los Angeles. Jeg skal være med familien Nordaune på road trip og jeg tror det kommer til å bli en ganske gøy opplevelse. Har aldri vært på en ordentlig road trip før. Det nærmeste jeg kommer det ,er da Torunn og jeg kjørte til **** for å spionere på ****. Haha, memories ♥ Vi har tenkt å kjøre Highway 1 langs kysten av California for å få med oss den nydelige utsikten. Første stopp er San Louis, før vi kjører videre til Los Angeles på tirsdag. 

Har dere vært i L.A før?

Hvor ble det av påska?

Dere som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje at jeg la ut om hvor crazy amerikanerne er på å pynte til Halloween, Thanksgiving og jul! Man kunne ikke gå ut døra uten at all dekoren slo i mot deg! Jeg syns det er kjempekult og har ikke hatt noe i mot om vi nordmenn gjorde det samme.

Bare ta en titt på dette.Jeg så for meg at i påska ville det henge påskeegg i trærne, være påskeharer på bakken og godteri over alt. Men den gang ei. Her virker det som det ikke er noen big deal at Jesus ble korsfestet og stod opp igjen den tredje dag. Jeg mener, de har ikke en gang fridager! Alle mann må gå på skole og jobb i påska, i alle fall her i Bay Area. Så dere forstår meg sikkert når jeg sier at jeg har null påskestemning. For min del kunne det vært januar nå, jeg merker ingen forskjell. Det eneste  tegnet på påske får jeg ved å lese bloggene deres.Er dere i påskestemning?

I'm such a badass

Siden vi har besøk av familien Nordaune, er jeg en snill tremening og leker med minstemann. Siden minstemann er en gutt sitter vi ikke inne og leker med barbiedukker for å si det slik. Her snakker vi action, skyting og slåsskamper. Jeg er en skikkelig badass skal jeg si dere. Må ærlig innrømme at jeg syns det er gøy å lekeslåss. Tror jeg har funnet en ny side av meg selv, som jeg ikke visste at jeg hadde fra før.

Har dere en skjult side?

My favorite city

Gleder meg utrolig mye til jeg skal tilbake dit i mai. Shopping, champagne og gutter står helt klart på planen!

Har dere vært i NY?
Hva er deres favorittby? 

Spread your legs!

I dag stod altså Golden Gate Bridge på planen, og hver gang jeg drar dit blir det bestandig tatt tusenvis av bilder. Noe som egentlig passer meg midt i blinken. Man kan aldri få nok bilder dere.

Lina var den "heldige" som fikk ta bilder av meg, og da vi holdt på som verst kom plutselig denne karen bort til oss.

Haha, for en fyr altså. Snekkerbukse og biesolbriller på en voksen mann er kanskje en smule annerledes. Til tross for dette hadde han veldig mange kule innspill til forskjellige poseringer jeg kunne ha. Bare ta en titt på dette.Etter en liten stund spør han meg plutselig. "Do you like erotic?" Jeg trodde han spurte om jeg likte "aerobic" og svarer gladelig ja. Der står jeg og aner fred og ingen fare før han sier. "Alright then, spread your legs?" Hahah, jeg ble så paff at jeg ikke viste helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Man kan ikke bare slenge ut et setning som det der. Det endte i alle fall med et veldig kult bilde, men tror ikke det egner seg helt på bloggen. Dere får kose dere med dette bildet i stedet for!Hva syns dere om bildene?

Små gleder i hverdagen

I går fikk vi besøk av familie fra Norge! Det var kjempekoselig å se alle sammen igjen. De er en stor familie på 6, så de neste to ukene kommer til å bli ganske livat, som man ville sagt på trøndersk. Jenny, tremeningen min, deler rom med meg. Hun må være den søteste jenta i verden. Litt synd at hun har vokst fra rosaperioden, og klager hver gang jeg prøver å dulle henne opp med sløyfer og rosa klær. "Hannaa, jeg vil mye heller gå i svarte converse og spille på padda di!" Får jeg til svar da. Har dere hørt på makan!? Padda er forresten iPaden min, for de som ikke skjønte det.Neste uke har de planlagt road trip til Los Angeles, og gjett hvem som skal få være med dem? Jeg gleder meg skikkelig til å dra tilbake til Englenes by, og dere skal selvfølgelig få være med på lasset. Her snakker vi Hollywood og Santa Monica Beach! Gleder meg!

Forresten, gjett også hvem som ble overlykkelig da hun fant ut at familien Nordaune hadde tatt med 4 bokser leverpostei til seg? Aw, går det an å bli bedre? (Pålegget i Amerika suger for de som måtte lure!)

Me, myself and I

Med tanke på at jeg har fått en del nye lesere tenkte jeg at det var på tide å fortelle litt om meg selv. Har allerede fått en god del mail og bloggkommentarer med spørsmål angående medisinstudiet, USA-turen og livet mitt generelt. Er helt crazy at så mange er interessert i å vite fakta om meg. But your wish is my demand! Haha, nå høres jeg ut som stalkeren min. Jeg er ei 21 år gammel, livsglad jente som virkelig nyter livet i San Francisco. Høsten 2010 flyttet jeg til California for å bo her sammen med familien min for ett år. Grunnen til at vi flyttet hit er fordi pappa studerer Public Health på University of California, Berkeley. Lillesøteren min går på high school, mens jeg har ferie på heltid. Det er herlig skal jeg si dere!Jeg studerer egentlig medisin ved NTNU i Trondheim, men har tatt meg et år permisjon for å bo i San Francisco. Jeg har gjennomført ett år av studiet og skal begynne i andreklasse høsten 2011. Jeg trives utrolig godt på medisinstudiet. Det er kjempeinteressant å lære om kroppen og hvordan den fungerer. For å lese om hvordan førsteåret medisin er i Trondheim kan dere trykke her. Det jeg syns var mest interessant var å lære om hjertet, hvordan det fungerer og undersøkelse av hjertet. I can feel your heart beat!Hvis dere lurer på enda mer angående medisinstudiet, kan dere ta en titt på filmen her.

Jeg flyttet til California høsten 2010 og siden det har jeg opplevd en god del. Yndlingsminnet er da jeg feiret 21 årsdagen min i Las Vegas! Det tror jeg må være den kuleste bursdagen jeg har hatt noensinne! Vet ikke hvor mye av Vegasturen som egner seg på bloggen. Danseshow med lettkledde gutter, en god del Apple Martinis og Hanna er en perfekt kombinasjon i alle fall. Gleder meg til jeg skal tilbake i mai!Kan forresten lage et samleinnlegg om hva jeg hittil har opplevd i Amerika om noen er interesserte.Sommeren bruker jeg å tilbringe på La Manga. Der har vi vår egen leilighet på stranda. La Manga er helt klart yndlingsstedet mitt i Europa. Noen av dere som har vært der? På La Manga har man hvite sandstrender, herlig uteliv og kjekke spanjoler. Yndlingsspanjolen er Daniel, og han vil jeg absolutt ikke dele på! Han får meg bestandig til å le, og det er en kvalitet jeg setter høyt hos gutter.

Vil dere vite litt mer personlig, ta en titt her.

Nå tror jeg det er nok informasjon for i dag. Jeg kan ikke avsløre alt for mye heller!

Besøk fra Norge

Vi har nettopp fått besøk fra Norge så denne dagen skal brukes på sightseeing i San Francisco! Cabel cars, Golden Gate og Fisherman's Wharf står nok helt klart på planen.

Hva har dere gjort i dag?

Craziness!

Da jeg våknet opp i morges og skulle sjekke bloggen min stod det:

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke skjønte noen ting, trodde bloggtelleren hadde klikket eller noe. Etter hvert fant jeg ut at tcmn hadde anbefalt bloggen min, noe som jeg syns var utrolig hyggelig gjort. Blir bestandig glad når jeg leser at det faktisk er noen der ute som setter pris på det jeg skriver! Det varmer skikkelig!

Fant forresten nettopp ut at jeg har blitt "diskutert" på diskusjon.no. Ta en titt på dette da dere:

Så svarer en annen fyr.

Da svarer min bror:
Haha, jeg må bare le altså! "Woff" right back at ya, mister!
Trekker forresten vinnerne av "eyelash give away" senere i dag. Nå skal jeg legge meg til å sove. Woff, woff ;)

The happiest place on earth

Also know as Disney World!Det er virkelig den lykkeligste plassen i verden, og man føler seg som et barn igjen med en gang man entrer parken. Jeg la igjen den 21 år gamle, seriøse Hanna på hotelrommet og hadde det gøy hele dagen lang!Disney World i Orlando er den største Disney-parken i verden og består av 4 forskjellige parker. Magic Kingdom (den orginale), Disney's Hollywood Studios, Animal Kingdom og Epcot (har en bit av Norge). Siden vi bare skulle være en dag i Disney, bestemte vi oss for å besøke Magic Kingdom, til tross for at vi allerede har vært der før. Dette ble den femte gangen jeg har vært i Disney World/Land. Sykt å tenke på egentlig.Hadde det uansett fryktelig gøy i Magic Kingdom, selv om parken er veldig barnevennlig og det skumleste man kan gjøre er å kjøre Big Thunder Mountain Railroad (som ikke er skummel i det hele tatt).Magic Kingdom er igjen delt opp i mange forskjellig parker, og her kan du finne alt fra Fantasyland (hvor prinsesseslottet ligger) til Adventureland med Pirates of The Caribbean og Tomorrowland romskip og teknologi. Jeg liker Frontierland best, hvor man finner Splash Mountain (tømmerrenna) og Big Thunder Mountain Railroad (berg og dalbane).

Bloggeren i meg følte for å dokumentere hver minste detalj. Her tar vi Big Thunder Mountain Railroad. Jeg med kamera og Oda med videokamera. Haha, må bare le av oss.

Dagens lunsj var en banan. Dere kan tenke dere at vi ble sultne etter hvert!

Føler meg som en skikkelig turist når jeg har kameraveska festet til clutchen.

Dette var den siste karusellen vi tok. Tekoppene i Fantasyland. Kjempegøy!Vi fikk også med oss den berømte Disney Paraden. Jeg har sett den hver gang jeg er i Disney, og den har enda ikke skuffet. Det er en så god følelse å se alle barndomsheltene svirre forbi, med fantastisk Disney musikk i bakgrunnen. Fikk til og med et slengkyss fra Peter Pan. Det er ikke verst dere!


Har dere vært i Disney World/Land før?

Harry Potter land er gøy

Til tross for stekende sol og vonde føtter har vi det kjempegøy i Harry Potter Land i Universal Studio! Jeg har til og med turt og tatt den skumleste karusellen dere! Det er ikke verst, men forteller mer senere.Har dere hatt en fin lørdag?

Oh, Lordie. Orlando is great!

Etter at taxisjåføren vår sa "Oh. Lordie" i slutten av hver eneste setning, har jeg fått ordet på hjernen. Haha, jeg er kanskje en smule overtrøtt, men det er ikke så rart siden jeg bare sov en time i natt! Har gått rundt som en fjollete fjortis i hele dag. Ta bare en titt på dette.

Tok forresten bilde av den fantastiske flyutsikten vår! Jeg elsker å ta fly. Sitte å titte ut vinduet og bare drømme seg bort. Tankene vandrer fra alt mellom himmel og jord. Da jeg var mindre ønsket jeg bestandig at jeg kunne bade i skyene. Det ønsker jeg forresten nå også. Hva med dere?

Det var utrolig herlig å ankomme Orlando. Varmen bare slo i mot deg, og til tross for at klokken var over 6 på ettermiddagen kunne man nyte sola. Lurer på hvordan det blir i morgen. Da vi skal være i Harry Potter Land hele dagen. Skal i alle fall smøre meg godt inn med solkrem.Se så fint det er her? Kjolen er forresten fra Victoria's Secret.

Før vi ruslet hjemover var vi en tur innom alligatorland og hilste på de nye vennene mine. Tror jeg hadde 19 alligatorer bak meg.


Fontene utenfor Armani-butikken. Er veldig i tvil om jeg skal kjøpe meg en beige Armani-veske eller ikke. Den var nydelig, men jeg kjøper meg alt for mye. Hva tror dere det?

Likere dere å fly?

On the road again

For et stress dere. Kom nettopp hjem fra jentekveld hos Ingvild og fant ut at jeg skal stå opp om 2 og en halv time for å rekke flyet til Orlando i morgentidlig. Ææh, to og en halv time med søvn er alt for lite, og før jeg kan entre drømmeland må jeg lakke neglene mine og pakke ned resten av klærne mine. Kjenner jeg meg selv rett har jeg vel ikke kommet meg i seng før det er på tide å stå opp og sminke seg. Bah, livet er hardt dere.

I morgentidlig reiser jeg altså til Orlando, Florida. Der skal jeg tilbringe de 4 neste dagene å kose meg i sola. Det er ikke kalt solstaten for ingenting. De foreløbige planene er shopping, Disney World og Harry Potter land! Gleder meg kjempemasse, spesielt til sistnevnte. Tar selvfølgelig med Macen, så dere også kan bli med på turen. Og Nina, hvis du har flere tips angående Orlando, så kom gjerne med dem!Ønsk meg god tur? 

Goodbye drama

Jeg vet ikke hvordan jeg klarer det, men livet mitt er fylt med drama fra morgen til kveld. Skulle tro jeg deltok i den nyeste sesongen av Paradise Hotel. Kanskje en smule overdrevet, men jeg har virkelig talent for å havne opp i dramatiske situasjoner. Til tross for at jeg ikke har noe som helst ønske om å være en dramaqueen! Hadde det vært opp til meg hadde jeg levd livet dramafritt. Spesielt etter et to år langt forhold der det meste skjedde.Grunnen til dette innlegget er fordi jeg fikk en uventet facebook melding for noen dager siden der det stod at jeg var en slem person, utakknemlig og så videre. Fikk rett og slett "kjeft". Må innrømme at jeg ble ganske overrasket og ikke helt skjønte hvor alt dette styret kom i fra. Nå noen dager senere prøver samme person å kontakte meg for å spørre om jeg er sint på han. Emh, var ikke denne personen sur på meg? Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil ha alt dette dramaet/styret i livet mitt. Så tror det er på tide å lukke dette kapitlet og starte et nytt eventyr neste uke.Hva tror dere om dette?
Liker dere et liv fylt med drama?

ps: Skulle gjerne utdypt dette mer, men siden nesten alle jeg har møtt her i Amerika leser bloggen min, tror jeg at jeg skal passe på hva jeg skriver. Gidder ikke enda mer drama!

Another day in paradise

Som sagt jobbet jeg videre på skille mitt i dag, men denne gangen på ei fin strand! Man må bare digge California hvor der er fantastiske strender overalt! Heldigvis for meg hadde jeg med meg en fyr som mer en gjerne er glad for å ta tusenvis av bilder av meg. Skjønner ikke helt hvordan det er mulig, men skal ikke klage. Er supernyttig å ha en fotograf man bare kan kommandere rundt.

Huff, nå må det være nok selvdiggeri dere. Nesten så man skulle tro jeg bare tok bilder av meg selv her. (Det aller verste er at det helt sikkert er noe sannhet i den siste setningen der). Får trøste meg med at jeg i alle fall sitter igjen med utrolig mange bildebevis på herlige opplevelser i California.

I dag ringte forresten han fyren som hjalp meg og Kirsti med flybilletter til L.A da våre ble kansellert. Han lurte på om jeg ikke ville være med en tur til New York neste uke. Haha, det finnes mange spandable/gale menn der ute.

Har dere for mange bilder av dere selv?

The good life

Ikke for å skryte dere, men jeg har fått skille! whihu! I dag er det så varmt (30 + i sola) at jeg har ligget ute i hele dag. Føles virkelig som om det er sommer og jeg er i Spania. Lovely. I morgen skal det bli enda varmere å da skal jeg jobbe videre med skille mitt!Forresten, tror dere ikke at ekskjæresten min prøvde å lure meg i sted. Sa noe helt forferdelig og jeg fikk hetta. Etter en god del snakking sammen med Oda, sier jeg til slutt "Enn at det er første april i morgen." Plutselig innser vi begge at det er allerede blitt 1. April i Norge og begynner å le. Bah, hater når noen lurer meg trill rundt! 

Så kjære lesere, pass på slik at dere ikke blir lurt idag! Jeg hadde egentlig tenk å lure dere med å fortelle at jeg hadde farget håret brunt. Men da verken jeg eller Oda gadd å kjøre til parykkforetningen i Oakland, la vi den ballen død. Tror dere jeg hadde kledd brunt hår forresten?Har du blitt lurt i dag? 
Eller skal du lure noen?

Ups and downs.

Det skal ikke være enkelt dere. I dag skulle jeg egentlig sitte 7 og en halv time i bil for å komme meg til herlige Los Angeles. Alt var planlagt, og jeg skulle på min første ordentlige road trip. Santa Monica på dagen, og Hollywood på kvelden. Kunne det bli bedre?Akkurat i det jeg skulle legge ned kjole nummer 4 i kofferten får jeg en mail hvor det står at road tripen er avlyst på grunn av at han ene fyren måtte jobbe! AVLYST, hva er det for noe? Bah, blir så irritert når jeg tenker på det for hadde gledet meg skikkelig til dette. Hadde gledet meg til å blogge mange morsomme historier og ta mange fine bilder. Men man kan vel ikke få alt det man ønsker her i livet.

Mest sannsynlig så blir L.A-turen utsatt til slutten av april. Jeg skal komme meg til Englenes by en gang til før jeg drar hjem til fedrelandet. Fikk forresten tidenes oppmuntring av min kjære Daniel. Da deppingen stod på som verst, finner jeg verdens søteste bilde av Dany i innboksen. Det hjalp i alle fall en god del på humøret mitt.


Er han ikke søt/fin/kjekk? ^^

Britney Spears, so amazing

Det er bare ett ord å si om konserten i dag, og det er fantastisk! Fyy, denne jenta kan virkelig å lage show!Dagen begynte med å stå 3 timer i kø til Britney Spears konserten. Hun skal opptre på Good Morning America på tirsdag, og bestemte seg for å gjøre innspillingen til showet i San Francisco. Noe som jeg, og 5000 andre, satte veldig stor pris på.

Køen gikk omtrent her i fra og til månen, og vi var helt klart mindretall av jenter. Jeg og Oda var omringet av gutter. Bare synd de var av den typen som ikke er en smule interesert en gang. Her snakker vi glitterøyenskygge og palett t-skjorter! Ble i alle fall ikke lei av å stirre på alle de kreative antrekkene.

Da vi endelig ble sluppet inn til der konserten skulle være, var det en skikkelig fight om plassene. Vi klarte heldigvis å skaffe oss ganske gode ståplasser, og sto bare 40-50 meter unna frøken Spears! Tenk på det da dere. Kunne praktisk talt føle pusten hennes!

Drag queens from San Francisco!

Da hun endelig kom på scenen ble alt helt crazy! Jeg ble puffet fram og tilbake, folk rev meg i håret, og jeg ble klemt inne i en fyr med skinnjakke. Jeg klarte til og med å miste det ene kameraet mitt og skoen min! Hahah. Takk Gud for at folk er redelig her, og jeg fant igjen mine kjære eiendeler til slutt.

Uansett, konserten var rett og slett fantastisk! Britney Spears er fantastisk. Digger musikken hennes, personligheten hennes, rett og slett hele dama!Laget til og med en liten film til dere. Må advare dere at lyden blir av og til litt... Ja, skurrete! Var så mye bass at det ristet i gulvet og alle sammen hylte av full hals! Til tross for en del skubbing, og en del hender, tror jeg filmen er grei. Man får i alle fall en liten følelse av den fantastiske stemningen som var der!

 og helt til slutt! Denne fyren tok jeg med meg hjem for å kose! hihihi!

Hva syns dere om Britney Spears?

Britney tonight!

Eller teknisk sett er det i morgentidlig, men tonight hørtes så mye bedre ut i mine ører. Etter mye om og men endte det med at jeg betalte en random fyr i Boston 86 dollar får å få billetter til konserten. Jeg regner med det er verdt hvert øre, og jeg gleder meg som en liten unge til å høre Britney live. Konserten begynner klokken 12 søndag formiddag,  og jeg og Oda skal være der klokken 8 får å stille oss i kø. Det vil si at jeg må stå opp klokken 5.30 for å klare å ordne meg ferdig til den tid. Bah, det er hardt å være jente dere!

Og før jeg glemmer det. Tror dere ikke Mr. Date me hadde kjøpt blomster til meg. Wæ, det skal litt til før en gutt kjøper en bukett med blomster til ei jente, og jeg liker det ikke. Alt ble liksom litt mer seriøst nå, men bare på liksom! Uansett, han hadde gitt blomstene blomstermedisin slik at de skulle holde seg lengre. Kan dere tenke dere til hva det var fornoe eller? Jo, han hadde sprayet hele blomsterbuketten ned i Jean Paul parfymen sin. Så nå oser det Jean Paul av hele rommet mitt!

Liker dere å få blomster?

It's Britney Bitch

Åh, nå er jeg irritert dere! På søndag skulle jeg egentlig på gratiskonsert med Britney Spears. Jeg hadde gledet meg i flere uker til denne eventen. Gratiskonsert med Britney, må jo bare bli fantastisk. Uansett, på grunn av dårlig vær i helgen er konserten flyttet fra utekonsert i Castro til Bill Graham Auditorium. Dette medførte til at de delte ut 5000 gratisbilletter i går, men dette har nesten ingen fått med seg. Slik at de som fikk skaffet seg billetter er folk fra Cananda, Florida, Texas og så videre og som nå selger billettene på Ebay til 1-400 dollar!Det er så utrolig irriterende at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Dette skulle være en gratis konsert, og nå må man plutselig betale en random fyr i Canada 150 dollar for å få gå på en konsert som egentlig er gratis! Kjenner jeg blir irritert bare jeg tenker på det.

De billigste billette hittil er 130 dollar for 2 billetter. Det vil si omtrent 300 kroner for en billett. Er enda usikker på om jeg skal kjøpe meg en eller ikke. Hva ville dere ha gjort?

Forresten, ser det var mange som syns La Manga virket interessant etter jeg postet forrige innlegg. Om noen er interesserte er det fullt mulig å leie leiligheten vår i påsken, sommer, høst og så videre. Bare send meg mail eller legg igjen en kommentar på bloggen : )

Edit: Kjøpte nettopp 2 billetter for 86 $ på Ebay, så nå blir det Britney på søndag! Yeeey :D

Hold your horses ladies!

Han tok meg med ut på lunch, og etter på dro vi til "a secret spot", hvor de har den beste utsikten av Golden Gate Bridge. I følge han vet ikke turistene om denne plassen, var tydeligvis et inside scoop. Var uansett en fantastisk utsikt over San Francisco, og en god unnskyldning til å ta masse bilder. Må innrømme at jeg følte meg ikke hundre prosent komfortabel da jeg tvang han til å ta tusenvis av bilder av meg. But thats life I guess.


Noen som har noen flaue datinghistorier å dele?
Hva er deres mening om kyssing på første date?

ps: tok bilde av det jeg skrev slik at han ikke kan oversette det til engelsk. Derfor dårlig kvalitet på skriften.

En dag uten trening...

...Er en dag uten mening! Det er i alle fall det nye livsmottoet mitt!

Dere skjønner, for 2 uker siden bestemte jeg meg for å ta treningen min til et mer "seriøst" nivå. I stedet for å trene uregelmessig (som vil si 1-2 ganger i uka) bestemte jeg meg for å trene 5 dager i uka. Altså fra mandag til fredag. Nå som jeg virkelig har god tid, har jeg ingen unnskyldning til å ikke begynne en sunnere livstil.


Kan mildt sagt si at jeg har vært ganske ivrig i starten, for jeg har allerede trent på meg betennelse i skulderen og i en sene i låret (tractus iliotibialis). Ganske irriterende i grunn, for nå gjør det vondt i hele kroppen min. Har derfor funnet ut at jeg må ta det litt mer med ro og heller bytte mellom å trene styrke og kondisjon.

Tenkte å holde på med denne intensive treningen i 6 uker, for å se om jeg ser noen forskjell på mage, rumpe, lår og armmuskler. Håper i alle fall at det vil gi resultateter etter hvert. Nå som jeg har delt det med dere må jeg faktisk gjennomføre det også. Det gir meg i alle fall ekstra motivasjon.

Treningsdagen begynner med spinning til jeg er svett og god.

Etterfulgt av båten (som Oda kaller det) og sit-ups til magemusklene brenner av smerte! Om det ga noen mening.

Deretter er det tid får å trene armene med manualer, nedtrekk og benkpress. Målet er å bli sterkere enn Oda, og å være så sterk at jeg kan forsvare meg selv en sen kveld på byen!


Trener også rumpa, lårene og ryggen. Men det hadde jeg ikke slike illustrative bilder av, så det får vi ta en annen gang!

Hvor mye tid og energi bruker dere på trening?

Stormy weather!

I skrivende stund lyner det ned fra himmelen, og 2 sekunder etter på braker det løs et forferdelig torden! Det er tydelig at stormen er rett over leiligheta vår!  Ganske ubehagelig i grunn, liker ikke tanken på hva som kan skje hvis lynet treffer oss! Værgudene er tydeligvis sinte, for det er litt av et uvær skal jeg si dere. Det er til og med blitt "snø" i gatene, etter at det haglet så mye i sted. Hadde aldri trodd jeg skulle oppleve "snø" i California. Måtte bare filme for å vise hvilke krefter naturen har.

Har det vært uvær i Norge i det siste?

I morgen skal vi forresten ha en Japanese birthday party i leiligheten. Det skal bli interessant!

Flip a bitch

Da har jeg nettopp kommet inn døra fra kveldens date og jeg er sliten etter å ha smilt konstant i 5 timer. Det skal ikke være lett dere. Man må hele tiden være i nuet, slik at man får vist fram sin beste side. Dessuten tar det på å snakke om alle de basiske tingene som hjem, familie, venner, skole og så videre. Er ikke meningen å klage her altså, har hatt det kjempegøy i kveld.Han hilste til og med på foreldrene mine. Gjett om jeg følte meg som i en amerikansk tenåringsfilm da han sa at han skulle bringe meg hjem i god tid før midnatt, før han tilførte "Thank you Sir". Haha, jeg ble så paff. Tror aldri noen har kalt pappa "Sir" før. De norske guttene har kanskje noe å lære?


(Kveldens dating outfit)

Forresten, "Flip a bitch" er den californiske måten å si "Take a U-turn" på. Kult, ikke sant? 

Og, helt til slutt. Holdt nesten på å glemme å fortelle at han hadde kjøpt en liten gave til meg. Er det slik amerikanske gutter er på date, kan jeg fort venne meg til datinglivet!

But I want to pick you up!

I kveld dere har jeg blitt bedt med ut på date av Rafael (en fyr jeg møtte på lørdagen), men det har vært litt uenighet om hvordan daten skal være. Jeg er litt usikker, siden det beste minnet jeg har fra han er at han luktet himmelsk godt. Han brukte den samme parfymen som gutten jeg var forelsket i, i 8ende klasse. Haha, ikke et godt tegn kanskje?
Uansett, han ville ta med meg ut på middag å komme og hente meg i bilen sin. Jeg er litt mer skeptisk å insisterte på å kjøre selv, og at vi kunne dra å se en kino sammen. Men neida, det var uaktuelt. Nå har vi diskutert fram og tilbake i 2 timer om han skal komme å hente meg eller om jeg skal kjøre selv. Han nektet å la meg kjøre fordi det ble helt feil i følge kulturen hans. En jente kunne ikke kjøre selv til sin egen date. Etter mye om og men, ga han seg endelig og vi ble enig om å møtes på kinoen klokken 7 i kveld. Det skal ikke være enkelt sier jeg bare.

Uansett, gleder meg masse til daten. Tror det skal bli gøy å bli skjemt bort litt igjen.Ønsk meg lykke til?

Red Riding Hood

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra premieren på Red Riding Hood. Whoa, for en utrolig bra film! Vil bare dra tilbake til kinosalen å se den en gang til! Amanda Seyfried gjør en fantastisk rolle som Rødhette, og Shiloh Fernandez og Max Irons er begge et syn for øye! Filmen er regissert av samme regisør som Twilight, og man kan se noen likheter mellom de to filmene. Noe som jeg liker veldig godt.

Filmen hadde spenning, forbudt kjærlighet og action. Den får helt klart toppkarakter fra meg!

Skal dere se Red Riding Hood?

ps: filmen har premiere i Norge 1. April 2011.

Beastly

I helgen så var Ingvild, Oda og jeg på premieren til "Beastly". Loved it! Filmen er basert på Disney's Beauty and the Beast. Eller skjønnheten og udyret om du vil. Det var et stort pluss at udyret (Alex Pettyfer) var et behagelig syn for øyet. Vanessa Hudgens spilte skjønnheten og hun gjorde en kjempebra jobb! Filmen har en god del humor, kjærlighet og følelser, og jeg liker det. Mary Kate Olsen gjør en god jobb som den onde heksa og antrekkene hennes spriter opp filmen!

Anbefaler filmen på det sterkeste.

Skal dere, eller har dere sett Beastly?

Right nowAkkurat nå er jeg sliten og lei av å sjekke telefonen min 24/7. Hallo, er det så vanskelig å svare? I morgen skal egentlig Ingvild og jeg ut med 5 dansker og skaka rumpan. Men ved tanke på at jeg har 5 dager igjen av antibiotikakuren min er vel ikke det så lurt. Note to myself: utsett festlighetene til neste helg! Bah, ikke noe svar enda heller. Tror jeg må gå å legge meg før jeg blir gal her.Hvordan har dere det akkurat nå??

Universal Studios - Hollywood

Har helt glemt av å fortelle dere om da jeg var i Universal Studios i Hollywood forrige (forrige) uke. Til tross for litt dyr inngang var det en fantastisk dag. Her har de alt fra Studio tours (der du får se hvordan man spiller inn filmer og TV-serier) til karuseller og spisesteder. Anbefaler virkelig å ta turen hit om du skal reise til L.A. Da ender du i alle fall opp med mange fine bilder og opplevelser!

Vi begynte dagen med å stå i kø til Studio Tours. Vi måtte stå i over en time i kø, og dette var off season. Om jeg noen gang skal tilbake skal jeg kjøpe meg VIP-billett og slippe å stå i de lange køene. Uansett, Studio Tours var verdt ventetiden. Var kjempespennede å se hvordan Hollywood filmer og TV-serier faktisk blir spilt inn. Kanskje litt skuffende å finne ut at de skumle actionfilmene blir spilt inn i et basseng eller en "liten" dam. Haha! Men, thats Hollywood, som guiden vår sa.

Tok faktisk og filmet en del under turen, slik at dere og kan få en smakebit av hvordan det var. Beklager dårlig filming, men man får i alle fall et lite inntrykk om hvordan filminnspillingen egentlig foregår. Første del av filmen viser hvordan man lager kunstig regn og flom. Siste del viser en action scene.

Bortsett fra Studio Tour tok vi en virtuell Simpson karusell og Jurassic Park tømmerrenne! Kjempegøy begge to. Spesielt gøy når man detter 25 og en halv meter rett ned! Haha, kjenner magen kiler bare jeg tenker på det. Om jeg noen gang skal tilbake vil jeg også få med meg the House of horror og the Mummy Ride. Men da trenger jeg en stor og sterk mann ved min side!

Vært i Universal Studios før?
Hva syns dere om filmen?

You make me laugh!

Når man er dårlig og slapp er det bare en ting som hjelper! Jeg snakker selvfølgelig om latter! Dagen i dag har gått så mye fortere av at jeg og Odis har ledd av de rareste ting. Vi har så sær humor at det nesten er litt flaut. Dagens latteranfall kom på grunn av en diskusjon om hvem som hadde mest bustete hår. Med tanke på at jeg har vært syk de siste dagene kan vi vel alle gjette oss til hvem som vant...Jepp, frøken Oda... Hun er bustetrollet mitt! Uansett, en annen frøken fikk meg også til å le. Fant en gammel video av meg og bestevenn fra i fjor. Har ikke ledd så mye på lenge! Kjenner at jeg savner henne. B, hvis du leser dette. Kom på besøk da vel. Legger selvfølgelig med videoen så alle kan få noe å le av denne onsdagsmorgenen.

Er vi ikke søte?


The most exciting day ever...

NOT! Jeg mener det. En så meningsløs dag som dette har jeg ikke hatt på lenge. Det eneste dagen min har bestått av er å sove. Sov meg seriøst gjennom frokost, lunsj og middag og nå står snart gossip girl på planen før jeg skal legge meg til å sove igjen. Det mest spennende som skjedde i hele dag er at jeg fikk melding fra han dansken som la an på meg på fredag. Og det sier litt!

...Hej med dig. Tak for i fredags. Var super hyggelig att moede nogen andre 'hjemmefra'. Vi regner med at tage i byen i SF eller Berkeley igjen i weekenden og taenkte om i har lyst til at joine Os? Puss K...Jeg må tydeligvis ha etterlatt et godt inntrykk på fredag, til tross for at jeg egentlig hadde feber og hals vondt. Uansett, hodet mitt klarer ikke å tenke klart nå. Noen tips til hva jeg skal svare den danske herremannen?

I thought this wouldn't happen!

...Men jeg var nok litt for optimistisk da. Har gått hele høsten og vinteren uten at immunforsvaret mitt har sviktet meg. Men siden jeg ikke sov noe forrige uke, var i L.A og ranglet, dro på audition og frøs rumpa av meg og dro ut på fest på fredag i minikjole var det over og ut for kroppen min. Hakket tenner i hele natt og hodet mitt følels ut som om det skal eksplodere når som helst. Hjelper heller ikke at jeg snufser verre enn Charlie!Bah, hater å være syk. Heldigvis har jeg ingen skole eller jobb jeg går glipp av, så kan være syk med "god" samvittighet om det gir noe mening. Håper uansett at kroppen bestemmer seg for å ta knekken på de stygge bakteriene som har invadert meg. Hater å føle meg svak og hjelpesløs!Ønsk meg god bedring?

It's Thursday and I'm in love!

Er det galt at det første jeg gjør når jeg står opp er å sjekke mobilen og facebook for å se om jeg har fått svar fra han?Ææ, føler meg som en nyforelska fjortis og jeg liker det ikke! Kroppen min bobler over av hormoner og lykke, og jeg er i konstant fnise og aw-modus! Er bestandig redd for å gå inn i en slik periode. Er redd for å bli såret. La oss bare håpe at det snart går over og at alt ordner seg!

Noen der ute som føler det samme som meg?

Få slutt på "trollingen"!

Fikk en mail fra en bloggleser om jeg ikke kunne poste en film på bloggen min som hun og noen andre hadde laget. Jeg så igjennom filmen og syntes at den tok opp et viktig tema, og bestemte meg derfor for å si ja. Filmen er laget av en gjeng utvekslingsstudenter fra NTNU (en av dem er en journaliststudent fra UiB). De går et semester på University of California, Berkeley hvor de studerer Social Media (lærer om sosiologi på internett).

Filmen handler om at de er lei av at folk er slemme på internett bare fordi de er anonyme der og kan såre andre uten å måtte stå til ansvar. "Trolling", som filmen handler om, er å poste dårlige kommentarer for moro skyld og å henge ut folk på nettet, noe som ikke ville vært akseptabelt hvis det hadde foregått i "meatspace" (som er virkeligheten, det motsatte av cyberspace).


Jeg er helt klart i mot "trolling"! Med tanke på at jeg har min egen blogg, hender det ofte at jeg blir utsatt for nettopp det. Noen få av dere synes tydeligvis det er moro å legge igjen usakelige og stygge kommentarer om utseende mitt, sangstemmen min, personligheten min og så videre. Som regel bryr jeg meg ikke om det, tenker bestandig at det er vel en av baksidene ved å ha blogg, men det betyr ikke at jeg aksepterer drittslengingen (= jeg filtrerer dem bort)!

Ved å poste denne filmen håper jeg at alle dere der ute som driver med "trolling" tenker dere om neste gang dere føler for å gjøre noe slikt!


Syns alle skal støtte den norske studentgjengen på Berkeley, og ta en titt på filmen de har laget!

Hva er deres tanker om mobbing på nett?
Hva syns dere om filmen?

Trouble is a friend!

Siden jeg har besøk av Kirsti var det sightseeing som sto på planen i dag. Vi har tatt bilder av Golden Gate, kjørt Cable Car gjennom hele San Francisco og vært i Coit Tower for å få utsikt over byen. Har fått en del spørsmål om jeg ikke kan lage et blogginnlegg om tips til hva man kan gjøre i San Francisco. Det kan jeg selvfølgelig gjøre, men føler bare jeg må oppleve byen enda mer først. Føler jeg nesten kjenner New York, L.A og Las Vegas bedre.


(Jeg bruker forresten ikke briller! De er nok bare til pynt)

Denne uken har forresten vært den mest travle uken jeg har hatt på lenge. Har bare sovet 3-4 timer per natt, og det er ikke lenge før kroppen sier i fra at nå er det nok. Har vært en veldig innholdsrik uke da. L.A var en suksess, jeg tror jeg har blitt forelsket, og Top Model-audition var en erfaring jeg ikke ville vært foruten. Blir spennende å se om jeg kommer videre eller ikke.Nå over til noe helt annet. Kom akkurat på at jeg ble stoppet av politiet i går kveld. Skulle bare kjøre meg en liten kveldstur og plutselig har jeg blålys og sirener bak meg. Tror dere jeg ble redd eller? Politimannen skulle absolutt ha forklaring på hvorfor jeg var ute alene og kjørte bil i mørket. Have you been drinking? Or maybe you had a fight with your husband? Eh, husband? Ser jeg ut som en gift kvinne med barn eller? Dette er andre gangen jeg har blitt stoppet av politiet etter at jeg flyttet til USA. Lurer på om jeg har en måte å tiltrekke meg trøbbel på. Hva tror dere?Blitt stoppet av politiet før?

Tell us your name, age, weight and height!

For en opplevelse sier jeg bare. Føttene mine er ødelagt etter å ha stått 5 timer i kø iført høye hæler. Nevnte jeg at jeg stod der i 5 timer? Kroppen min har sikkert fått frostskade etter kulden (den ene dagen det skulle være dårlig vær i Cali, måtte jo selvfølgelig være på audition-dagen), og nervene er helt uslitt etter all spenningen. Men, fortvil ikke. Det var absolutt verdt det! Stå foran TV-crewet til CW å vise fram meg selv var en opplevelse og en erfaring jeg sent vil glemme.Da vi ankom BlackHawk Plaza der audition skulle være, var det hundrevis av håpefulle jenter som allerede sto i kø. Ble bedt om å stille meg bakerst i køa, som snurret seg rundt hele kjøpesenteret, og bare vente. Hadde heldigvis med pappa og Kirsti (kusinen min) som psykisk støtte, og vi møtte en gjeng supersøte jenter som fikk tiden til å gå mye fortere.Vi måtte som sagt stå i over 5 timer i kø, og hele dagen gikk vel egentlig med til venting. I løpet av ventetiden ble vi filmet av film-crewet til CW, intervjuet og tatt bilde av fra det kjøpesenteret audition var på, og gått Catwalk foran alle deltagerne. Sistnevnte må jeg innrømme at jeg syns var litt skummelt. Vi måtte faktisk gå i en slak nedoverbakke, og tror dere ikke at jenten som skulle gå rett før meg datt på rumpa foran alle sammen. Gjett om jeg ble nervøs da eller?! Men det gikk heldigvis bra, og jeg kunne gå videre til selve intervjuet.

Etter enda mer venting kom vi inn på en restaurant der vi fikk nachos og vann. Nå var det like før selve intervjuet, og jeg skalv bokstavelig talt som et aspeløv. Tusenvis at tanker gikk gjennom hodet mitt. Ser jeg bra nok ut? Hva om jeg dummer meg ut? Enn om jeg ikke får til å svare på spørsmålene? Sverger på livet til Ed Westwick at jeg holdt på å besvime da den ene damen fortalte meg at nå var det snart min tur. (Hjalp vel heller ikke at jeg bare hadde spist en liten brødskive til frokost. Ikke akkurat den klokeste avgjørelsen jeg har tatt)

Dette bildet ble tatt like før jeg skulle i ilden.Uansett, da jeg endelig kom inn for å intervjues gikk alt kjempebra. Begynte med at en dame festet på meg en mikrofon og så måtte jeg stille meg foran en helgrønn vegg og stå på et teipmerke. "Can you please tell us your name, age, wight and height", og så var vi i gang. Etter en god del spørsmål om hvorfor akkurat jeg skulle vinne America's Next Top Model, og hvilke modellkvaliteter jeg hadde, var det tid for Catwalk. Måtte gå fram og tilbake, og vise meg fram. Til slutt skulle de ha film av meg i profil og helfigur før audition var over og jeg kunne puste lettet ut.

Av alle jentene som har meldt seg på er det omtrent 100 som går videre til neste runde. Om jeg går videre eller ikke får jeg vite om et par uker. Skal selvfølge oppdatere dere med en gang jeg vet noe. Nå gjenstår det bare å krysse fingrene for at de likte den blonde jenta fra Norge.

Waiting in line!


Det er stappfult med håpefulle mennesker over alt, og køen for å komme inn er superlang! Kan se for meg at det blir en del venting før jeg kommer fram. Kjenner jeg begynner å bli nervøs og magen min knyter seg slik som på eksamen. Scary!


Supersøte Lauren som jeg står sammen med i køen.Noen siste tips før jeg går inn?

Audition på America's next Top Model!

I morgen er den store dagen vi alle har ventet på. Eller kanskje ikke dere, men jeg har i alle fall det. Kan ikke si jeg er forberedt i det hele tatt. Har vært 3 dager i L.A og har ikke tenkt på Top Model-audition i løpet av hele turen. Kom gjerne med tips til hva jeg skal gjøre for å få en best mulig audition. Tror jeg trenger det.

Audition ligger i en liten by som heter Danville, som ligger en time utenfor San Francisco. Pappa skal være med å kjøre meg, og forhåpentligvis være psykisk støtte. Nå må jeg skrive ferdig søknaden med de 72 spørsmålene som jeg enda ikke har svart på. Deretter printe ut bilder til portfolien. So much to do, with so little time!


Wish me luck sweeties!

 

Your party is to loud!

Har hatt en fantastisk dag i Universial Studios (forteller alt i morgen med video og bilder) og sammen med Charlie og Chrisie. Sistnevnte gjorde at jeg nok en gang ble litt tipsy og sitter her i gangen på hotellrommet og skriver et blogginnlegg. Er forresten veldig ubehagelig her nede på gulvet, men vil ikke sette meg i sengen i frykt for å vekke Kirsti som sover så søtt.

Uansett, etter en tur ut på livet i L.A (hvor vi havnet på en cheesy Karaokebar i Burbank) endte vi på hotellrommet for å ha en liten etterfest. Festen bestod av truth or dare og masse latter. Plutselig ringer telefonen og det var fra resepsjonen. Dere kan vel alle tenke dere til hva samtalen gikk ut på. Det endte i alle fall med at "festen" ble avsluttet og jeg skal legge meg til å sove. I morgen er det tilbake til San Francisco og på lørdag er det audition! Spennende!


Har dere noen gang fått en klage fra naboene før?

Hollywood tonight!

Elsker vi ikke bare disse berusa innleggene jeg poster når jeg kommer hjem fra livet? Jeg er ganske så sikker på at jeg ler av meg selv når jeg blar meg tilbake om noen dager. Uansett, som dere kanskje skjønner kom vi oss trygt fram til L.A. Gratis flytur er ikke så aller verst. Er i alle fall utrolig takknemlig for at vi møtte han mannen som hadde råd til to ekstra flybilletter. Etter at vi kom fram til hotellet slappet vi litt av før vi dro på sighseeing i Hollywood!

Vi tok banen til Hollywood Boulevard og hadde planlagt den vanlige sightseeing-ruta. Selv om jeg hadde vært i Hollywood for 3 år siden, var det helt umulig å finne fram til "sivilisasjonen". Heldigvis for oss fant vi et kart over Hollywood som skulle vise seg å bli vår bestevenn.

Dette kartet førte oss til Sunset Boulevard hvor vi kunne ta nydelige bilder i solnedgangen! Sweet, ikke sant?

Dette kartet førte oss også til Walk of fame i Hollywood Boulevard. Der kunne jeg være litt starstruck å ta bilder med alle stjernene. Hvor stilig hadde det ikke vært og fått sin egen stjerne der en gang. Det må absloutt bli et av livets agenda.

Til slutt endte vi opp på Hardrock Cafe hvor jeg bestilte meg en Hurricane som gikk rett til tops. Var tipsy hele veien hjem, og det sitter vel enda igjen litt mens jeg skriver dette. Egentlig skulle vi dra ut med fyren fra flyplassen. Han ville sende en bil som skulle hente oss å kjøre oss til et utested i Beverly Hills. Det kunne vært en fantastisk natt ute med lots of benefits, men vi ble vel begge enige om at vi ikke ante hva han ville kreve i betaling. Så vi endte opp med å takke nei, og dro ut på egen hånd.

Nå er det nattatid, og i morgen venter enten The Ellen Show, eller Universial Studios på oss!

Ha en fortreffelig torsdag dere!

Los Angeles tomorrow!

Her i San Fran er klokken 23.05 og om 5 timer skal jeg stå opp for å dra til Los Angeles, eller L.A som det så fint heter. Som dere skjønner er dette en ren spontantur. Fikk besøk av søskenbarnet mitt i går og vi bestemte oss plutselig for at vi skal ta en tredagers tur til L.A. Hele dagen har gått med til planlegging, bestilling av hotell og pakking. Og jeg er enda ikke ferdig. Kroppen min lengter etter søvn, men før den tid er det mye som skal gjøres. Kommer hjem på fredagskvelden og da er det rett til San Francisco for Top Model-audition. Hektisk sier du? Blir stresset bare jeg tenker på det.

Er forresten veldig stolt av meg selv som reiser til L.A med bare håndbagasje. Det hadde jeg aldri trodd at skulle gå an, men det er utrolig hvor mye rart man får plass til i en liten trillekoffert.


Nå må jeg fortsette med pakkingen, før jeg må legge meg under dyna og ta en kort tur til drømmeland.

Noen som har tips til hva vi kan gjøre i L.A?

Hvordan dra ut på livet i USA, når man er underage!

Siden det er så lenge siden jeg har svart på et leserspørsmål tenkte jeg å gjøre det i dag. Fikk et spørsmål fra Mia som lyder som følger? 

Først og fremst må jeg si at dette er ikke noe enkel sak. Man tror kanksje man kan komme langt med blondt hår og fint utseende, men da må man tenke om igjen. Dørvaktene lar seg absolutt ikke lure av et vakkert ytre! Tror den eneste plassen det har vært enkelt å komme inn på et utested å kjøpe seg alkohol, til tross for at man er under 21, må bli i Las Vegas. Halloo, de slapp inn min 17 år gamle lillesøster! Det sier vel egentlig sitt.

Uansett så skader det ikke å prøve. Kan godt hende dørvakten legger godviljen til eller faktisk tror du er over 21 og lar vær å spørre om ID. Da jeg var i New York klarte jeg og Cathrine å komme inn på Waverly Inn. Der ble vi tilbudt både hvitvin og champagne uten spørsmål. Ble også tilbudt noen andre tvilsomme saker, men det får vi ta en annen gang.Jeg tror det å komme inn på et utested når man er underage avhenger fra by til by og dørvakt til dørvakt. Prøver du å bruke ditt norske bankkort som legitimasjon, forstår de absolutt ingenting. De klarer ikke å lese datoen ut i fra fødselsnummeret ditt, og da kan to ting hende. Enten godtar de legitimasjonen og lar deg komme inn, eller så sier de at dette ikke er en gyldig id og du må vise pass eller gå.

Jeg er glad for at jeg endelig er 21 og slipper å tenke på hvordan skal jeg klare å komme inn på byen denne gangen. Håper dere som enda er underage og har tenkt å prøve "lykken" i USA ble litt klokere nå. Tror konklusjonen må bli at det skader ikke å prøve, men ikke bli skuffet om du får nei til et svar, for de er som sagt veldig strenge her.Hva ville dere ha gjort? Prøvd å snike deg inn, eller ventet til du ble 21?

Would you be my valentine?

I dag er det alle hjertes dag, og alt skal vel handle om kjærlighet. Alle butikkene er fylt opp med Valentineskort, gaver, sjokolade og blomster. Blir nesten lei meg når jeg går igjennom butikken fordi det er så mye søtt jeg så gjerne skulle kjøpt. Problemet er bare at jeg ikke har noen å kjøpe det til. Eller, hadde jeg vært i Norge hadde jeg nok hatt det. Har nylig fått kontakt igjen med en gammel flamme og han fortalte meg i detalj hva vi to skulle gjort hadde jeg vært i Norge i dag. Bare ta en titt.

aw, blir nesten forelsket bare jeg tenker på det. Misforstå meg rett, det er mange kjekkaser i Statene og, men det blir ikke mer enn en flørt siden jeg reiser tilbake til Norge i juni. Uansett, i kveld kommer søskenbarnet mitt på besøk så Valentinesdagen skal tilbringens på San Francisco airport med en rose i hånden!

Hva er deres planer for Valentines day?

Do you have a temper?

I dag har dagen gått ut på å fylle ut søknaden for Americas Next Top Model og planlegge hvordan jeg skal se ut på audition. Fikk et tips om at jeg må bruke lite sminke på audition, og tror jeg skal gå for det. Snakket og med en Casting Director med det faktumet at jeg ikke er amerikansk statsborger. Hun sa at de kunne gjøre noen unntak og at jeg bare måtte møte opp neste lørdag å se. Så blir spennende å se om jeg får lov til å delta eller ei.

Uansett, har prøvd så godt jeg kan å fylle ut de 72 spørsmålene jeg må svare på, men det er ikke bestandig like enkelt. De spør for eksempel om man drikker alkohol. Hvor ofte og mye man drikker, og hvordan man oppfører seg når man drikker. Hm, hva skal jeg si?

De spør også om du har et temperament. Hvor ofte mister du temperamentet? Hva gjør deg sint og hvordan takler du sinne? Helt til slutt spør de om "når var sist gang du slo, sparket eller kastet noe på noen i sinne?" Kan ikke si jeg husker sist gang jeg gjorde noe slikt. Er så og si aldri sint, og om jeg først blir det holder jeg sinne inni meg.Men det er et spørsmål jeg sliter litt med. Det lyder som følger:Hvilke tre adjektiv syns dere beskriver meg best?

Edit: Blir utrolig smigret av alle de fine kommentarene dere gir meg. Nesten så jeg rødmer her. Uansett, dere er de bese! :)

From Palestine to China

Siden jeg var i Vegas på bursdagen min, hadde jeg bursdagsselskap for alle de hyggelige menneskene jeg har blitt kjent med dette året, i går i stedet for. Har hatt en kjempekoselig kveld med sjokoladekake, bløtkake og vafler med brunost! Det var nesten som å være hjemme! Bortsett fra at alle gjestene var fra hver sin del av verden. Alt fra native Americans, til Kina og Japan, til Palestina. Det som var utrolig koselig var at alle hadde med seg en gave som representerte en del av landet sitt. Utrolig hyggelig gjort.


Noen som forstår/vet hvorfor det er to kaniner i steinen?

Hadde et veldig hyggelig selskap, til tross for at jeg sovnet klokken 11 på kvelden. Det lønner seg ikke og bare sove tre timer kvelden før. Å passe på to jenter på 2 og 4 år gjør heller ikke saken lettere. De har så mye energi i seg, at de gjør meg søvning! Haha, om det ga noen mening?

Faren deres er i følge meg tatt rett ut i fra Pocahontas. Just take a look:

Ikke spør hva papi holder på med. Han har kanskje bodd litt for lenge i San Francisco?

Hva har dere gjort i helgen så langt?

Barbie and Ken

Til tross for at jeg la meg klokken 5 natt til bursdagen min var jeg våken og klar for gaver klokka 8 om morgenen! Har ingen anelse hvor jeg fikk all energien fra. Kanskje det var det gigantiske matinntaket jeg hadde til frokost. Jeg mener, hvordan i all verden klarte den lille magen min å få i seg alt det der!?


Etter enda mer sightseeing i Vegas var det tid for å legge kveldens make up å dra ut for å spise middag. Vi endte opp med å spise på Treasure Island hvor jeg fikk sukkerspinn til dessert. Haha, må være den perfekte desserten for meg. Uansett, etter middag var det tid for enda et show. Denne kvelden var det Cirque du Soleil som sto på planen. Amazing, sier jeg bare. Det som var enda mer amazing var da jeg ble sjekka opp i barkøen. Det gjorde meg 60 kroner og et champagneglass rikere. Whop, whoop!Det som er så gøy med å ha bursdag er at absolutt alle ville spandere bursdagsdrink på deg. Kanskje ikke så bra for oppførselen min da. Har hørt rykter om at jeg kan bli ganske, ja la oss kalle det fjollete, i fylla. Kan si så mye som at dagen der på fant jeg en tissevideo på kameraet mitt! Ja, dere leste riktig, en tissevideo. Jeg mener, hvem i all verden gjør noe så sært som å filme at man tisser. Huff, blir flau bare jeg tenker på det! Kvelden endte i alle fall med at lillesøster ble gjort om til storesøster og vi ble venner med Chuck Bass, Chris Brown, og Ken. Ken trengte en Barbie, og vi kan vel alle gjette hvem det ble? Haha, hadde i alle fall en fun freaking fantastick natt.Nevnte jeg forresten at jeg hadde min gambling-debut i Vegas? Jeg satset en dollar på en spillemaskin og vant 2. Haha, følte meg rik da altså!

What happens in Vegas, stays in VegasDa var det altså tid for å fortelle litt om helgas festeligheter. Vet ikke hvor mye som egentlig egner seg på bloggen. Dere vet, what happens in Vegas, stays in Vegas. Men har selvfølgelig noen spennende historier å dele med dere. Fredagen begynte med en skikkelig treningsrunde på hotellet, etterfulgt av "frokost" (les: klokken 13.30), deretter shopping og sightseeing i Vegas. Det er så mange fine hoteller å se på. Yndlingshotellene må bli New York, New York og MGM Grand. Men Paris Las Vegas, The Venetian, Caesars Palace og Planet Hollywood kommer og ganske høyt opp på lista. Jeg liker det faktumet at man har samlet hele verden i en by. Crazy, men også amazing!

Etter 2 timer foran speilet og 3 antrekk senere var det tid for å dra ut for å ta Vegas med storm. Bokstavelig talt. Jeg og Oda dro på American Storm, for å nyte synet av veltrente gutter. Dere skjønner, American storm er et mannlig strippeshow de har i Vegas. Veltrente gutter i uniform, toppløs og i bokser. Kan det bli bedre?Hver gang en av gutta hadde tatt av seg skjorta, gjorde de en liten runde rundt om i rommet for å "kose" med publikum. Haha, jeg har aldri vært så flau som da han ene gutten tok og puttet hodet mitt under singletten sin. Magehårene hans stakk meg på kinnet og jeg lover dere at jeg var rødere enn en tomat. (Under all sminken i alle fall)  Likte det bedre da jeg fikk kyss på kinnet av Justin og en liten privat dans.Etter showet var det tid for å møte guttene, ta bilder og flørte litt. Vi endte kvelden på afterparty på MGM Grand sammen med 4 andre gutter vi møtte tidligere på kvelden. Husker jeg var helt i ekstase siden jeg hadde bursdag, og tror ikke det var et eneste menneske rundt meg som ikke fikk det med seg. Jeg danset nemlig rundt og ropte av glede: "Hey Hanna, it's your birthday". Haha, må bare le litt av meg selv. Kan se for meg det var litt av et syn for menneske i rundt meg.

Et stykk lykkelig Hanna med et stykk yummie drink i hånden! Bildet ble tatt 10 sekunder etter midnatt, altså mitt første øyeblikk som 21 åring!

Hva som skjedde resten av dagen som 21-åring, får dere vite i morgen. (Dette innlegget har allerde blitt alt for langt)

Hva skal til for at du blir flau?

Frøken hangover

I løpet av de 72 timene jeg har vært i Las Vegas har jeg sovet tilsammen 7 timer, vært beruset i omtrent 20 timer og shoppet, flørtet og tatt massivt med bilder resten av tiden. Jeg er ikke det minste forbauset over at jeg har vært forferdelig hangover i hele dag. Det er nok prisen man må betale for å ha den beste bursdagen i mitt hittil 21 år lange liv. Det var i alle fall helt klart verdt det.Må si at jeg ler litt av meg selv når jeg leser på de to siste innleggene mine. Begge to er et resultat etter en kveld på byen hvor kreativiteten og skriveferdighetene ikke var helt på topp. Forhåpentligvis var det underholdning for dere! Tenkte å skrive en oppsummering om alt det spennende som har foregått i helga, men det må bli i morgen for nå kjenner jeg kroppen min lengter etter søvn. I mens kan dere kose dere med resultatet av når 4 gutter og en lillesøster skal synge bursdagssang til meg.

Hva er deres beste bursdagsminne?

Las Vegas, I heart you!

Klokken er 03.48 her i Las Vegas og jeg er en kort tur innom hotellrommet for å blogge for dere! Kan medele så mye som at jeg har hatt den beste bursdagen noensinne! Nå skal jeg tilbake til kveldens festeligheter! Skal oppdatere dere om alt senere i morgen!

Håper dere får en kjempefin søndag!

Edit: "fylla har skylla" sier jeg bare...

Hey Hanna, it's your birthday!

Oh my god, I am 21 baby! Enn det, 21 år og i Vegas! Kan livet bli bedre?Nå er klokken 04.10 på natten og jeg og Oda har nettopp kommet hjem fra en heftig kveld på byen. Stemmen er hes etter all hylingen og føttene utrolig sliten etter det ukloke skovalget mitt. By the way, fant nettopp ut at jeg har en halvspist mandel i glasset mitt som jeg har ingen anelse hvor kommer fra. Crazy! Noe annet som er crazy er alle menneskene som gifter seg her i Vegas! Har allerede møtt på en brud på bussen. Jeg mener, hadde jeg skulle giftet meg i Vegas skulle jeg i alle fall bestilt meg en limosin!Uansett, i Norge har jeg allerede vært 21 noen timer, mens her bare i 4 timer. Kjenner det skal bli godt å sove nå, og våkne opp til gaver på sengen og kake! Har hørt noen rykter om at Oda skal ta meg med på kurs der vi lærer å danse med strippestang. Det skal i alle fall bli interessant!Da gjenstår det bare å si, Happy Birthday to me!

Las Vegas BABY!

Som overskriften sier har jeg reist til Las Vegas for å feire 21 årsdagen min! Kunne ikke tenkt meg og vært noen annen plass i verden akkurat nå! Tror dette kommer til å bli den beste bursdagen noensinne! En ting er i alle fall klart og det er at jeg skal feste som crazy in the Sin City! Vi bor på hotell Stratosphere som er den høyeste bygningen i Vegas. På toppen finner man en sky bar og "fornøyelsespark" med 4 forskjellige karuseller. I tillegg kan man hoppe i strikk fra taket. Crazy, I know!

I kveld var vi ute for å spise middag å gå en tur nedover the strip for å se på alt livet! Lyd, mennesker, lys og craziness overalt. Love it! Denne helgen er en av de mest travleste helgene i Vegas på grunn av Superbowl på søndag. Dette fordi alle kommer hit for å gamble. Så man skal i alle fall ikke klage på selskapet.

Noen som har noen Vegas-tips å gi meg?

You guys rock!

Først og fremst vil jeg bare si takk for alle støttende og fine kommentarer på forrige innlegg! Dere er helt klart de beste! Er i alle fall ingen tvil om at jeg skal melde meg på America's Next Top Model nå. Blir utrolig spennende å se hvordan det hele foregår. På audition må man snakke med dommerne, vise sin beste catwalk walk, og posere i bikini. Haha, det kan bli en utfordring i seg selv.Uansett, nå er det bursdagen min som skal være i fokus. Blir 21 år på lørdag, og gjett om jeg gleder meg! Endelig kan jeg drikke lovlig her i Amerika. Har allerede fått en liten bursdagsgave av mamma og pappa og det er at vi reiser bort for å feire bursdagen min. Er bare noen timer til avreise nå, og jeg tror det kommer til å bli fun, fun, fun!

Klarer dere å gjette hvor jeg skal feire 21 årsdagen min?

America's Next Top Model

I februar er det audition for America's Next Top Model over hele USA, og tror dere ikke at de kommer til San Francisco lørdag 19 februar. Leste litt på reglene og fant ut at man ikke trenger å være amerikansk statsborger for å delta og filmingen er ferdig like før jeg reiser hjem til Norge.

So the question is...

Syns dere jeg skal melde meg på audition? Det hadde jo vært kult og sett hvordan det hele foregår. Eller hva?

Can I have this dance?

Da har vi nettopp kommet hjem fra Winter Ball. Har hatt en minnerik aften jeg sent vil glemme. Det var som om jeg bare hadde gått inn i en av high school- og mean girls-filmene mine, og blitt der inne. Crazy, but fun. Da vi først ankom ballet måtte vi blåse inn i et alkometer slik at de var 100 % sikre på at vi ikke hadde drukket. Deretter måtte vi levere fra oss jakker og vesker før vi kunne innta dansegulvet. I begynnelsen var det litt rart å stå å "digge" musikken og shake rumpa, uten alkohol i blodet. Dancemoves'a mine ble liksom ikke helt de samme som de er i beruset tilstand. Da er jeg queen of the dance floor! True story.På slutten av kvelden var det tid for å kåre ballets konge og dronning. Jeg hadde ingen anelse om hvem vinnerne var, men hyggelig for de som vant. Gutten fikk ei stor kongekrone og jenta en kjempesøt tiara. Etter dette var det tid for slow dance og klining. Kongen hadde dronninga, og Oda hadde Supun. Jeg sto der i den blå kjolen min og plutselig kommer en bitteliten mann opp til meg. "Can you please dance with me?" Han gikk meg til magen og var super nervøs, så jeg hadde ikke hjertet til å si nei. Kan se for meg det var et syn for alle guttene som stod rundt å så på. Må nesten le litt selv, men bare nesten.Hva er ditt beste danseminne?

Prinsesse for en dag

Eller, det var kanskje en overdrivelse, men jeg skal i alle fall føle meg prinsesseaktig i hele kveld. Dere skjønner, min søteste søster har invitert meg med på Winter Ball. Ballkjoler, tiara og nylakkkede negler, det er absolutt noe jeg kan leve med en hel kveld. Kanskje noen av dere tenker at er hun ikke litt for gammel til å gå på high school ball, men det er jeg altså ikke. Når jeg først bor i Amerika ville jeg aldri gått glipp av en slik opplevelse!

Før ballet begynner er det en del ting som må gjøres. Brynene må nappes, leggene barberes, håret vaskes og krølles, sminket må legges og kjolen må kjøpes. Travelt dott com, med andre ord. Det er vel bare å sette i gang, dere skjønner... Beauty takes times.

Har dere vært på ball før?

Boys, boys, boys!

Da er jeg kommet fram til Frisco, og ligger nå trygt under dyna mi klar for å innta drømmeland. Flyreisen gikk ekstremt mye bedre denne gangen. Dere skjønner, jeg var omringet av yndlingsunderholdningen min... Gutter! Det kan ikke bli bedre da! Det hjalp og veldig at de var over gjennomsnittet kjekk. Det var akkurat som om flyønsket mitt endelig skulle bli sant! Og det liker vi. Forteller mer om det i morgen. Nå må jeg virkelig gå å legge meg, har ikke sovet på over 26 timer.God natt, eller god morgen til dere! :)

Når katten er borte, danser musen i klesskapet

Siden Hanna er i Norge og jeg er sykelig sjalu, bestemte jeg meg å ta en titt i klesskapet hennes som trøst! Kjenner jeg henne rett bryr hun seg ikke, lov å håpe i hvertfall! Det er jo ikke akkurat sånn at hun aldri har lånt klær av meg:

I'm just saying!

Så derfor om hun blir sur på meg skal jeg fortelle dere det og så kan dere jo synes synd i meg! Om dere har søsken vet dere helt sikkert hvordan det er å "låne" litt klær av de! Alltid praktisk.

Slik ble i hvertfall jeg seende ut etter en tur i både hennes og mitt klesskap:

Jakke: Gina Tricot og skapet til Hanna
Body: Forever21
Skinnshorts: Forever21
Strømpebukse: Target
Armbånd: Snö of Sweeden
<3 Smykke: Skuffen til Hanna
Rosa smykke: Forever21
BH: Victoria Secret
Sko: Macys!
Briller: Skuffen til Hanna

Er det slik man gjør når man legger ut outfit bilde på Hannas blogg? Jeg blogger liksom ikke rosa til vanlig, så vet ikke helt, men tviler på at det er en fasit!

Dere lurer helt sikkert på hvor jeg skulle når jeg så så utrolig hot ut? Ikke det nei? Neivel, dere får vite det likevell! Jeg og mamma dro på kino for å se Brulesque! Og det er en av de beste filmene jeg har sett på lenge! Satt med gåsehud under hele filmen, men det kan være fordi det sikkert var -100 grader i kinosalen.
Verdt å se i hvertfall!

Nå skal jeg få på meg en bukse, før jeg drar på "gitartime" hos en gutt. Skulle ønske han var kjekk, da hadde gitar timen vært så mye mer verdt det!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Lykke.

I dag var jeg hos den amerikanske ambassaden hvor fremtiden min skulle avgjøres. Fremtiden min lå i hendene til en eldre herremann med et morskt utseende. Jeg var så nervøs at jeg skalv som en aspeblad da det var min tur til å forteller denne mannen på 60 sekunder hvorfor jeg fortjener et amerikansk visum! Heldigvis for min del ble han sjarmert av den too-much-information-talen jeg gav ham (en uvane jeg har når jeg blir nervøs) og han ga meg akkurat det jeg ville ha. Happyface! Nå kan jeg slappe av og ha en fantastisk uke med Annette, før jeg reiser hjem igjen. Blir ikke mange dagene hjemme da, om bare 17 dager skal jeg ut å reise igjen. Gleder meg.Btw, er fortsatt helt jet lagged og har lyst til å sove til alle døgnes timer. Lurer på når det skal komme til å gi seg. I morgen skal jeg kanskje være modell for Annette som skal øve seg til NM i make up. Spennende!

Hva gjør deg nervøs?

Ikke for å skryte, men...

... Livet er ganske herlig når man kan ligge ute i solsteken den 14. Januar!Solklem til alle mine søte lesere :D

ps: California rocks!

Du Doris, du Doris.

Da jeg var ute i New York med Cathrine i høst møtte vi en herremann som var født og oppvokst på Upper East Side. Til tross for at han ikke hadde utseende med seg, gjorde bakgrunnen hans han interessant å prate med. (Overfladisk dott com) La oss kalle han Doris forresten. Dette fordi Cathrinesøt trodde at han het det.

Uansett, etter en time eller noe ble vi ganske lei av å prate med denne dritafulle herremannen fra Manhatten og snek oss ut fra restauranten for å prøve lykken et annet sted. Av en eller annen grunn klarte jeg å gi bort det amerikanske nummeret mitt til Mr. Doris. Noe som i ettertid skulle vise seg å være "a big mistake." Doris tar og sender meg de mest creepy-ish-e meldingene noensinne. Bare ta en titt på meldingene han har sendt til meg den siste måneden.

Og dette får jeg i innboksen uten at jeg tar og svarer han tilbake. Litt creepy i grunnen. Dere kan tro jeg hadde latteranfall da han lurte på om vi ikke kunne være i et "long distance relationship?" Hvem spør en ukjent jente om noe sånt? Crazy!

Ville dere svart Doris?

Jag vill vara din.

Denne sangen bringer fram barndomsminner til tusen! Sangen gikk på repeat i flere uker, og jeg følte meg så kul da jeg sto og sang "Jag vill vara din" foran speilet på badet. Haha, jeg må bare le av meg selv når jeg tenker på det! Husker jeg var utrolig missunnelig på Eva som hadde kjæreste og så var jeg småforelsket i Tobbe. Dette måtte jeg såklart holde hemmelig, siden det var gutter som Adam små jenter som meg egentlig skulle like! Husker og da mamma kom hjem fra Sverige og hadde med Eva og Adam CD til meg. Det var toppen av lykke!

Hva var yndlingserien din da du var mindre?
Brukte du å se på Eva og Adam?

ps: vil du se Eva og Adam kan du trykke her.

This is what santa gave me!

Jeg vet at jeg er utrolig sent ute med dette innlegget. Vi er allerede kommet inn i det nye året og det siste folk tenker på nå er vel jul! De fleste bloggene jeg har lest skriver om nyttårsforsettene sine og om hvor bra året 2011 kommer til å bli. Jeg henger vel litt etter og sinnet mitt er enda i år 2010. Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg fikk til jul. Er veldig takknemlig for alle gavene jeg fikk. Alle sammen passet meg perfekt (kanskje fordi jeg har plukket ut over halvparten av dem selv), men det er ikke så viktig. Da vet man i alle fall at man blir fornøyd. Man slipper stresset med å bytte gaver som ikke passer eller som ikke faller helt i smak.

Yndlingsgaven fikk jeg av mor og far. Det var min kjære iPad, som jeg er kjempefornøyd med. Du kan lese min vurdering om iPad her.

Mamma hadde en liten tilleggsgave til meg. Et nydelig diamantsmykke formet som et hjerte! Mamma er bare så god!Fra farmor fikk jeg Canada Goose Solaris Parka i brun og 1500 kroner! Hun er og blir den snilleste! Jakken ble jeg utrolig glad for. It is perfection!

Av min kjære lillesøster fikk jeg gave fra Victoria's Secret. Hun hadde plukket ut en nydelig babydoll og den rosa kimonoen de brukte under Victorias Secret Fashion Show 2010! Gjett om jeg ble glad da eller. Oda vet akkurat hva jeg ønsker meg!Av min bror fikk jeg et nydelig sølvsmykke fra Calvin Klein. Gleder meg til å begynne å bruke det.


(Bilder lånt fra galleriet.com)

Fra tante, onkel og Kirsti (kusinen min) fikk jeg en bok, armbånd og øredobber fra Snö of sweden! Både armbåndet og øredobbene passet perfekt og jeg har brukt dem nesten hver dag siden julaften. Elsker alt som glitrer!Fra Torgrim (fetteren min) fikk jeg diamantøredobber fra Edblad. Veldig elegant og jeg liker det!Venter enda på at gavene fra Annette og Torunn skal dukke opp i posten. Gleder meg til å se hva det er for noe.

Hva var yndlingsgaven din?
Liker du å vite hva du får i julegave eller vil du at det skal være en overraskelse?

New Year's Eve in San Francisco!

Can be described in one word. Amazing!

Det ble kanskje ikke noe nyttårskyss, men jeg smilte det nye året inn. Et godt tegn på at dette kommer til å bli et år fylt med glede og latter!

Jeg har aldri opplevd noe lignende som i kveld. Det har vært en fantastisk opplevlse som jeg vil huske på så lenge jeg lever. Vi feiret nyttårsaften midt i sentrum av San Francisco, omringet av 250 000 mennesker! Til tross for at vi ikke kjente noen av dem var det en samhørighet gjennom hele folkemengden. Vi ropte, sang, smilte og ønsket hverandre godt nyttår som om vi skulle kjent hverandre hele livet! Love it!

Fyrverkeriet var i en klasse for seg selv! Merket veldig godt at jeg ikke var i Norge lenger! Har aldri sett noe så spektakulært før! Fargerike lys på himmelen og flere tusen mennesker som hylte "Happy New Year!" Tok og filmet hele greia, så jeg kan sette sammen en liten film og vise dere i morgen!

Kveldens middagsantrekk var en kjole fra Saks Fifth Avenue og sko fra Steve Madden! Liker kjolen så godt, så måtte bare legge med et bilde av den!

Hvordan feiret dere nyttårsaften?

 

I got a new car

Do you guys like it? I just bought it this morning!

 

Eller ikke. I dag har vi vært på utflikt til Muir Woods for å se på Red Woods. Det er en type tre som kan bli over 100 meter høyt. Ganske fasinerende. Det var utrolig vakkert der og hele skogen ga deg en mystisk følelse. Perfekt til filmlocation. Derfor tok vi og filmet litt som jeg skal bruke til en sang jeg skal legge ut snart. Skulle egentlig legge ut sangen før jul, siden det er en julesang, men det tar så lang tid å bli fornøyd med resultatet. Tror det er sånn nogen lunde bra nå, så sangen kommer i løpet av uka. Location var i alle fall utrolig nydelig. Just take a look.Før jeg skulle dra ut på bar i kveld ble jeg stoppet av en homeless lady. Hun grep armen min, stirret meg dypt inn i øynene og sa klart og tydelig: "You are from Norway, aren't you?". Jeg ble rett og slett målløs siden hun visste akkurat hvor jeg kom i fra. De fleste tipper Tyskland og noen gang Sverige. Ble stående og snakke med hun en liten stund. Dama var crazy, men samtidlig ganske klok.


Om du ikke kjente meg, hvor i Europa ville du gjettet at jeg kom i fra?

Sunset over the Pacific Ocean

Mens de fleste drar på juleselskap hos familien sin i romjula har jeg vært på utflukt til Big Sur. Vi kjørte ned langs kysten av California og hadde utsikt over the Pacific Ocean hele turen. Vi har sett hvaler som var på sin årlige tur til sørligere strøk og den mest fantastiske naturen.

Hovedårsaken til turen var at vi skulle dra til Big Sur for å finne en bortgjemt sti som førte deg til "a beach with a waterfall". Ikke den største fossen jeg har sett i mitt liv, men Gud det var nydelig der! Solen varmet og det var over 20 varmegrader. Det var absolutt ingenting som minte meg om julen i Norge. And I like it!

På veien hjem fant vi en nydelig rasteplass hvor vi stoppet for å se på solnedgangen over Stillehavet. Amazing, sier jeg bare! Eneste som manglet var en kjekkas å dele øyeblikket med. Det får bli neste gang!Hva syns dere? Er det ikke nydelig i California?

I dare you to read me

Da var julaften over for denne gang. Litt gøy at jeg fikk julaften dobbelt opp dette året. En norsk og en amerikansk. Må nok innrømme at den norske julen helt klart er best. Liker det at man går hele julaften og venter på kvelden da man skal spise god mat og åpne pakker. Her åpner de pakkene tidlig på morgenen og så er alt over. Eller de spiser og en bedre middag, men det blir ikke helt det samme. De er flinke til å pynte opp husene sine i alle regnbuens farger da, det skal de ha!I dag var vi på juleselskap hos familien vår i San Jose. Det var kjempekoselig og jeg likte byen veldig godt. Joyce (slektningen til pappa) tok med meg og Oda på sightseeing. Hun fortalte oss at San Jose er kjent for sine utesteder og klubber. Her lå det ene utestedet etter det andre, og jeg gleder meg til jeg blir 21 så jeg kan utforske alle sammen!Familien Osland hadde en utrolig søt hund som fikk all min oppmerksomhet i dag. Kunne gjerne tenkt meg en hund selv, men det blir nok lenge til. Jeg får heller finne meg en pojkvän med en søt liten bissewow.Da vi kom hjem i dag endte vi opp med å spille truth or dare på iPaden min. Har ikke hatt det så gøy på lenge! Lo så jeg fikk vondt i magen da pappa danset rundt med vaskemoppen som sin partner, eller da Sjur måtte ta av meg sokken med bare hjelp av tennene! Noe som ikke var fult så gøy var da Oda teipet sammen leggene mine med gaffatape og jeg måtte danse slow dance etter på. Det var rett og slett umulig!


Har hatt det kjempefint begge dagene, og det er litt trist å tenke på at det er et helt år til neste gang!

Hvilke juletradisjoner har dere?

Forresten, ikke glem å melde dere på julekonkurransen min hvor dere kan vinne navlepircing! Du kan delta her.

Testing av julegave

Da begynner julaften å ta slutt for nordmennene i solfylte California. Juleribba er spist opp, hvitvinen er på et magiskt vis blitt borte og alle julegavene er pakket opp! Jeg må si meg ganske fornøyd med årets julegaver her jeg sitter i sofaen og skriver på min splitter nye iPad. Den er så nydelig og elegant, love it! Noen som har noen tips til applications jeg kan laste ned forresten? En iPad må være den morsomste gadgeten jeg noen gang har eid. Her kan jeg både blogge, spille piano, air hockey, ludo og mye annet gøy!

Nå er jeg utrolig trøtt og må snart dra inn i drømmeland. I morgen skal vi feire amerikansk jul sammen med familien vi har i San Jose. Gleder meg. Skal lage et ordentlig blogginnlegg om den amerikanske julen senere.Kjolen er fra Acne. Skoene fra Steve Madden.

Hva var den fineste julegaven du fikk?

Merry Christmas baby!

Det er så rart å tenke på at i Norge er det begynnelsen på julaften nå, mens jeg sitter her i sofakroken i California og sipper på en Fong Juice. Liker det at jeg utsetter julaften med 9 timer i år. Det betyr at jeg kan glede meg i 9 timer ekstra! I morgen skal vi sette på Tre nøtter til Askepott (som vi har på DVD) på TV-en. Det blir ingen jul uten! Er dere ikke enige?

Jeg har enda ikke kommet i julesteming. Da jeg tittet ut vinduet i morges var det knallsol og over 15 varmegrader. Men da vi bakte pepperkaker i kveld og Putti Plutti Pott sto på i bakgrunnen ble det litt bedre. Så jeg satser på at julestemningen er på plass når Oda kommer og vekker meg i morgen tidlig! Hva er forresten planene deres for i dag?

Dagens juleoutfit er fra Victoria's Secret. I absolutely love it!

Ønsker alle bloggleserne mine en riktig fin julaften! Håper dagen blir fylt med kos og glede!

Det er i alle fall ikke mangel på julepynt.

I dag har vi vært på julepyntsafari i Bay Area. Og jeg kan love dere at det var litt av et syn. Her trenger man ikke snø og minusgrader for å komme i julestemning. Det er nok med alle de blinkende lysene i alle regnbuens farger. Det er helt crazy i gatene her, og jeg liker det. Vi har til og med gått til innkjøo av neonfargede lys som vi har i vinduet.

Se på dette da. Føler det er en fanasiverden rett utenfor døra mi.Dette huset vinner prisen i carzyness! De har både engler, jesus, Ave Maria, reinsdyr og julenissen på toppen av pipa. Its crazy!Hva syns du om julepynten?
Kunne du tenkt deg noe slikt selv?

Forresten, ikke glem å melde dere på julekonkurransen min hvor dere kan vinne navlepircing! Du kan delta her.

San Francisco by night

Jeg må bare si at det er en nydelig by jeg bor i. San Francisco er helt fantastisk om kvelden. Spesielt nå i disse juletider hvor hvert gatehjørnet er dekket av julepynt! Dagen i dag har gått med på å oppleve San Francisco på kveldstid, og jeg må si at jeg liker det jeg ser. Lights, people and a lot of sounds. Just the way I like it.

Julekonserten med Disney var forresten fantastisk. Den fikk i alle fall meg i julestemning. Enn at det er mindre enn en uke til jul dere! Tiden går så alt for fort. I morgen kommer farmor og broren min hit. Det skal bli hyggelig. Farmor har aldri vært i USA før, så hun gleder seg veldig!

Her er utsikten vi hadde da vi parkerte bilen. Sweet, ikke sant?

Er ikke San Francisco nydelig?

Wo ie ni (I love you)

Åh, nå er jeg utrolig sliten. Gleder meg til å legge meg under dyna og forsvinne inn i drømmeland. Først skal jeg bare poste et innlegg og svare på alle de fine kommentarene deres!Dagen i dag begynte med lunsj på I-house. Det er et internasjonalt studenthus her i Berkeley. Her møtte jeg en 28 år gammel kirurg fra Kina. Han må være den mest sjenerte personen jeg har møtt, men utrolig hyggelig og søt når man først blir litt kjent. Spennende å høre om hvordan livet er som lege i Kina. Han lærte meg også å si jeg elsker deg på kinesisk. Hvor sweet er ikke det? Visste dere forresten at verbene i det kinesiske språket ikke har forskjellige tider? Der bruker de det samme ordet/verbet både for fortid, presens og fremtid. Det er litt gøy å tenke på.


Etter lunsjen med Mr. Surgeon dro jeg på julegaveshopping med pappa. Der ble jeg en julegave rikere, og pappa stakkar, en del dollar fattigere. Jeg har forresten begynt å trene styrke dere. Nå skal jeg bli sterkere enn Oda. Det er forresten mye gøyere å drive på med styrketrening når jeg faktisk kan noe om de musklene jeg trener. Det gir en stor motivasjons boost å kunne alle navnene og vite hvordan de fungerer. Yndlingsmuskelen min er Gluteus maximus. Eller rumpa som det så fint heter.

Nå kjenner jeg at jeg må legge meg for å sove. I morgen skal vi til San Francisco for å dra på en julekonsert med Walt Disney! Gleder meg utrolig mye, tror det kommer til å bli en fantastisk opplevelse! På søndag skal vi ha grillfest med naboene våre! This is gonna be a fun weekend!Hva skal dere gjøre i helgen?

Does your friend like my friend?

Satt og så igjennom bilder fra La Manga-turen til meg og Annette i dag, og fant mange bilder som ga meg et smil om munnen. Vi hadde det så gøy (som jeg sikkert har nevnt tusen ganger før) og jeg gleder meg til å lage nye minner neste sommer. Tenkte å dele noen av bildene med dere. Kanskje de får deg til å smile også.

Her er jeg sammen med my man! Litt gøy å tenke på at han har verre utringning enn meg! But I like it!

 

 

 

Dette bildet får meg også til å smile! Vi hadde nettopp kommet inn fra nattbading og jeg krevde at vi skulle ha en photo shoot med webcamet mitt! Haha, ser vi ikke lykkelig ut?

 

 

Annette klarte å bli venner med to spanske gutter som ikke kunne et ord engelsk! Eller han ene gutten kunne en setning. En setning som ble flittig brukt. Må bare le når jeg tenker på det. Uansett, lagde en liten bildeserie som beskriver veldig godt hvordan samtalene våre var med guttene.

 

 

 

 

 

 

Haha, neida! Var ikke så slem (bare nesten). Vil uansett ikke ha en gutt som bryr seg mer om utseende enn det jeg gjør! Jeg skal være jenta i forholdet, ikke han! Vil heller ikka ha en gutt jeg må bruke google translater for å kommunisere med!

 

Ville du datet Alberto?

 

The american life

I dag merket jeg virkelig at vi bor i Amerika. Da jeg holdt på å ta bilde av adventskalenderen min ringte det på døra og jeg gikk for å åpne. Foran meg sto den skjønneste lille nabojenta vår og holdt moren sin i hånda. "Do you want some cookies," sier hun veldig forsiktig og gjemmer seg bak moren. Aw, hun er så søt! "We baked you some cookies, they are still warm so I hope you enjoy it," sa moren. Hvor snilt er ikke det? Slike naboer skulle jeg likt å ha i Norge. Hele settingen var nesten tatt ut i fra en amerikansk film. Forskjellen var vel at jeg ikke var nyinnflyttet og de ikke var den sjenerte nabogutten! Haha, koselig var det uansett.


Som sagt holdt jeg på å ta bilde av adventskalenderen min. Vanligvis bruker mamma å lage 24 pakker til alle de tre barna sine til advent, siden vi bor i California i år ble ikke denne tradisjonen vedlikeholdt. Tror kanskje mamma hadde litt dårlig samvittighet, for når jeg våknet i dag hadde hun laget en rosa adventskalender til meg! Hun er og blir den snilleste. Nå kan jeg og åpne en pakke for hver dag, og ikke bare lese om at dere gjør det! Sweet!

Har du snille naboer?
Bruker du å ha adventskalender i desember?

The holiday spirit!

For noen dager siden fant jeg ut at jeg ikke kom til å være gaveløs på julaften alikvel. Annette og Torunn fortalte meg at de har tenkt å sende meg julegaver fra Norge, over atlanterhavet og hit. Dere aner ikke hvor glad dette gjorde meg. Føler meg heldig som har venner som gjør alt for å glede meg! I dag har jeg derfor vært på julegaveshopping til dem! Var i det spandable hjørnet i dag, og ble en del dollar fattigere! Men når det kommer til disse to jentene så var det verdt det! Borghild, hvis du leser dette så må du ikke tro jeg har glemt deg. Kommer en liten julegave til deg og i posten! Savner deg som en gal, og håper at du kommer på besøk etter jul! (vi har jo en Las Vegas-tur vi må gjennomføre!)Tenkte lenge på hva i all verden jeg skulle kjøpe. Det måtte være noe man bare får tak i USA og ingen andre steder. Til slutt kom jeg fram til at jeg skulle handle gavene på Victorias Secret, det kan aldri slå feil. De har så utrolig mye fint der, hadde virkelig lyst til å ta med meg alt sammen hjem. Yndlingsplagget må være den rosa trusa hvor det står "unwrap me" på rumpa.


Hva jeg kjøpte til Annette og Torunn må nok bli en liten hemmelighet fram til jul. Kan friste med en liten sneak peak på den rosa gaveinnpakkningen. Isn't it adorable?Skal dere kjøpe mange julegaver i år?

Twilight Eclipse!

Får frysninger bare av å se på traileren! Har gledet meg sykt lenge til Eclipse skulle komme ut på DVD og i dag er dagen. (Eller i går for dere da). Eclipse får meg til å tenke på sommeren, da vi var på førpremiere på Akershusfestning. Den natten kommer helt klart på topp 10 på beste kvelder jeg har opplevd. Ikke bare på grunn av Eclipse, men på grunn av noe som skjedde etter på. Hva som skjedde er mellom meg, Oda og en til!

Burde vel egentlig klare å lese ferdig Eclipse og nå. Jeg har uendelig med fritid, men likevel ikke tid til å lese ferdig 50 sider i en bok! Hvor blir det av all tiden?Er du team Edward eller team Jacob?
Skal du kjøpe Eclipse?

Congratulation, you passed!

I frykt for å stryke har jeg ikke fortalt dette til dere før, men i dag bestod jeg oppkjøringen til bil og er nå en STOLT eier av et Californian Driver license! Jeg var så nervøs før selve oppkjøringen at jeg skalv som en gammel dame med parkinson. Heldigvis var det ingenting å grue seg til, og hele greia var over på et blunk. Tror vi var ute og kjørte på veien i 15 minutter før han sa "dette kan du", så dro vi tilbake. Sweet!Selve oppkjøringen gikk ut på å kjøre i et boligstrøk og bevise at jeg klarer å stoppe på alle stoppskiltene. Jeg måtte også parkere ved et fortau og bevise at jeg klarer å rygge i en rett linje. Hard stuff, I know! Jeg fikk forresten skryt av hvor utmerket jeg byttet fil fra høyre til venstre, og tilbake igjen. Tommel opp for meg!

Nå er jeg bare veldig glad for at jeg klarte å kjøre opp i California, og venter spent på å få tilsendt førerkortet i posten! (Jeg har og et norsk førerkort for de som lurer)Vil du lese om de rare kjørereglene i California kan du trykke her.

Har du førerkortet?

All I want for christmas is

Tatt i betraktning at jeg har vært ganske snill dette året, syns jeg ikke ønskene mine er urimelige!

It pays off to be a good girl, you know.

Hva ønsker du deg til jul?

 

It's almost christmas!

Siden vi er i Amerika denne julen tenkte vi å prøve noe nytt når det kom til pynting av juletre. Vi tenkte å pynte det i slutten av november. Da får vi et glittrende tre stående i stua hele desember som kan gi oss julestemning. Dette kommer tross alt til å bli en snøfri jul. Hos oss er det en tradisjon å pynte juletreet lillejulaften, men i år ble det litt annerledes. Det er ikke bare pyntingen som er annerledes. Vi har byttet ut det ekte grantreet med et plastikktre fra Target! Må innrømme jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men det endte faktisk opp med å bli et nydelig tre.

Her ser dere hvordan det opprinnelig var.Så tente vi juletrelysene!Tilslutt hengte vi opp julekulene som vi hadde kjøpt på Ikea. Da ble treet seende slik ut!

Det har altså blitt skikkelig julestemning i stua vår nå, og jeg kjenner at jeg faktisk begynner å glede meg til jul. Gleder meg og til å se hvordan amerikanerne pynter husene sine. Har en liten idé om at det kommer til å bli crazy!

Når bruker dere å pynte juletreet?

 

Extreme makeover, home edition.

Da Podge kom og hentet oss i dag for å kjøre til flyplasen hadde hun en liten overraskelse til oss. Hun ville kjøre å vise oss et hus som hadde vært med på Extreme Makeover USA i sommer. Det var ganske rart å høre om hele familiens historie og se det nyoppussete huset. Hele TV-programmet virket da så virkelig. Grunnen til at denne familien fikk være med på programmet var fordi de bodde i et lite falleferdig hus og hadde et barn i rollestol og et barn med ryggmargsbrokk. Dessuten deltok de aktivt i samfunnet og hjalp andre barn med handicap.

Det nye huset de fikk ble i alle fall nydelig. Med et gigantisk svømmebasseng i hagen!Jeg fikk og svar på mange spørsmål jeg har lurt på angående programmet. Jeg fikk bekreftet det at husene bygges faktisk opp på bare 7 dager! Det er utrolig imponerende. Har begynt å forstå at det meste er mulig her nede. Lurte og på om familien visste om oppussingen på forhånd eller om alt er en stor overraskelse (slik som det fremstilles på TV). Det eneste familiene vet er at de er påmeldt programmet og de får nok sitt livs største overraskelse når de hører Ty si "Good morning Johnson family!"En annen morsom ting som hendte i dag var at vi havnet på samme fly som flyflørten til Oda! Hahaha, hva er sjansen for det liksom? Han satt i flysetet foran oss, men spurte om han ikke kunne sette seg i mellom oss for å spille et skytespill! Ble en aldri så liten chick fight om oppmerksomheten til det motsatte kjønn, men er ganske sikker på at han ikke hadde så mye i mot det!


Ser dere på Extreme makeover?

Enn litt annerledes Thanksgiving!

Da er Thanksgiving uheldigvis over, og vi reiser hjem til California i morgen. Dette har vært en erfaring jeg absolutt ikke ville vært foruten. Har opplevd så mye på disse to dagene, og blitt kjent med masse fine mennesker!

Feiringen begynte klokken 12 i går formiddag og varte helt til nå. Dette er faktisk ganske uvanlig, men familien vår feirer tydeligvis en litt annerledes Thanksgiving. De bruker å samle hele familien i en nydelig kirke her i Fargo, spise masse mat og så er de helt crazy på kortspill! Tror ikke jeg har spilt så mye kort siden jeg var en liten jente!Etter den store Thanksgiving-middagen, som inneholde Turkey og stuffing, var det tid for pai. Igjen som den gossip girl-fanatikeren jeg er måtte jeg ha masse pai. Dette fordi Thanksgiving er yndlingshøytiden til Blair, og pai hennes yndlingsrett. Crazy? I know!


(Haha, jeg ser utrolig misfornøyd ut!)

Etter middag og pai var det tid for Bridal shower. Ikke den typiske Thanksgiving-aktiviteten, men igjen så var dette en uvanlig Thanksgiving. Årsaken til the Bridal shower var fordi vi har to par i familien som skal gifte seg. Begge er de supersøte, men kanskje litt for unge. De er tross alt på min alder! Nesten så jeg blir litt stresset her. Jeg har så vidt begynt med studiene mine, og giftemål står ikke på planen før om minst 10 år!

Bridal shower er forresten en gavefest for brud og brudgom. I dette tilfellet var det bare for oss jenter, og vi fikk høre om det første møtet, det første kysset og selve frieriet. Hele opplegget var utrolig romantisk og jeg får bare krysse fingre og tær for at mine venninner lager noe lignende for meg! Den morsomte delen var da brudgommen laget en brudekjole av dopapir til bruden sin!

Her er vi sammen med to brudene. Oda, Angie, Laura og meg!Ville du ha giftet deg i begynnelsen av 20 årene?

Happy Thanksgiving!

Til tross for at vi ikke feirer Thanksgiving i Norge føler jeg at jeg må si Happy Thanksgiving til dere! De amerikanske slektningene våre ble ganske overrasket da de fant ut at vi ikke feirer thanksgiving hjemme i Norge. Noe vi absolutt burde gjøre for det er utrolig sweet. Har hatt en kjempekoselig dag med masse mat, hyggelige mennesker og glede! Akkurat nå er jeg helt tappet for energi og det eneste jeg vil er å sove! Skal lage et Thanksgiving innlegg til dere senere, men akkurat nå er det tid for drømmeland!

Det er fryketlig kaldt her i forhold til California! Holder nesten på å fryse ihjel. Det er minusgrader og snø over alt. Minner meg veldig om Norge!

Ville dere hatt Thanksgiving i Norge?

In Minnesota for Thanksgiving!

Da har vi nettopp ankommet Moorhead, Minnesota hvor vi skal være i et par dager for å feire Thanksgiving. Har aldri vært med og feiret Thanksgiving før, så gleder meg virkelig til å oppleve denne høytiden. Grunnen til at vi reiste til Minnesota for Thanksgiving er fordi vi har familie her. En stor familie rettere sagt, tror vi blir over 100 mennesker. Alle sammen er veldig hyggelige, og det er ganske moro å høre på når de forsøker å snakke norsk med oss!Btw, Oda er et skritt nærmere å bli medlem av Mile High Club. Det satte seg en kjekkas ved siden av henne på flyet og de flørtet som et nyforelska par. It was so sweet!

Har dere feiret Thanksgiving før?

En liten hilsen fra flyet!

Da sitter vi på flyet på vei til Minneapolis, Minnesota! På grunn av høytiden gir de alle gjestene sine gratis internett og da kan jeg sende en liten hilsen til dere! I like it! Litt rart å tenke på at her sitter jeg, 10 000 feet over havet, og blogger.Oda har skikkelig lyst til å bli medlem av Mile High Club, men med tanke på at vi ikke har sett en eneste kjekk gutt her, så tror jeg det blir litt vanskelig! Jeg er fornøyd med iPoden og spillelista mi. Da kan jeg heller drømme meg bort!Uansett håper alle sammen får en fin natt!

Premiere på Harry Potter and the deathly hallows!

Da har vi nettopp kommet hjem fra premieren på den nye Harry Potter filmen! Siden California ligger 9 timer bak Norge, er vi litt senere ut enn dere (noe som irriterer Oda grenseløst). Uansett, filmen var utrolig bra! Følte det var spenning fra begynnelse til slutt, og det var ofte jeg måtte dekke til ansiktet! Glad jeg hadde Oda ved min side da. Hun hadde svaret på alt det jeg lurte på. Drakk også over en liter vann, og holdt seriøst på å tisse meg ut på slutten. Flaut!

Vi satt i over 2 timer i kø får å komme inn på kinosalen, men det var helt klart verdt det.

Ser dere at jeg hadde pyntet meg for anledningen? Et stykk wannabe Harry Potter-arr i pannen!

Har dere sett Harry Potter and the deathly hallows?

The story about my cellphone!

Hver eneste dag er det en random person som ringer telefonen min. Blir gal hvis det ikke stopper snart!

Dere skjønner. Da jeg kjøpte meg amerikansk mobil for en måned siden fikset mannen bak disken et superenkelt mobilnummer til meg. (Noe som han aldri skulle gjort). Telefonen har ikke sluttet å ringe siden. Hadde telefonsamtalene bare vært til meg hadde det vært greit, men alle sammen driver og ringer og spør etter Deryl!

"Hi, is Deryl there?" "Can I please speak with Deryl?" "Deryl, my man, where are you?" Slik holder det på 24/7, og jeg holder på å gå på veggen.Men i går skjedde det noe uventet. Telefonen ringte, jeg svarte, og gjett hvem som var i den andre enden? Gjettet dere Deryl, så gjettet dere riktig! Han ringte for å fortelle meg at jeg hadde fått det gamle mobilnummeret hans, og det kunne hende noen kom til å ringe å spørre etter han! Han ba om unnskyldning og så hadde vi faktisk en lengre samtale før jeg måtte legge på.

I dag tok Deryl å ringte tilbake. Dette fordi han lurte på om jeg ville bli med han ut på DATE!!! OMG sier jeg bare. Plutselig kommer mamma inn og lurer på hvem jeg snakker med? Siden jeg var helt satt ut av spørsmålet (til Deryl) la jeg bare på røret til han! Haha, går det an å bli frekkere?Han sendte faktisk melding til meg etter på, og lurte på hva som skjedde. Jeg har enda ikke svart, og vet ikke om jeg skal gjøre det heller.

Hva syns dere, skal jeg svare eller ikke svare?
Har du opplevd noe lignende selv?

//Bilder: Tonje Eggen og Hanna Vaage//

Golden Gate Bridge

I går hadde vi en liten photo shoot på verdens mest berømte bro, eller vi hadde den teknisk sett i bakgrunnen. Uansett, broen er nydelig og det samme kan man vel si om utsikten. Som vanlig satt jeg pris på å bli tatt bilde av. Skulle bare hatt en litt mer ivrig fotograf og en lillesøster som ikke skjemmes så alt for mye. Jeg skulle vel egentlig hatt en fotograf som kjæreste, så kunne han tatt bilder av meg når jeg følte for det. Noen interesserte?

Jaja, nok "tulleprat". Her er noen av bildene vi tok i går:I dag er forresten siste sjanse til å melde seg på Victorias Secret konkurransen som jeg har gående her. Syns det er utrolig kult at så mange allerde har meldt seg på. Annonserer vinnerene på bloggen i morgen. Blandt de 100 som har meldt seg på tror jeg det er 2 gutter og 98 jenter. Like it!

Yet another beautiful day

Åh, for en herlig søndag det har vært. 14. november og ute er det over 30 varmegrader. Er like før jeg smelter opp her! Det som er litt sweet å tenke på er at vi har tilbringt dagen på stranda og vi har til og med "badet". Det er så uvirkelig. Kroppen min er innstilt på å pakke seg inn i en Canada Goose-jakke og ikke kle av seg. Men jeg klager ikke. Liker det faktumet at det blir varmere og varmere for hver dag.

I dag har vi altså tilbringt dagen med litt sight seen i San Francisco og området rundt. Bestandig like spennende å oppleve en ny del av det fantastiske landet vi bor i. Og utsikten er like breathtaking som alltid!


//Bilde tatt av Oda//

Vi hadde og en liten photo shoot på stranda. Hehe, syns fortsatt synd på pappa som må være fotograf hele tiden. Eneste han hører stakkar er: Ta bilde da. Taa bilde. Pappa TA bilde av meg!

Hva syns du om bildene?
Foretrekker du sol eller snø i november?

Forresten, ikke glem å melde dere på Victoria?s Secret-konkurransen jeg har gående her.

Something old something new

Jeg satt og så igjennom gamle bilder i dag. Ja, jeg har en del bilder, over 22 000 for å være presis! Macen min skriker etter en liten opprydding, og etter å ha sett igjennom alle de rare bildene jeg har, blir det nok ikke lenge til. Egentlig er jeg glad jeg har så mange minner fra fortiden. Bestandig koselig å ha noe å se tilbake på. Morsomt å se tilbake å huske at på akkurat det bildet følte jeg meg "såå" pen. Og nå syns jeg bare at jeg lignet en tulling. How could that happen? Uansett! Fant en bildeserie fra da jeg og Oda hadde en liten photo shoot anno 2007. Gud, det var så mye rare bilder der som aldri skal få se dagens lys.

Tok og sammenlignet et av bildene fra en photo shoot jeg og Annette hadde i Oslo i sommer. Forandring sier du?

Syns du jeg har forandret meg på 3 år?
Liker du å se på gamle bilder av deg selv?

Forresten. Superkoselig at så mange er så positiv til at jeg skal legge ut en sangvideo til. Kommer nok en om ikke så lenge!

I got a baby in my belly.. Eller var det en Gina Tricot joggegenser? I don't remember anymore!

 

 

Hehe, jeg er nok ikke gravid. Bare på liksom. Men jeg må si at jeg kledde gravidmagen! Det hele begynte med at Odis og jeg skulle på Kino å se the social network (utrolig bra film). Hun ville absolutt at jeg skulle se stygg ut, og så skulle hun se pen ut. Har dere hørt på makan? Derfor tok hun og puttet en genser under genseren min i håp om at jeg skulle se tykk ut. Det endte vel ikke helt som hun hadde håpet, men vi hadde det koselig sammen på kinoen alikevel.

Har dere søsken?
Hvordan er forholdet mellom dere?

We are nothing more then enemies, with benefits

Ah, digger den replikken der av Blair! Hun og Chuck er et merkelig par, men jeg liker det! Gleder meg til kveldens episode hvor forholdet til Blair og Chuck tar et skritt i riktig retning! For de som er nysgjerrig, la jeg med en trailer av kveldens episode. For de som ikke har begynt å se på sesong 4 enda, blir nok dette en spoiler.

Nå over til noe helt annet!

Noen har kanskje lagt merke til at menyen min med profilbildet, arkiv, kategorier og så videre har havnet helt nederst på siden. Jeg har ingen anelse om hvordan dette har skjedd. Jeg har ikke vært inne på designet og redigert, det eneste jeg har gjort er å poste forrige innlegg og så skjedde dette. Utrolig irriterende, og jeg får det ikke tilbake slik det opprinnelig var. Er det noen som kan hjelpe meg? Noen som vet hvordan jeg får profilbildet og menyen tilbake til sin opprinnelige plass?

Håper det er noen flinkinger der ute som kan hjelpe, for det er sykt irriterende at hele designet bare har hengt seg opp!

Edit: Never mind! Har endelig fått fikset det ved hjelp av den snilleste Trond. Tusen takk for hjelpen jeg er veldig takknemlig!

The pure Norwegians and Carrie's steps

Forrige fredag hadde jeg en fantastisk kveld med Cathrine som jeg helt har glemt å fortelle dere om. Selv om vi ikke hadde møtt hverandre før, føltes det som om vi hadde vært venner hele livet. Kvelden begynte med middag på en italiensk restaurant før vi dro ned til Greenwich Village for å spise dessert på Waverly Inn. Vi hadde egentlig ingen forhåpninger om å komme inn der. Det var jo tross alt fredagskveld! Men alt ordner seg for snille piker vet dere.Etter en liten stund var det to herremenn fra Upper East Side som ville at vi skulle være kveldens underholdning. Vi satte oss smilende ned ved bordet i troen om å få påspandert drikke. Den saken var null problem, problemet var bare at de ville at vi skulle få mer enn bare drikke. Siden både Catrhine og jeg er skikkelige piker ble det absolutt ikke noe av det. Og de to herremennene sitter nå igjen med en oppfatning om at norske jenter er "the purest girls in the world". Det liker vi. Heller pure enn bimbo!

Etter at vi dumpet de to stakkarene på Waverly Inn, dro vi ned til Meatpacking-området for å tusle litt. Jeg følte meg veldig heldig som hadde min personlie guide med meg. Første stopp var Carrie Bradshaw sin trappeoppgang. Det var en veldig surrealistisk opplevelse. Følte meg akkurat som Carrie. Singel og klar for å oppleve New York!

Oh my!Senere på kvelden vandret vi rundt i Meatpacking-området for å oppleve livet. Hadde den beste kvelden på lenge, og gleder meg til å møte Cathrine igjen!

Er du SATC-fan?

Broadway show, the Lion King

For en opplevelse sier jeg bare! Jeg ble både rørt til tårer, lo slik at jeg fikk vondt i magen og fikk frysninger gjennom hele kroppen da de sang. Er ikke en eneste negativ ting å si om forestillingen. Det var så mye energi og liv, og samtidlig så trist at tårene bare trillet nedover kinnet. Jeg har alltid vært fan av løvenes konge. Det er helt klart min yndlingsfilm av Disney. Gråter bestandig når jeg ser faren til Simba falle ned fra klippen å dø. Huff, Disney er så brutal!Uansett, the Lion King var et spektakulært show og jeg ville absolutt sett det igjen. Anbefaler alle dere å se det også, en opplevelse for livet!

I morgen kommer det en ny videoblogg. Den er også litt spektakulær, I promise. Kan si så mye som at den omhandler Oda, meg og Times Square. Sweet!

Har du sett løvenes konge på Broadway?
Hva er din yndlingsfilm av Disney?

The Empire

Vi opplevde mye forskjellig på denne New York-turen, og jeg må ikke glemme å vise dere the Empire State building. Etter at tvillingtårnene ble ødelagt i terrorangrepet 11 september 2001, ble the Empire den høyeste bygningene i New York. Dette gjør at over 20 000 turister hver dag står i kø for å komme opp på toppen av the Empire, for å se utsikten over New York. Utsikten var breathtaking, det er ikke noe annet å si om det. The Empire State Building er helt klart verdt turen om du er på ferie i New York.

Har du vært på toppen av the Empire før?

The Palace Hotel

Iiik!! The Palace Hotel var så nydelig. Det var akkurat slik som det ser ut på gossip girl! (Haha, kanskje ikke så rart?) Jeg skulle gjerne likt og bodd der. Kunne jo bare flytte inn hos familien Van Der Woodsen. Det hadde i alle fall vært sweet. For de som ikke helt vet hva som er så spesielt med the Palace Hotel kan jeg meddele at det er hotellet hvor Chuck Bass og familien Van Der Woodsen bor i gossip girl. Det er filmet utrolig mange gossip girl scener her, noe som jeg godt kan forstå. Hotellet er utrolig vakkert.


Er du like gal gossip girl-fan som meg?

Søndagstur i Central Park

Ah, for en herlig søndag. Jeg og mamma har vandret rundt i Central Park i hele dag. Parken er rett og slett nydelig og jeg må absolutt tilbake dit engang. Vi besøkte også the Met Steps, hvor Blair pleide å spise lunsj da hun gikk på Constance Billard. Kjenner gossip girl-fanatikeren kommer frem i meg når jeg vandrer rundt i New York. Liker det! I morgen skal vi en tur på the Palace Hotel. Haha, stakkars mamma. Hun må nok bli lei av alt gossip girl-maset snart.

Skøytebanen hvor Blair og faren går på skøyter på Thanksgiving.

The Met Steps! iiik!


I dag reiser Cathrine hjem til Bergen. Kommer faktisk til å savne henne, selv om vi nettopp ble kjent. Forhåpentligvis kommer hun og besøker meg i California i løpet av året. Da skal vi rocke L.A og Hollywood. Gleder meg! Du må ha god tur hjem til Norge sweety.

You gotta love Halloween

Halloween er tydeligvis a big thing i New York. (Helt sikker i resten av USA og) Jeg og Cathrine tilbringte natten til Halloween med å tusle rundt på Times Square og bare oppleve all den herlige energien. Og ikke minst, se på alle de kreative kostymene. Hjemme i Norge føler jeg de fleste kler seg ut som engler, djevler, vampyerer eller noe annet standard. Her går det i alt fra president Obama til Giraffer. Elsker det! Man får se så utrolig mye rart. I morgen er det en stor Halloweenparade i Greenwich Village, det skal og bli gøy å få med seg.

Ser ut som bildet er tatt midt på lyse dagen, men det er faktisk mørkt ute!

You gotta love Times Square!

Etter gårsdagens vandring i høye stiletter, ser dere at jeg har valgt litt mer komfertabelt skoplagg i dag!

Denne fyren skremte meg og C til døde! Jeg mener det, vi hylte som noen små jenter. Heldigvis for dere er alt tatt opp på film, så det kommer noen interessante scener senere!Kan også meddele at jeg er blitt forelsket! I'm in love with New York City. Det kommer til å bli trist å dra her i fra på tirsdag. Kommer til å savne både byen og Cathrine. Hun er så snill og tar meg med på de kuleste stedene. Føler jeg har min egen lille personlige guide. Hun vet alt om hva som er hot og hva man må unngå. Sweet!

Feiret dere Halloween i kveld?

Lykkelig!

I dag er jeg den lykkeligste jenta på lenge! Klarer dere å gjette hvorfor? Hadde en kjempefin dag i dag, med sight seen i New York City. Vi tok en busstur gjennom Manhatten og fikk se mange nydelige bygninger. Vi var og på toppen av Empire State Building. Utsikten utover NY var helt ubeskrivelig, følte meg som Blair Waldorf der jeg sto og speidet utover byen!

Senere på kvelden møtte jeg verdens nydeligste jente. Hadde den beste kvelden på lenge, til tross for at føttene mine nesten tok livet av meg. Ikke lurt å vandre rundt i høye stiletter. Kvelden tilbringte jeg sammen med Cathrine, og dere kan lese bloggen hennes her. Jeg er i alle fall en fast leser. Elsker å lese om livet hennes i New York City, og alt det spennende hun får bli med på. Hvor heldig går det an å bli? Jenta er rett og slett nydelig! I morgen tenkte vi å finne på noe kult på Halloween, gleder meg allerede!

This is me right now, tired and sleepy!

Legger ut bilder fra i dag senere. Nå må jeg absolutt sove, klokken er jo allerede halv 4 på natten!

Hello Sailor!

Da har vi ankommet New York, slitne, men også veldig spente. Da vi skulle sjekke inn, hadde de leid ut rommet vi skulle ligge på. Det endte derfor med at vi fikk en større og finere hotellrom, uten ekstra kostnader! Noen ganger har man bare flaks! Vi bor på hjørnet til Broadway og jeg har allerede rukket å forelske meg i utsikten. Kjenner det kribler i magen bare ved tanke på det. Kunne absolutt tenkt meg å bodd her for en stund!

Vi ankom ganske sent til hotellet så vi har ikke rukket å gjøre så mye annet enn å spise middag. Etter middagen tok vi en tur opp til roof top lounge, og der var utsikten breathtaking. Ble faktisk sjekket opp av en sailor, men siden jeg og mamma skulle legge oss, måtte jeg si nei takk. Vil heller være uthvilt til morgendagen, enn å bruke natten på å flørte. Flørting skal det bli nok av i morgen!Har dere hatt en fin dag?

What to wear on Halloween?

I fjor var jeg en djevel, i år vet jeg ikke hva jeg skal være. I fjor var jeg på en koselig Halloweenfest i Trondheim, i år skal jeg feire Halloween i NY. I fjor frøs jeg nesten rumpa av meg, i år blir det forhåpentligvis litt varmere. I fjor hadde jeg det gøy, i år håper jeg det blir enda bedre! Halloween i NY må vel toppe Halloween i Trondheim?

(I fjor var jeg fjortis, i år er jeg ikke!) Haha.


Har dere noen tips til hva jeg kan være på Halloween?
Hva skal du kle deg ut som?

Empire State Building and the Palace Hotel, can't wait!

I hele dag, bortsett fra da jeg var på en forelesning på Berkeley, har jeg planlagt hva jeg skal gjøre i New York. Har sett på utallige mange internettsider om hva man bør/kan gjøre i NY. Tror hodet er fylt opp med så mye informasjon at jeg blir gal. Har laget meg en liten oversikt over noen ting jeg bare må gjøre der nede og tenkte jeg skulle dele den med dere.Dream er hotellet hvor vi skal bo. Det ligger like ved Central Park og er rett og slett nydelig. Her kan dere se bilder fra hotellet.

The Palace Hotel er plassen hvor Chuck Bass og familien Van Der Woodsen bor. Som den gossip girl-fanatikeren jeg er, er dette et must å få med seg. Skal ta mange bilder, I promise!

Saks Fifth Avenue skal jeg teste ut skoavdelingen som Ulrikke Lund skryter så mye av. Håper jeg ikke blir skuffet.

En turistattraksjon jeg har tenkt å få med meg er Rockefeller Center. Gleder meg til å se utsikten over NY der ifra, og kanskje blir det en skøytetur på skøytebanen som ligger rett utenfor.

Empire State Building er enda en attraksjon jeg bare må se, tror jeg. Mye på grunn av utsikten, og mye på grunn av at det var her Mr. Chuck stod og ventet på Blair for å fri til henne!

Victorias Secrets Flagship butikk må jeg og en tur innom. Her tenkte jeg å kjøpe premiene til VS-konkurransen og noe til meg selv såklart.

Skal en tur innom Louis Vuitton på 5th Avenue for å se om de har veska jeg leter etter. Med tanke på at det er en del LV-butikker i New York, må vel en av de ha den!

Dette er det jeg foreløbig har tenkt å få med meg. Ganske sikker på at planen endres litt etter hvert. Skal ikke krysse av punkt for punkt for og si det sånn!

Har du vært i NY?
Har du noen NY-tips til meg?

Liten endring i planene.

Oda og jeg hadde sminkevors, drakk masse rusbrus (eller én hver, haha) og danset rundt til Rebound - Hurricane! Vi var helt klar for å dra ut på High School fest med masse fyll og fanteri. Hadde til og med gledet meg til politiet skulle komme. Dere skjønner, her kommer polititet og bryter opp festene rundt midnatt. Men den gang ei, festen ble avlyst på grunn av dårlig vær. Dårligste unnskyldningen på lenge. Hvem bryr seg egentlig om det regner?
Jaja, vi får ha denne opplevelsen til gode.Endte opp med at vi hadde en koselig bursdagskveld uansett, og i morgen skal jeg begynne å planlegge New York-turen. Det blir gøy!

Hadde dere en fin lørdagskveld?
Hva skal dere gjøre i dag?

Our neighborhood is filled with witches and ghosts, spiders and rats

For en måned siden begynte naboene våre å pynte til Halloween, og i det siste har det tatt helt av. Vi ser råtne skjeletter, hekser hengende i trær, edderkopper og spøkelser over alt i nabolaget. Det er tydelig at Halloween er like rundt hjørnet. Må innrømme at jeg liker entusiasmen til amerikanerne angående Halloween, og jeg kan skrive under på at de gjennomfører med stil. I like it!

Tenkte å vise dere litt bilder av all pynten, derfor gikk jeg og Oda en kveldstur for å ta litt bilder. Kan ikke si det var en enkel oppgave. Det kom mennesker og biler fra alle kanter, og der sto vi, flaue over av vi lekte paparazzi utenfor husene til folk. Det står nok en stor T for turist i panna mi!Hvordan skal dere feire Halloween i år?
Hva syns du om Halloweenpyntingen?

Føler meg som en lyspære

I dag var jeg hos frisøren min for å "do some touching up". Fikk heldigvis fjernet den mørke etterveksten, men akkurat nå føler jeg meg som en lyspære. Jeg har blitt så lys at jeg kan lyse opp et mørklagt rom. Hehe, neida... Eh, joda! Svidde noe inne i *** da jeg satt med blekemidlet, så kanskje ikke så rart at resultatet ble som det ble.Uansett. I morgen tenkte jeg å lage en sangvideo. Jeg synger, mens pappa spiller gitar. Det jeg da lurer på er hva vil dere at jeg skal synge? Valget står mellom en medley av barnesanger eller en medley av godnattasanger. Hva vil dere høre?

Memories

I dag har vært den lateste søndagen på lenge. Jeg har ikke gjort så mye annet enn å spise opp sjokolade-og-peanøtt-kjeksen mamma lagde og spille kort. Har i grunn vært veldig koselig, men føler meg usunn til tusen. I morgen må jeg absolutt sette i gang med hardtrening før NY-turen. I uken som kommer har både storebroren min og lillesøstra mi bursdag. Det får meg til å tenke på min egen 20-årsdag som var i februar. Beste bursdagen hittil, selv om den endte med at jeg sovnet på badegulvet! 21-årsdagen kommer og til å bli råbra. Har planer om å feire den i Las Vegas! Men er en god stund til dette, så i mens kan vi mimre litt tilbake til forrige bursdag.

Haha, er rart å tenke på hvor forandret man blir med litt inntak av champagne.

Hvordan er din drømme bursdag?

Excuse me miss!

I den måneden jeg har vært i Amerika, har jeg mottat forskjellig oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Har opplevd alt fra intense herremenn til desperate butikkarbeidere. Mr. desperat var virkelig desperat. Han praktisk talt ba på sine knær om å få nummeret mitt. Da jeg løy og sa at jeg ikke hadde et, måtte han i alle fall få navnet mitt slik at han kunne legge meg til på Facebook. Dere skjønner, han hadde bestemt seg for at jeg skulle bli hans. Han hadde i alle fall selvtilliten i boks. Så hva tror dere? Ga jeg bort navnet mitt?

Til tross for alt det rare jeg har opplevd, finnes det og amerikanske gutter som er litt mer. Hm, søtere? I dag da jeg og Oda gikk nedover Telegraph Avenue ropte det en student etter meg:

Student: Excuse me, miss! Excuse me.

Me: Snur meg og smiler.

Student: I just have to inform you that you are such a beautiful girl!

Me: Blir sjarmert i senk, smiler og sier takk!

Student: I hope you have a nice day, miss.

Dere skjønner. Det skal ikke mye til for å sjarmere meg. Det gjelder bare å si de rette ordene.

Blir dere lett sjarmert?

New York, New York

Ja, dere leste riktig. Om ikke alt for mange dager reiser jeg til New York. Siden de fleste av leserne mine mente det var lurt av meg å vente til mamma kunne reise med meg, blir det slik at jeg feirer Halloween i New York. Vi skal bo midt på Manhattan, like ved Central Park og Upper East Side. Kan det bli bedre? Jeg skal i alle fall vandre gatelangs i Fifth Avenue å se etter min framtidlige ektemann. Skal og få med meg et Broadway show og forhåpentligvis sjekke ut utelivet i byen som aldri sover.

Hotellet vi skal ligge på heter Dream og er nydelig. Det er utstyrt med en rooftop lounge. Ikke det at jeg har så mye glede av den, er ikke fylt 21 enda. Men tror uansett at det kommer til å bli en fantastisk uke.

Her er noen bilder av hotellet.

Har dere vært i New York?

Er forresten med i en designkonkurranse hos Julie. Håper jeg vinner, for bloggen min trenger absolutt litt oppussing!

Sunny October, it's unbelievable

Man skulle ikke tro at det er midt i oktober når man våkner opp om morgenen her. Sola blender deg i øynene og ute er det over 30 varmegrader. I hodet mitt skal jeg egentlig pakke meg inn i vinterkåper på denne tiden av året, men i stedet er det alt for varmt for både bikini og hot pants. Misforstå meg rett, jeg klager ikke. Elsker at sommeren varer lenge her. Elsker å gå ut i shorts med solbrillene godt plantet på hodet. Her får dere et bilde av dagens oktoberoutfit. Rosa VS-bikini og Hollister shorts. You gotta love California!Hvordan er oktoberværet hos dere?

Skal, skal ikke?

Reise til NY i morgen? Åh, jeg har så lyst til å reise, men mamma mener at det ikke er så lurt å reise alene. Hva tror dere? Er det farlig å reise til New York alene? Hun mener jeg skal vente to uker så kan vi dra dit sammen. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. På den ene siden har jeg veldig lyst til å være impulsiv å reise for å oppleve byen akkurat . På den andre siden er det såklart mye hyggeligere å ha noen å reise sammen med. Reiser jeg om to uker får jeg også feire Halloween i New York, og det kan jo bli gøy!Hva ville dere ha gjort?

5 things you didn't know

Spiser ikke fisk, men burde absolutt gjøre det. Med tanke på at det er en god kilde til omega 3.Har en idrettsskade. En jente (som jeg absolutt ikke har noe til overs for) klarte ikke å sikre meg da jeg skulle ta flikk-flakk og jeg brakk armen. Eller jeg brakk av en bit av den mediale epikondyl på humerus (en utstikker du har på overarmsbeinet). Dette førte til at jeg ikke får til å strekke ut mitt høyre albueledd!Har en svakhet for høyhælte sko, men det visste dere kanskje. Går jeg forbi et par som har høye nok hæler, er det nesten garantert at jeg kjøper dem. Til tross for at jeg har alt for mange liggende å vente på meg her hjemme.Har bare hatt en ordentlig kjæreste, men har flørtet med mange. (Kanskje alt for mange)Har egentlig brunt hår, men kan ærlig talt ikke huske hvordan det er å være brunette.Lærte du noe nytt om meg?

Guess what?

I morgen har jeg en "eleven a clock appointment" i Oakland hvor jeg skal "fikse" litt på meg selv igjen. Denne gangen skal jeg prøve noe jeg aldri har prøvd før og jeg må si jeg er spent! Gleder meg veldig til å se hvordan resultatet blir. Mamma begynner å lure på om jeg ikke lekte nok med barbiedukkene mine da jeg var lita, siden jeg bestandig skal pynte på meg selv. Selv syns jeg ikke det er noe galt i å pynte seg, bare man ikke går over streken. Jeg ville aldri lagt meg under kniven eller sprøytet inn noe lureri i kroppen min, så pass vett har jeg.Så, hva tror dere jeg skal "fikse" på denne gangen? Den første som gjetter riktig skal få en liten premie.

Kiss me

Haha, her har vi det gøy dere.

Noen ønsker om hva jeg skal blogge om?

Soon I have

.. an American driver license. I dag har jeg nemlig tatt teoriprøven. Mamma begynte å mase på meg om at vi måtte øve, men jeg viller heller øve på gitarspillinga. Derfor ble det til at jeg bare tok forbredelsestesten et par ganger på internett, og leste litt i boka rett før jeg skulle ta prøven. Dere tenker kanskje at teorien er barnemat for en som har kjørt bil (med stil) i over to år. Men da kan jeg fortelle dere at å kjøre i California er ganske annerledes fra Norge.


Jeg er i alle fall veldig stolt over at jeg stod på første forsøk, og at jeg bare hadde 5 feil. (Dette var en feil mindre enn mamma). Nå skal jeg bare øve litt mer på kjøringen, bestå oppkjøringen, og så blir jeg en stolt eier av et amerikansk førerkort!

Jeg er og en stolt eier av en amerikansk mobil. Måtte kjøpe meg ny mobil med amerikansk simkort, så nå har jeg nytt nummer. Det begynner med 5 og ender med 6, hehe. Uansett, siden jeg har skaffet meg en ny telefon måtte jeg pynte den litt, og gjøre den mer Hannastil. Det samme gjorde jeg med den norske mobilen min.


Ville du kjørt bil i California?
Pynter du telefonen din?

Photo shoot på stranda

I dag har vi bare ligget og sløvet på stranda, men med tanke på at det var nærmere 40 varmegrader (hihi, jeg skal ikke klage) måtte vi avkjøle oss litt i stillehavet (som igjen var iskaldt!). Siden jeg er helt: ta bilde, ta bilde, taa bilde, så var pappa snill og tok bilder av oss.

Ah, livet er herlig med 40 varmegrader og iskaldt vann.

Siden vi brukte 183$ på middag i går, tenkte vi at vi skulle spise litt billigere i dag bestilte oss take away fra Mc Donald's. Da kostet middagen for 4 personer bare 18$, haha forskjell!

Nå skal jeg legge meg å sove litt, i morgen står shopping på planen og da er det viktig å være uthvilt!

Hva syns du om bildene?

Santa Cruz baby

I helgen tenkte vi å legge ut  på en lite eventyr. Vi pakket en rosa koffert og kjørte av sted langs kysten av California. Destination, Santa Cruz. Først vil jeg bare si at kysten av California er n y d e l i g, og helt klart verdt kjøreturen. Her er det lyse sandstrender og blått hav så langt øye kan se.

Bilde tatt av Oda

Bilde tatt av Oda


I selve Santa Cruz får jeg skikkelig sydenfølelse, med strender, sol og masse båter. Vi kom fram ganske sent i kveld så det eneste vi har gjort er å spise middag. Restauranten lå likeved stranda, så da måtte man så klart ta noen bilder.I morgen er det meldt sol, så da skal jeg ta på meg strandklærne å få litt sand i mellom tærne. Blir herlig!

Hva skal dere i dag?

Music for my ear

Jeg hører vel så og si på musikk hele dagen lang. Å høre på musikk når man er på roadtrip er det beste jeg vet. Sitte i baksetet av bilen med iPoden plugget inn å titte ut av vinduet og bare la tankene vandre fritt, love it! Det blir bonuspoeng hvis det er mørkt ute. Ellers må jeg høre på musikk når jeg er ute og trener. Da føler jeg meg som dronning av veien der jeg går og vrikker på hoftene.

Sangene jeg hører mest på for tiden får dere her:

You make me wanna die - The Pretty Reckless

Your Love's A Drug - Leighton Meester

Mine - Taylor Swift

David Guetta & Niles Mason - All She Wanna Do Is Dance

Secrets - One Republic

Drummer boy - Debi Nova

Getting Over You - David Guetta & Chris Willis ft Fergie

Hurricane - Rebound

Den siste sangen er La Manga gladsangen min. Annette spilte den en gang vi hadde vors, og jeg ble "betatt" med en gang. Selv om sangen er litt spesiell gjør den meg glad! :D Spilte den så mange ganger i LM at Annettesøta ble gal til slutt. Hehe, good times!

Hører du på noen av sangene?
Når liker du best å høre på musikk?

Siden sist så har jeg..

Kjøpt meg Redken produkter til en billig penge. Måtte bare betale 130 kroner for Blonde Glam Shampoo og balsam. (I Norge ville jeg brukt omtrent 500,-) I tillegg til dette, fikk jeg med et gratis Redken fleecepledd. You gotta love America.Vært med Odis på "foreldremøte" på Albany high school, og hele to lærere trodde jeg var moren hennes!! You gotta hate teachers! Er i alle fall en HOT-mama da ; )

Spilt enda mer på gitaren, og fått små sår på fingertuppene mine. Er bestandig så stolt når jeg treffer en ren tone. Gleder meg til den dagen jeg klarer å spille en sang.

Blitt "sjekka opp" av en gammel, ekkel, stygg mann da jeg var på matbutikken. Det verste var at han jobbet der, han var en simpel sette-inn-varer-i-hyllene-fyr, han var full av rynker og han hadde hår som så ut som det var dyppet i kebabfett. Blir kvalm bare jeg tenker på det!

Gammel mann: Hey, what's you're name beautiful?

Me: later som jeg ikke hørte han, og leter videre etter appelsinjuicen.

Gammel mann: Do you think I can get your phone number?

Me: Why on earth should you need that?

Gammel mann: I just thought I could call you sometime and maybe we could get together and see a movie or something?

Me: holder på å dø inne i meg, og forteller han at han kan dra dit pepperen gror!

Det jeg ikke skjønner er hvordan i all verden han trodde at han hadde sjangs. Han var gamlere enn pappaen min, han jobbet på en matbutikk og han var rett og slett stygg.

Dette var en liten oppsummering om hva som har skjedd de siste 24 timene. Gleder meg til i morgen, for da skal vi på en liten ferietur. Så da krysser vi alle fingre og tær for at det kommer bort en kjekk gutt og sjekker meg opp!

Hva har dere gjort i dag?

Truth or dare, the hard way.

Hanna and Oda here, your one and only source to our life's as you don't know it. Its time for truth or dare, the hard way.

Are you interested in finding out our deepest secrets, or do you just want us to do something stupid? Do you have a question you're just dying to ask? Then play this game with us. My sister and I are going to have a competition to find out who's the bravest one. The one of us who complete most dares and answer most question truthfully, win. The whole thing will be videotaped and posted here.So give us a dare or ask us a question!

xoxo

Edit: syns du det er vanskelig å komme på noen utfordringer, trykk her for tips! :)

Her en innlegget oversatt til norsk, for de som vil lese det.

Det er tid for nødt eller sannhet. Er du interessert i å finne ut våre dypeste hemmeligheter, eller vil du bare se at vi gjør dumme ting? Har du et spørsmål du dør etter å spørre om? Så spill dette spillet med oss. Jeg og min søster skal ha en konkurranse for å finne ut hvem av oss som er den modigste. Den som gjennomfører mest 'nødt' og svarer ærligst på flest 'sannheter' vinner. Alt blir filmet og lagt ut på bloggen.

Hadde vært kult om dere ga oss en skikkelig utfordring! :)

Go Cougars!

"Han sparker ballen, en annen dude tar den i mot. Han springer.. Det blir.. Touchdown!" og hele publikum hyler av glede. Jeg kan ikke si at jeg skjønte så mye av spillet der jeg satt. Men det var stemning, og det var gøy! Pluss at det var noe behagelig å hvile øynene på, kjekke menn i fotballdrakter! Laget vårt vant faktisk kampen, 38-15 eller noe. Det var første gang i sesongen at de hadde vunnet, og både Oda og jeg mener at det var på grunn av vårt nærver.

I'm a lucky charm you know!

Noe som var litt skuffende var cheerleaderne. Her hadde vi sett for oss skikkelig bitchy jenter som tror de eier verden, men i stedet fikk vi litt smårare jenter med et konstant smil festet på leppene. Heldigvis fortalte Emma oss, ei jente vi ble buddies med,  at det finnes skoler hvor Cheerleaderne er som i filmen Bring It On. Det var bare at skolen deres hadde null spirit til cheerleading og amerikansk fotball.

Her får dere noen bilder av fotballgutta.Har du vært på en amerikansk fotballkamp før?

Foto: Oda Karoline

Jeg må vente til freddan

Ble ikke noe extensions på meg i dag. Det viste seg at frisøren min hadde fått feil extension, og først prøvde hun faktisk å sette på meg de mørkebrune hårforlengelsene. Men jeg krevde å få nye, blonde extensions og nå må jeg vente helt til fredag før jeg får langt hår igjen. Blir derfor noen ekstra dager med kort-hestehale-frisyre, but I'll survive.

Da jeg kom hjem var jeg egentlig ganske lei meg

Jeg hadde jo sett for meg at nå kunne jeg endelig kaste det lange håret bakover

Kanskje sende noen flørtende blikk til den hotte naboen


OG helt klart løfte litt på kjolen

I stedet for alt dette, må jeg vente. Tror faktisk jeg bare legger meg og sover helt til fredag!

Nattakyss til dere!

Gossip Girl tonight!

Akkurat i dette øyeblikk skal Odis og jeg sette oss godt tilbake i sofaen for å se gossip girl. Gleder meg vilt til å se Leighton Meesters bitchiness, og Ed Westwicks hotness. Kommer nok til å sitte klistret foran TV'en hver mandag i en stund fremover. Sesongen begynner med at gossip girl-gjengen er i Paris, og jeg ser for meg at det blir både romantikk og intriger.Fant forresten et intervju med Ed, og jeg må si jeg ble litt overrasket av svarene hans!

Q: What's your dream job?

A: Probably landscape gardening. I think gardens are fantastic, and I'd love to draw and design and stuff like that. I love just planting flowers during the summer. There's something very humble about it, and natural and beautiful. When I need to think of like a peaceful scene or something, I think of my back garden in summertime. And whenever I hear the lawnmower next door, I always think it's really peaceful

Q: What's the fast food you can't live without?

A: I can pretty much live without fast food. I haven't eaten McDonald's in so long, but it's okay. I think the McDonald's in England is a little bit better than it is over here. My favorite thing on the menu is the Happy Meal. It's just enough.

Q: when was your first kiss?

A: Um ... 6? Well, what are we talking, we're not talking proper kiss, right? Okay, 6 and ... 10. No, is that bad? Should I say 11? I'm pure and innocent.


xoxo ; )

Litt rot i systemet

Har merket at jeg har blitt veldig rotete av meg etter at jeg kom hit (noen vil nok si at jeg var det fra før). Jeg har bare slengt alt skrot i skoffene på sminkebordet, og liksom tenkt at når ingen ser det er det der ikke. På grunn av at skoffene mine ser ut som en søppeldynge, måtte jeg finne på noe lurt. Jeg fant ut at jeg ville sortere de forskjellige tingene i bokser, og da dro vi på IKEA og fant akkurat det jeg lette etter.

I skuffe nummer 1 har jeg plassert undertøy, sokker, solbriller, armbånd, diadem og hårprodukter. Nå skal det bli en glede å kle på seg om morgenen, i stedet for før da jeg brukte unødvendig tid på å finne fram i rotet.


I skuffe nummer 2 finner man belter, bikinier, luer, singletter, sminke og vesker. Dette er altså en litt-alt-mulig-skuffe.

Har og et lite tips til pynt på rommet.

Det du trenger er en bilderamme, litt glitter, lim og et bilde av forbildet ditt. På en, to, tre har du et personlig bilde som kan pryde veggen din, og gjøre rommet til ditt eget.

Er det mye rot på rommet ditt?

So ro tipp og tå, nå skal Hanna soveGod natt Hanna, og GOD MORGEN Norge!

Oh, sunny day

Nå er det snart på tide at jeg hiver meg ut av morgenkåpen min og kommer meg ut i sola. Jeg har virkelig tatt på meg rollen som hjemmeværende husmor når jeg tusler rundt i morgenkåpa mi 24/7. Her i California er det en varm og solfylt dag og jeg skal snart ta på meg bikinien og slikke litt sol før jeg henter Odis på skolen.

Etter det skal vi på neglejakt. Nå som jeg endelig har muligheten skal jeg støpe på meg negler. På tirsdag skal jeg sette på meg extensions, så snart blir jeg en vandrende barbie. Men det er barbie med brains da, for de som lurte.Håper alle har en fin fredagskveld hjemme i Norge! :)
Hva gjør dere ikveld forresten?

Can you please show me your driver license?

I dag hadde vi en interessant tur til butikken. Det hele begynte med at pappa ville ha med meg og Odis på butikken for å handle kjøttdeig til middag. Odis og jeg går fnisende inn og jeg har ingen ide om at jeg skal til å bli sjekket opp ved fruktdisken any minute. Uvitende som jeg er går jeg bare forbi de to guttene som febrilsk prøver å få kontakt med oss. Etter en liten stund kommer de tilbake og da går han ene fyren direkte opp til oss for å si hallo. Fyren ville ha mailen min slik at han kunne sende meg flyers til festene sine i San Fran. Oda og jeg bare smiler og går videre.Etter ei god stund med leting etter forskjellige matvarer blir vi endelig ferdige og vi kan kjøre hjem. Siden jeg holder på å lære meg de amrikanske veiene å kjenne er det jeg som kjører bilen når vi er ute. I det jeg står og venter på grønt lys for å svinge til venstre merker jeg at jeg har en politibil bak meg! Jeg kjenner bare hjertet begynner å banke fortere, og prøver å si til meg selv at det er ikke meg de er ute etter. Men tror dere ikke politibilen følger etter meg, og plutselig skrur den på blålysene. Nå er det på vippen til at jeg begynner å grine. Har aldri blitt stoppet av en politibil før, og jeg vet at førerkortet mitt ligger hjemme i leiligheta! Jeg kjører bilen inn til siden og bare venter på dommedag.
Politimann: Do you know why I'm pulling you over?
Me: eeh, no?
Politimann: Don't you think its dark in front of you? You forgot to put your lights on.
Me: ah, I'm so sorry.
Politimann: It's OK. Can you please show me your driver license?
Me: eeh, pappa?
Pappa: Hi. I'm here father, and we just found out that she left her driver license in the apartment just a few blocks from here.
Politimann: Okei, can you show me yours?
Pappa: Yes, of course. Here you go.
Politimann: Thanks. And you young lady have to promise me to never drive without your driver license again, OK?
Me: Yes, of course. I'm so sorry...
Dere aner ikke. Tror aldri jeg har vært så redd før. Etter at politimannen hadde dratt satt jeg der bare og skalv. Skjelver nå, når jeg skriver dette. Lærdommen ut i fra dette er at jeg ALDRI skal legge igjen førekortet mitt hjemme. Og takk gud for at politimannen var så snill og forståelsesfull!


Har du blitt stoppet av politiet før?

The bedroom

Da har det gått noen dager siden jeg var på IKEA og nå er jeg endelig ferdig med å snekre sammen rommet mitt. Helt selv vel og merke (Fikk bare litt hjelp av lillesøster). Bak det blonde utseende finnes det faktisk en handywoman, hvem skulle trodd det?

Stilen jeg valgte er hvitt og jentete. Odis var flink og plukket ut mesteparten av møblene, så takk til henne.Mangler fortsatt pynt, bilder og sånne ting, men det kommer vel etter hvert.
Her er altså den godeste senga mi. Den er så behagelig at jeg sovner med en gang jeg lukker øynene. Det er også en dobbelseng slik at jeg har plass til besøk!

 

 

Her ser dere sminkebordet mitt. Har aldri hatt et eget sminkebord før, og må si jeg er meget fornøyd. Går med mye tid foran der i alle fall. Denne godbiten skal bli med meg hjem til Norge!

 

 

Speil, speil på veggen der. Hvem er finest i landet her?
Har ikke rukket og satt opp speilet enda, men det blir vel. Hver morgen når jeg våkner, våkner jeg til mitt eget speilbilde. En god start på dagen kan man si!

 
Her er det møblet jeg er aller mest fornøyd med, skoskapet mitt! Jeg rett og slett elsker det. Jeg skal helt klart kjøpe meg et helt likens et når jeg kommer hjem til Norge.


Det var altså det for denne gang. Er ikke helt ferdig enda, men har fylt opp rommet med det mest nødvendigste.

 

Hva syns du? Har du noe av dette hjemme hos deg?


I freaking love you!

Da er nok en interessant dag snart over. Bassengfesten til pappas venn var helt OK. Fikk brukt noen timer til å opprettholde brunfargen min, og det liker vi. Fikk og muligheten til å smake Sushi for første gang, men jeg feiget ut. Bør vel først lære meg å like fisk før jeg begynner å eksprimentere med å spise den rå.
Anyway, klarer dere å gjette hva navnet mitt betyr på japansk? Bilde under er til stor hjelp for de som lurer.

Etter den litt pinlige bassengfesten dro vi på et kjøpesenter for å kjøpe maling til Oda og mascara til meg. Oda klarte å overtale meg til å bli med å ta bilder inne i sånn fotoboks. Etter mye om og men begynte vi å posere foran kamera. "Strike a pose", sa damen og vi poserte med selvtillit og ante fred og ingen fare. Da vi kom ut av boksen fikk vi en liten overraskelse. Det viste seg nemlig at alle poseringene våres ble vist på en skjerm utenfor boksen, slik at folk som gikk forbi kunne se hva som foregikk under det røde teppe. I følge pappa hadde vi et stort publikum og!
Tror ikke jeg har vært så flau på lenge, er i allefall glad jeg hadde solbriller på!


Til tross for ydmykelsen ble da i alle fall bildene søte.


Nå skal jeg snart legge meg for å sove, mens deres dag nettopp har begynt. Hvor underlig er ikke det.
Håper i alle fall alle sammen får en kjempefin tirsdag! :)
Nattinatt fra San Fran

Pool Party

i går var vi på grillfest med naboene våre og hadde det veldig hyggelig hvor vi delte de verste fyllehistoriene våre med hverandre. I dag skal vi på Pool Party til sønnen til en pappa kjenner. Det skal bli interessant. Før vi drar dit, skal vi en tur innom min nye frisør og fjerne den stygge etterveksten min.Hva skal dere gjøre i dag?

Good morning San Francisco

Det er rart å tenke på at mens jeg nettopp har våknet og ligger inntullet i dyna, er klokken snart 7 på ettermiddagen hos dere. Siden sist har jeg vært på IKEA og brukt opp pappas penger og fått meg et Amrikanks bankkort. Kjøpte utrolig mye fint på IKEA, og gleder meg til å vise dere det nye rommet mitt. I dag skal vi på shopping og fornye garderoben min litt. Ah, jeg elsker livet mitt!Hva har dere gjort i dag?

Give me some energy

Da har jeg vært våken i over 25 timer i strekk, hvis man ser bort i fra de få minuttene jeg klarte å sove på flyet. Jeg kjenner at kroppen min verker, hodet banker og det eneste jeg vil er å sove! Men da må jeg nok tro om igjen, får ikke lov til å legge meg enda siden klokken bare er 7 på ettermiddagen her. Bortsett fra at jeg er helt utslitt og har null energi igjen, var flyturen en positiv overraskelse. Er ikke noe jeg kan klage på ved servicen til KLM. De kom med mat, drikke eller snacks omtrent hele tiden og jeg hadde min egen TV hvor jeg kunne velge blandt mange forskjellige filmer og TV-programmer. Dessuten var det god plass til bena og de sa ingenting på det at jeg hadde med meg en stor trillekoffert og to enorme vesker!

Da skal jeg bare fjerne sminken, rive av meg klærne og hoppe til køys. God natt kjære lesere!

Forresten, må nok skuffe dere mannlige (antar at kommentaren var fra en gutt) lesere som lurer på om det ble noe mile high club på meg. Var ikke akkurat en passende sidekamerat.

Litt skummelt er det

Da blir det slik at jeg reiser alene. Kjenner at jeg gruer meg litt, men det skal nok gå bra. Det verste blir den 13 timer lange flyturen fra Amsterdam til San Fran. Hva i all verden skal man ha til tidsfordriv når man skal være alene i 13 timer på et fly?

Får håpe at det sitter en kjekk gutt ved siden av meg i flysetet ; )


Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre på den lange flyturen?

Life is a bitch

I dag våknet jeg opp til en litt mindre hyggelig beskjed. Mamma kom og vekket meg og fortalte at hun ikke kan reise til USA i morgen! Først ville jeg ikke tro på det, trodde bare at det var en vond drøm, men slik er det altså ikke. Årsaken til dette er at det skjedde et uventet dødsfall i familien min i natt. Jeg kondolerer og jeg håper at du finner fred hvor enn du er <3

Hi5 Comments,Codes,Graphics,Glitters,images,Scraps,Comentarios,Fondos

zwani.com myspace graphic comments

Det som hender nå er at mamma utsetter reisen en uke, og jeg har valget mellom å reise alene i morgen eller utsette reisen å dra sammen med mamma. Har enda ikke helt bestemt meg for hva jeg vil gjøre. Det er jo mye hyggeligere å reise når man er to, men samtidlig er jeg lei av å vente. Hadde det vært opp til meg hadde jeg flyttet til San Fran for lenge siden.

Hva ville du gjort hvis du var meg? Reist i morgen, eller ventet en uke?

Da starter jeg

.. med pakkingen. Det ser ut som det kan ta et par dager å sortere alt sammen, finne ut hva som jeg absolutt må ha med og hva som kan ligge igjen hjemme. Problemet er at dette er bare klærne, kan ikke skjønne hvordan jeg skal få plass til alt dette, alle skoene mine og alt annet nødvendig i bare to kofferter.
Jeje, wish me luck! ; )

2 dager og 16 timer

til jeg reiser til San Fran. Gurimalla, nå er jeg snart en American girl! Husker når vi begynte å planlegge denne amerikaturen, da var det noe diffust som skulle skje i fremtiden. Nå er det like virkelig som etterveksten min. Skal til Trondheim for å snakke med frisøren min senere i dag, pluss at jeg og mamma skal spise middag med fetteren og kusinen min. Er litt vemodig å ta farvell med alle sammen.Forresten, er det noen snille blogglesere der ute som kan komme med tips til hva jeg skal pakke ned i kofferten. Er et virkelig hodebry å finne ut hva man skal ta med seg når man reiser bort for et helt år. Noen som har noen tips?

engelsktime

Da sitter jeg her i sofakroken og utvider det engelske vokabularet mitt. Må ha et lite kjapt kurs nå før jeg reiser slik at jeg er innstilt på å snakke engelsk, tenke engelsk, ja til og med drømme engelsk når jeg ankommer San Fran. Heldig som jeg er har jeg en storebror som er en vandrende ordbok, og han er mer enn villig til å dele kunnskapen sin med meg.


Fant nettopp ut at San Fran er hovedstaden for sko, ahh livet er virkelig herlig! :D

Forresten, vil dere at jeg skal skrive engelsk eller norsk på bloggen? Eller kanskje en blanding av begge deler?

Da er billettene i boks

Da er det 6 dager, 13 timer og noen få minutter til jeg forlater mitt kjære fedreland for et helt år. Det er ikke mange dagene det. Har nettopp bestilt billettene nå, så da er det i alle fall ingen vei tilbake. Kan ikke si at jeg gleder meg så mye til flyturen, da er det 16 timer med fly, venting og slit. Vi drar klokken 6 torsdagsmorgen, og etter 16 timer på reisefot er vi fremme i San Fran klokken halv to torsdagsformiddag. Liker det at jeg får en ekstra torsdag.Tidsforskjellen Norge - San Francisco er 9 timer, så blogginnleggene vil bli publisert når dere ligger trygt innpakket i dyna og sover. Men det skal vel gå bra!

San Fran, I want you!

Nå er det ikke lenge til jeg flytter til Amerika. Gurimalla som jeg gleder meg! Omtrent om en uke er jeg og nyter sommeren i California. Oda sier de hadde over 30 varmegrader i går, det skal jeg nok fint klare å leve med. Oda har forresten første skoledag i dag, så lykke til lille venn! :)Her skal jeg bygge og her skal jeg bo, under den hvite bro

Da jeg var lita elsket jeg den sangen. Husker jeg og Kristin bestandig gjemte oss i barnehagen, sang den sangen og spiste eplebiter. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var liten igjen.

Uansett, meningen med dette innlegget var at jeg skulle vise dere noen bilder fra leiligheten vår i USA. Gleder meg sånn til å flytte!

Gata vår!Pappa har ikke innredet så mye enda, så dette er det eneste vi har i stua fortiden. Men blir vel raskt en forandring på det.


Kjøkkenet. Hva skal jeg si, jeg skal i alle fall ikke bruke fritiden min her inne. Overlater hjemmeværende husmorrollen til mamma ; )Ah, badet. Her inne derimot, skal jeg bruke mye av tiden min.


Hva syns du?

step away from the window

I dag sto vi opp grytidlig for å komme oss til ambassaden. Da vi omsider kom fram, måtte vi stå i kø i en evighet før vi fikk gå inn på den amrikanske jorda. Der inne måtte vi gjennomgå en grundig sikkerhetskontroll og mobiler og alt annet måtte vi la ligge igjen der. Da jeg endelig skulle gå inn gikk det en alarm og den ene sikkerhetsmannen måtte følge meg ut i sikkerhet. Step away from the window, suste det igjennom høytalerne og jeg må innrømme at pulsen steg et hakk. Heldigvis kom jeg meg i sikkerhet, slapp unna bakholdsangrepet og kom ut med et visum i hånda. lykkelig! 

America, here I come!

Visum for alle penga

Det skal ikke være enkelt å flytte til USA, utrolig mange ting som må ordnes. Syns litt synd på mamma som har alt ansvaret for at ting blir gjort. Forrige uke solgte vi en av bilene våre, og i kveld reiser vi til Oslo for å hente visumet vårt. Alt begynner å bli så virkelig nå. Ikke lenge til vi skal tømme kjøleskapet, skru av strømmen og stikke til Amerika. Gleder meg! He's gonna be mine

Det er så rart og tenke på at jeg skal til å legge meg, mens pappa som er på den andre siden av kloden nettopp har startet dagen og skal til å gå på skolen. 

I say good night, and he good morning. Funny.

Jeg skal i alle fall legge meg snart, kanskje jeg må se en episode av Gossip Girl først. Er blitt helt hekta. Det første jeg skal gjøre når jeg kommer til USA er å finne Ed Westwick å be han med ut på en date ; )natta bloggen :)

Skyping with Daddy

Haha, det er så komisk. Jeg sitter og prater med mamma i telefonen, alt hun sier sier jeg til Sjur slik at han kan fortelle det videre til pappa. På denne måten kan mamma kommunisere med pappa fra Roan gjennom Orkanger og helt fram til San Fransisco, California. That's something. Pappa dro til USA på onsdag, og nå har han nettopp flyttet inn i den nye leiligheten vår. Etter han er ferdig med å installere kjøkkenbord og spisebord skal han vel ut å feire nasjonaldagen til Amerika.


Papi sier forresten at vi har sminkespeil på badet. That makes me happy!

Happy fourth of July.


Congrats papi!

Da er det 100% bestemt, vi reiser til USA til høsten! Pappa fikk en hyggelig mail i går om at han hadde kommet inn på School of public health at US Berkley. Visst det ikke skjer et uventet dødsfall eller en annen katastrofe så er det bye bye Norway and hello America! :D ååh, jeg gleder meg som en liten unge.


I denne anledningen måtte jeg feire med å kjøpe en amerikansk inspirert bikini fra gina. Den er så lovely.


Det er rat å tenke på at det er bare noen måneder til vi drar. Mye som skal gjøres før den tid. Vi må finne en leieboer til leiligheten min, tømme fryseren for syltetøy, boller og middagsmat, selge en av bilene våre, si opp alle aviser, blader og andre abonemanger. Blir trist å reise fra familie og venner, men dere er alle velkomne til å besøke oss "over there" ;)- xoxo

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv