hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Good morning from Derma

Jeg som er så gira på dermatologi og hud har møtt opp ekstra tidlig for å dra på hud-flab for å trene på å ta prøver på klamydia, andre kjønnsykdommer og alt som hører med! Skal også bli kløpper på å se gonore i mikroskopet og ta prøve fra cervix. Har vært på hud-uketjeneste en uke nå og det er så spennende her. Det spirer og gror kanskje en dermatolog i meg, hvem vet.


// Syns denne var så fancy at den bare måtte få være med i innlegget! Aldri glem å beskytte deg selv. Både i forhold til graviditet og ekle kjønnssykdommer som faktisk kan gjøre deg sterile. Play safe, always!

Håper alle får en fin dag!

4 kommentarer

Kristi Pedersen

01.04.2014 kl.09:17

så spennende! du er nyyydelig :) håper du får en flott dag <3

Tonje

01.04.2014 kl.09:45

Flinka :)

Karoline

07.04.2014 kl.16:47

Er studiene på engelsk?

Til Karoline

10.04.2014 kl.18:29

Til Karoline: Forelesningene er vanligvis ikke på engelsk (med mindre det er internasjonale studenter som deltar), mens lærebøker er skrevet for det meste på engelsk. Muliget for norske bøker i visse fag, mens latinsk må læres, i hvertfall latinske navn på blant annet kroppens bestanddeler.

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv