hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Eksamensstress, Molde og sommerfugler!

Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget. Det har nesten gått så lenge at jeg bare har utsatt det hver kveld, før jeg nå måtte sette ned foten å skrive noen ord. Hehe, det blir jo absolutt ikke noe bedre av at jeg venter, men jeg har bare ikke hatt noe som helst energi igjen! Dere aner ikke. Å være fjerdeklasse medisinstudent i Trondheim er virkelig ikke enkelt for en med snill-pike og pliktoppfyllende-syndromet. Haha, jeg mener. Jeg har en trang om at jeg må kunne alt vi lærer og det tror jeg virkelig ikke det er nok timer i døgnet til å gjennomføre. Jeg stresser så utrolig mye med å lære meg alt vi skal kunne til eksamen så for å få litt kontroll begynte jeg eksamenslesingen i midten av februar. Til tross for at vi ikke har eksamen før i juni. Uansett, pointet er at jeg er så sliten når jeg kommer hjem om kveldene etter atter en laang dag på lesesalen at jeg virkelig ikke har energi til å gjøre noe som helst. Det begynner å bli så ille at jeg virkelig lurer på om det er verdt det. Studietiden skal jo være noe gøy, ikke noe som man forbinder med stress og atter stress.Det litt mer spennende som har skjedd i det siste er at jeg flytter til Molde til høsten. Jeg skal være der på utplassering i 16 uker og jeg tror det kommer til å bli kjempebra! Endelig skal vi kastes ut til løvene og få prøve oss på noe praktisk. Og når jeg kommer hjem til jul så har jeg faktisk midlertidig lisens. Det er rart å tenke på. Da kan jeg faktisk jobbe som lege. Aldri mer vask og stell. Hehe, det kan man like! Men før alt dette er det en lang eksamensperiode i vente. Var forresten i Aberdeen forrige helg og unnet meg litt luksus. Dette er tredje gangen jeg besøker Skottland og jeg liker det bare mer og mer - kulturen der er så annerledes enn Norge, det er helt sikkert. 


// Aberdeen og kjærestekos ♥ Miss it already! Bestandig herlig å komme seg unna Trondheim og oppleve noe annet. Og et glass vin eller to hjelper bestandig på humoret! 


// Hadde gipsekurs på skolen på torsdag! Så nå er jeg beredt om noen skulle være uheldig å brekke et bein. Selv om den første gipsen ikke akkurat ble den peneste i verden. Men øvelse gjør mester, heter det vel!

Tenkte bare jeg måtte oppdatere dere om hva som foregår og hvorfor jeg ikke har blogget på en evighet. Jeg har jo det medisin-innlegget med alle spørsmålene deres som jeg må gjøre ferdig. Så det står allerede på to-do-listen for helgen. Ellers skal jeg lese masse, sånn at jeg kan ta meg fri når Daniel kommer på besøk om 14 dager. Det skal bli så bra. har allerede sommerfugler i magen! ♥

11 kommentarer

Victoria Wisløff

22.03.2014 kl.02:58

Herlig blogg du har! Ønsker deg en fin helg videre :)

Lena Katrin

22.03.2014 kl.09:58

Du er flink som er så dedikert til studiene dine da. :) Kjenner meg godt igjen i flink pike syndromet tho. Det er ikke lett. Bare pass på at du får nok "Hanna-tid" oppi alt sammen. :)

Mona

22.03.2014 kl.16:04

OFF! Jeg hadde tenkt på å studere medisin, men vet ikke om jeg orker dersom det er så ille som du beskriver det. Vet du om odontologi er lettere?

Ikke stress deg i hjel nå, og husk pauser!

Mona

Rakel

23.03.2014 kl.17:09

Hei :) Bare lurer på om du vet av noen gode norske histologibøker/atlas, eller går det mest i engelsk?

sonny

24.03.2014 kl.21:49

Begynn og blogge oftere da.

Ser du drev med gipsing,hvordan føles det når den kommer på?.og hvordan blir det når den blir

stivner?

Har du noen gang brekt noe og hvordan skjedde det?

25.03.2014 kl.10:16

Kjæresten min strøk på fjerdeåret og måtte gå det om igjen :/ men han er lege nå da :)

Anne

26.03.2014 kl.18:11

Så gøy at du blogger igjen! :-) Forstår deg kjempegodt, det er ikke alltid så lett å få tid til andre ting når man er midt i studietiden. Bare pass godt på deg selv, og ta deg tid til deg selv også en gang i blant - ikke stress :)
Anonym: Åh, det var kjipt! Men nå som han er ferdig utdannet tenker man vel ikke på det! Heldig som er ferdig og aldri slipper å stresse med en eksamen igjen ;o
sonny: Hehe, jeg prøver! ;-)

Hm, det blir kanskje litt varmt/klam og så er det vanskelig å bevege hånden i etterkant. Det er nok litt ubehagelig i begynnelsen. Men man har ofte smerter, og da kan det være godt å holde hånden i ro i gips. Jeg har både brekt albuen og et bein i foten - så har måtte brukt gips 2 ganger. Etter hvert blir man sykt lei og vil bare ta den av! Hehe :) Armen brakk jeg på turntrening (noe som jeg irrierer meg over siden den "dumme" treneren ikke sikret meg ordentlig) og foten brakk jeg i Milano.
Rakel: Heisann! :) Jeg har kjøpt en norsk, liten bot som gir en grei oversikt. Heter "Histologi - av Igor Jokic"

:)
Mona: Ja, det er mye lesing! Men det er absolutt verdt lesingen :-)

Hm, nei. Det vet jeg ikke. Kjenner en som går på første året i Bergen. Virker som han syns det går ganske greit :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv