hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Roller coasterMy life feels like a roller coaster! Opp og ned, fram og tilbake. Glad, lei, sint, latterkrampe, overtrøtt - You name it, I feel it! Heheh. Har vært mye å gjøre på skolen, lange kjedelige dager, angst for at jeg snart blir 24, en overraskende mail fra en som aldri skulle snakke til meg igjen, våkennetter, nettshopping, planlegging av tur. Bah, føler det er litt kaotisk i den ellers så organiserte hjernen min. Så har nok tatt meg litt ferie fra verden i det siste. Bare lest ortopedi helt til jeg sprekker og enda er det utrolig mye igjen å lese. Hvor er lyset i tunnelen? Hehe, men sånn er det vel å være fjerdeklasse medisinstudent. Jeg får lage et medisininnlegg igjen, for mange av dere har etterspurt det. Noen ønsker om hva det skal inneholde? 

10 kommentarer

sara

29.01.2014 kl.12:07

Så vakker du er Hanna,håper du beynner og blogge litt mer nå.

Hva heter klokken din?

Martine

29.01.2014 kl.14:50

Hei :)

Jeg går vg2 studiespesialiserende nå og har veldig lyst til å studere medisin, gjerne i Trondheim! Kan du si litt om hva som er det beste med det? (Gode grunner til å velge medisin). Jeg har matte, fysikk, biologi og kjemi i år, men har tenkt å droppe ett av de neste år... har du noen tips? :) Jeg har også veldig lyst til å ta ett år på folkehøgskole. Er det mange på medisin som gjør det? Hvordan er aldersfordelingen i klassen din?

Liker bloggen din kjempegodt, og alt som har med studiet er kjempespennende å lese! Stå på ♥

Tina

29.01.2014 kl.15:11

Hvorfor valgte du medisin og har du bestemt deg enda for hva du skal spesialisere deg i? :) Hvordan ser en typisk hverdag ut for deg? Mye lesing eller bruker du å gå på forelesninger slik at du ikke trenger å lese hver dag? Og tilslutt; er du av natur en som husker lett(klisterhjerne) eller ligger det mye pugging bak kunnskapen din? Synes det er veldig imponerende, virkelig. Kjempe fin blogg. En av få blogger jeg personlig synes er verdt å lese. Lykke til videre :))

Maiken

29.01.2014 kl.17:13

Er kjemien og matten du har (har hatt) vanskeligere mye vanskeligere? Hva er det vanskeligste faget? Hadde du valgt å gå i Tromsø eller Bergen hvis du måtte velge?

Takker for svar! Du er topp :)

Solveig

29.01.2014 kl.18:06

Lurte litt på hvilke eksamener du kom opp i, og hvordan det gikk? Var du nervøs for at det skulle gå sikkelig dårlig på en eksamen? Ble du sett på som nerden i klassen, eller var de andre i klassen like flinke? Fikk du noen ganger skikkelig dårlig resultat på prøver? Tusentakk!!

Guro

29.01.2014 kl.20:22

Hei!

Det hadde vært supert om du kunne ha skrevet noe om hvordan studiemiljøet på medisinstudiet er. Vet du f.eks. hvordan studiemiljøet på medisin i Trondheim er, sammenlignet med de andre studiestedene?

Hvordan ser en "vanlig" dag ut for deg som medisinstudent? Er det mulig å f.eks. kombinere medisinstudier med en liten deltidsjobb? :) Og hvilke muligheter er det for å eventuelt ta noen ekstravakter på sykehuset (eller annet relevant arbeidssted), i både i ferier og utenom, når man har gått noen år på medisinstudiet ved NTNU?

Flott blogg du har forresten! Fin kombinasjon av hverdagslige og studierelaterte innlegg. ;)

Kull 13

29.01.2014 kl.22:34

Hei!

Har lest bloggen i mange år - og nå går jeg selv medisin på NTNU, da kull 13!

Kom også rett fra vgs, og merker overgangen?

Kan du skrive litt om lesevaner, håndtering av forelesninger og pensum og lignende? Føles så rart å ikke ha den kontrollen man kunne ha på vgs, og merker at jeg blir dratt med i "lesesuget" når andre er på skolen fra 8-20?

Hvordan unngå stresset av at andre leser mer på annet etc?

Vi driver med disseksjon nå - veldig gøy! Så fornøyd med studiet!

Lykke til med 4. året - det beryktede året! Stå på! :-)

Silje Yri

30.01.2014 kl.13:21

Kjenner til den der, ja..

Tonje

31.01.2014 kl.04:01

Tenkte egentlig bare å si i fra om du ikke allerede er klar over det: er hvert fall to falske kontoer av deg på fb, spesielt den ene reagerte jeg på fordi der er det over 1700 venner eller noe og masse bilder av deg, og da mener jeg masse. Den "verste" = https://www.facebook.com/lilin.3yami og den mer "uskyldige" = https://www.facebook.com/hanna.vage.7?fref=ts
Tonje: Takk for at du sa ifra! :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv