hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Wishlist for my birthday

Nå er det ikke lenge til jeg har bursdag igjen. Bah, vil egentlig ikke bli et år eldre. Men jeg har vel ikke noe valg. Vet ikke hvorfor jeg syns det er så kjipt. Før elsket jeg å ha bursdag, men nå er det bare en påminnelse om at kroppen blir eldre og jeg mer voksen. Men, i mine øyne så blir jeg ikke voksen før jeg stifter familie og får barn. Hehe, så fram til da har jeg bare meg selv å bekymre meg over og tid til å være litt selfish. Det jeg egentlig vil er å reise bort på bursdagen min. Trenger litt hverdags-glamour for å overleve. Men vi får se hva det blir til. Uansett så har jeg en haug med ting som jeg ønsker meg, både småting og litt større ting. Så hvis noe av dette ligger fint innpakket den 5 februar så skal jeg vel ikke klage. 

 

Wishlist birthday!

 

1. Urban Decay Naked 2 øyenskygge palett - 2. bandage dress fra Ebay - 3. Luca Moretti skjerf fra Høyer - 4. Iphone 5S i gull - 5. Alexander Wang Diego Bucket Bag - 6. Louis Vuitton Neverfull GM - 7. Mast Vol 2 krøllstav.
Hva er det dere ønsker dere for tiden?

8 kommentarer

Lilli

18.01.2014 kl.18:00

Fine ønsker :)

Tiffany & Daisy

18.01.2014 kl.18:44

Kjempe fint ønsker! :D

cassandra

19.01.2014 kl.14:02

Ohh that dress!

Ida Stenersen

19.01.2014 kl.21:58

Så fine ønsker :D

sara

22.01.2014 kl.21:17

Hei

Åå ønsker meg mye av det samme hihi har naked 2 sminke paljetten selv fantastisk :-):-)

Og lurte på om du har noen råd å gi bort ang. videregående? Skal starte til høsten og grugleder meg siden jeg vet det er nåå det gjelder om jeg kommer inn på medisin eller ikke, hadde litt lyst men etter å ha lest bloggen din er det nå mitt største ønske ♥♥♥ såå planen er å bare ta realfag så jeg kan få 4 poeng men så hvar det å få høyt nok snitt da.... til sommeren tror jeg at jeg kan kanskje klare 5, 4 men hvordan burde jeg jobbe på vgs og hvordan jobbet du med lekser ? Hvordan klarer du å ha tid til venner og samtidig få så bra snitt hadde virkelig satt pris på svar og Gratulerer med dagen litt på forskudd haha :-D:-D:-D

Caroline Karlsen

28.01.2014 kl.22:43

LV vesken og krølltangen er absolutt blant min ønskeliste! :-)
sara: Ååh, så hyggelig å høre at jeg har inspirert deg! Slikt setter jeg veldig stor pris på å høre! :) Kan svare på spørsmålet ditt i et eget innlegg :)

GlassesShop

09.08.2016 kl.08:40

Love every piece of these!!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv