hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Og så en til..

Ååh, denne uken har vært helt fantastisk med besøk av kjæresten. Har heldigvis en kveld igjen før han må reise tilbake, og den skal nytes. Tror vi skal på kinodate og så må Daniel hjelpe meg med en siste flatpakke før han drar. Får bare satse på at jeg ikke sovner, for jeg tror jeg har lagt meg 2-3 hver kveld og stått opp i 6-7-tiden, så søvn er noe jeg mangler akkurat nå. Men det spiller ingen rolle, er verdt det uansett! I dag har jeg vært på uketjeneste på hånd/fot og hatt min egen pasient. Bestandig gøy med noe praktisk.


// Dinnerdate yesterday!

Uansett, årsaken til overskriften er at på vei hjem fra skolen i dag fikk jeg mail fra members om at nå er hele kolleksjonen til Rebecca Stella på salg. Trodde jeg skulle dø litt innvendig, siden jeg har blitt helt betatt av Win kjolen min, men ikke følte for å betale full pris for en ny kjole i en annen farge. Nå har jeg nettopp kjøpt den til halv pris og føler jeg har spart en hel del! Haha, huff. Men, har fått inntrykk av at kjolen er ganske så poppis, så tenkte bare å tipse dere om at den er på salg hos members.com nå. Iih, happy shopping ♥ ♥


// Jeg kjøpte den i farge svart og størrelse small - tror det blir bursdagskjolen for i år. Nå er det ikke lenge til jeg blir 24. Crazy!

3 kommentarer

16.01.2014 kl.18:51

hater å mase å er ikke meningen heller, men du er forbilde mitt og elsker alt av kjoler og sko du har. å lurer egentlig på når du skal lage den skovideoen?:)

sorry at jeg maser haha

Tina

17.01.2014 kl.10:20

Enda en kjole, hehe.. Kan vi snart få se bilder av leiligheten? Ser veldig fint ut det du har vist oss. Lykke til videre :)

Sarah

17.01.2014 kl.21:38

Hei! Du svarte meg ikke på forrige innlegg, så prøver lykken her...

Hvor mange timer bruker du på studiet etter skolen og i helgene? Hvor mye vanskeligere er kjemien og matematikken på medisinstudiet i forhold til på videregående? Er det forresten mange som må ta fag om igjen/ stryker?

Takk for mulige svar :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv