Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Fighting for!

Jeg har fått helt dilla på kolleksjonen til Rebecca Stella og sikkert brukt utallige timer på å vurdere opp og ned hva jeg vil ha, hva som blir kult og hva som passer sammen! Dette har medført i et lite crazy shoppingspree hvor jeg har endt opp med litt forskjellig. Jeg kjøpte faktisk Will-kjolen som jeg nevnte i et innlegg tidligere, men siden det så ut som jeg hadde på meg et forkle, så endte den i retur. Her har jeg på meg den nye yndlingsbuksa, fighting for. Den er så stilig at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Haha, jeg rett og slett digger alt som har med skinn å gjøre. Skoene heter commotion og gjør antrekket litt mer badass. Har også handla to kjoler til som kommer i postkassen i Stavanger (er ikke lenge til jeg reiser dit nå) og et metallisk skjørt som faktisk var ganske kult. Julen, romjulen og nyttårsaften kan i alle fall bare komme. Jeg er klar for en hver anledning! Bokstavelig talt. Nå er jeg hjemme på Orkanger og har tatt meg velfortjent juleferie. Den siste uken har jeg prøvd å lest så mye som mulig, handlet inn alt av julegaver og hjulpet til her hjemme siden pappa har endt på krykker denne julen. Nå skal jeg og mamma en siste tur til byen før alt blir klart. Deretter skal vi pynte juletreet i kveld. Åh, enn at det er lille julaften allerede dere! ♥


// Disse herlighetene tenkte jeg å bruke første juledag. De var faktisk utrolig god og gå i, og råsexy!Stilig, ikke sant?

2 kommentarer

K A R I N E

23.12.2013 kl.15:09

kjempefin bukse, og jeg digga de svarte skoa!! må sjekke ut det merket! :)

13.01.2014 kl.00:38

Hvordan er buksene i str?
Anonym: Jeg syns de er normale i størrelse. Jeg bruker vanligvis medium og den passet perfekt. Syns den gikk litt for ut da, så må nok vaske den for at den skal bli stram igjen (hvis du skjønner). :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits