Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Sweet dreams

Hvorfor går dagene i ett? Jeg rekker virkelig ikke å gjøre noen ting. Har så mange planer, men det meste blir bare lagt til den lange lista med to do's. Jajaa, i morgen reiser jeg til Aberdeen! Gleder meg ♥♥

2 kommentarer

jente 19

19.11.2013 kl.10:17

God tur, deilig å komme seg litt ut av lille Norge. Gleder meg til å se bilder fra leiligheten! Virker som om det blir veldig fint. Lykke til videre :-)

Susanne

19.11.2013 kl.16:42

Kan du skrive litt mere om medisinstudiet? Heldst et lengre innlegg :D

Takk for svar

Susanne!

M

21.11.2013 kl.05:16

Hei Hanna!

Jeg kom over din blogg da jeg begynte å vurdere medisinstudiet. Dessverre hadde jeg ikke helt insett mitt eget potensiale da jeg gikk på videregående, og selv med et snitt på 5,2 er det langt å gå før jeg kan komme inn i Norge, da jeg må inn i ordinærkvoten.

Jeg begynte på et helt annet studie i høst, men tankene faller stadig tilbake til medisin. Derfor har jeg begynt å vurdere medisin i utlandet! Der har jeg en reell sjanse å komme inn allerede til høsten 2014, i stedet for å vente til tidligst høsten 2016 i Norge.

Som jeg har forstått det er det litt "rivalisering" mellom norske medisinstudenter i norge og norske medisinstudenter i utlandet. Dessuten er jeg litt usikker på det med turnus? Kunne du gi noen gode råd til ei jente i nød? Hadde satt enormt stor pris på hjelp :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits