Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


One week left!

Enn at jeg bare har 1 uke igjen i den gamle leiligheten min, før jeg flytter ut neste onsdag. Jeg vet ikke helt om det har gått opp for meg. Plutselig skal jeg ikke sitte foran skyvedørsgarderoben i gangen og sminke meg om morgenen, eller stille meg opp foran den ene "gode" veggen og ta bilder til bloggen. Hehe, kan være godt med litt skifte av omgivelser på den fronten da. Merker det blir litt trist siden jeg har bodd her i 3 år, men gleder meg også sykt mye til jeg skal flytte inn i noe større og finere. Fra 32 til 74 kvadratmeter, det blir godt. Gotta love the extra space. Akkurat mens jeg skrev på innlegget, så kom det en fyr fra Australia og tok med seg både sofaen og sjeselongen min. Så nå er jeg nesten helt uten møbler. Jeez, hvordan skal jeg overleve det. Har heldigvis sett meg ut en del nytt som jeg får i løpet av november. Men blir nok noen uker med middagsspising på gulvet før møblene kommer. Haha, for et styr! 


// The view from my bedroom ♥


// Sofaen jeg har kjøpt meg, eller nesten i alle fall. Jeg har kjøpt den i en mer beige farge og litt annerledes oppbygning.


// Jeg er helt klart forelsket i disse stolene. Heldigvis er både den, bordet og spisesofaen snart miin!


// Har også kjøpt meg samme skapinnredning som fotballfrue. Hehe, skapet hennes er jo så fiint.

// I mens har jeg i alle fall sengen min som jeg kan sitte i. Haha, ikke bra.

Hva syns dere om møblene?

10 kommentarer

KIA

30.10.2013 kl.21:31

Nydelig, spesielt stolene også var det veldig fint bilde av deg!

Inga

31.10.2013 kl.00:00

Skulle gjerne hatt en slik garderobe som Fotballfrue selv, men har heldigvis ikke så mange klær. Men en slik garderobe i mini format hadde jo vært gøy.

Spisemøblene ser fantastiske ut forresten!

Stine DF

31.10.2013 kl.00:26

Jeg syns dem ser utrolig nydelig ut, at jeg er litt sjalu på deg nå på hvor fint du kommer til å få det i din ny leilighet nå :)

Jeg driver forresten på med en spørsmålsrunde på bloggen min fortiden, der jeg lurt på om du eventuelt hadde vært så snille og stilt ett par spørsmål på dette innlegget: http://stinedf.blogg.no/1381782764_still_sprsml_til_

Hanne Storsve

31.10.2013 kl.10:07

Kjempefine møbler! Gleder meg til å se hvordan leiligheten blir:D

TonjeChristina

31.10.2013 kl.13:08

Dette kommer til og bli kjempe fint :D Håper virkelig du legger ut noen bilder av den nye leiligheten din når alt er ferdig :) For det gleder jeg meg til og se! Så får du ha en super dag videre :)

Lisa

31.10.2013 kl.23:22

Fantastiske stoler :D

01.11.2013 kl.01:29

er titt og ofte innom bloggen din fordi jeg er så forferdelig nyskjerrig på studiet. skal selv begynne neste år. du vil vel ikke være en knupp og fortelle om hvor mye lesing det har vært de ulike årene og om pensummet er helt uoverkommelig iforhold til realfagsoensummet på skolen. stor klem <3

Idun

08.01.2014 kl.17:54

Hvor har du kjøpt møblene? VELDIG fine!!!!
Idun: Alle møblene er fra Bohus. Sofa (saturday) og spisebord (ventos)! :)

23.01.2014 kl.13:04

Hei! Fin blogg, du er inspirerende! Men jeg bare lurer på hvordan du har råd til å reise såpass mye og i tillegg kjøpe deg leilighet nå, mens du er student? :-)
Anonym: Hei! Takk :) Ja, si det. Jeg er ganske flink til å spare og bruke pengene mine på det jeg vil bruke dem på. Feks så bruker jeg egentlig ganske lite penger på mat, så jeg klarer å spare litt inn der og heller bruke pengene jeg tjener på å reise. I forhold til leiligheten så hadde jeg en del egenkapital i sparebanken, pluss at jeg tok opp lån som jeg brukte. Jeg betalte halvparten og så hjalp mamma meg med resten :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits