hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Shoelicious

Ååh, jeg har virkelig en forkjærlighet for sko. Spesielt de med høy hæl og attitude. Så når Members har opptil 80% av på Nelly shoes kan jeg ikke la være å hamstre. Og nå som jeg flytter inn i ny leilighet snart, skal det i alle fall ikke stå om plassen. Har planer om å lage meg et åpent klesskap som dekker hele soveromsveggen, så da er det vel egentlig bare å fylle på med sko. Hehe, ikke bra. Jeg har holdt på å rydde i den gamle leiligheten i helgen og jeg finner jo sko over alt. Har pakket ned to pappesker og tatt med ned i kjelleren. Vil ikke at de som kommer på visning på tirsdag skal bli skremt over hvor skodilla jeg er. Uansett, skoene som snart skal bli mine er disse. 

Shoelicious

Skoene er fra Nelly og heter bomb, Yin og Prison. Gotta love it!

Hvilken likte dere best?

6 kommentarer

Silje

13.10.2013 kl.23:34

Fantastiske sko! Selv er jeg veldig dårlig til å gå på hæler, meeen jeg har lov til å drømme :-)

Mathias Folke Nordby

14.10.2013 kl.00:03

Håper du har det utrolig bra og godt Hanna :) <3

Tonje Christina

14.10.2013 kl.10:51

Elsker de hvite, bare jeg liker de bedre i svart :D Bestillte de yin skoa faktisk her for litt siden, men de ble sendt i retur, likte ikke de spesielt godt jeg altså! Men det var min mening da :)

Mona

14.10.2013 kl.15:02

Hei!

Kan du ikke skrive litt til om medisinstudiet? Hadde vært sååå gøy fordi jeg har tenkt til å studere medisin til høsten. Hvor ville du ha studert dersom NTNU var uaktuelt? Bergen? Tromsø? Oslo? Hvorfor?

Du er super, og skoene var fine. Spesielt bomb-skoene

snuppelur

15.10.2013 kl.22:20

De er så utrolig fine! Likte de svarte og de som er hvit med sånn ring på best. Desverre så kan jeg nesten ikke gå med slike sko. Er 15 år + ikke veldig høy så da føler jeg at det blir rart og jeg klarer ikke å gå i hæler uten om at jeg ser ut som en klovn haha! :-)

pernillejuvodden

21.10.2013 kl.17:14

Digget de svarte skoene!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv