Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Bustalk

Er fraværende igjen for jeg har vært i Stavanger i helga og tilbringt tid med Daniel. Er her fortsatt enda da men, og sitter på bussen på vei hjem fra farmor. Må jo bestandig slå to fluer i en smekk mens jeg er her. Uansett, sitter her i fred, med musikken på ørene og titter ut på den solfylte himmelen før han fyren som satt seg ved siden av meg 1 minutt tidligere prikker meg i ansiktet og roper om jeg er død?! Jeg bare, wtf, hvorfor i all verden tar du på meg og bryter stillheten? Han hadde visst et oppdrag og det var å snakke med de han satt ved siden av på bussen. Jeg tar av meg solbrillene, skrur av musikken og tenker at jeg kan vel være bussosial for en gangs skyld jeg og. Men etter han har stilt ett eller to spørsmål blir han dritflau og tør ikke snakke mer. Jeg som hater pinlig stillhet på tvinge hjernen min til å komme på spørsmål som jeg absolutt ikke bryr meg og å stille. Enda mer skeptisk blir jeg når han bare nevner narkotika og drugs. Hehe, heldigvis skulle han gå av lenge før meg så nå kan jeg sitte her med musikken igjen. Haha, gikk ikke så bra å være bussosial. Kanskje neste gang. Nå skal jeg til Daniel og kose med denne herligheten her. De fikk seg valp i helgen og han er så søøt!

4 kommentarer

24.09.2013 kl.16:29

hei, jeg spurte deg for ca et halvt år siden om du kunne lage en skovideo dær du viste skoene dine. hadde vært veldig gøy med en video på blogge nå!:)

btw jeg skjønner du har mye me skole osv men måtte bare si det. digger bloggen;)
Anonym: Heisann! Jeg tenkte faktisk på denne skovideoen forrige uke. Tenkte at jeg skulle vente med å filme til jeg kjøpte ny leilighet og fikk finere omgivelse. Hehe, var på visning i dag så krysser fingrene for at det blir i orden nå! :))

25.09.2013 kl.13:53

åja okei:) tusen takk for at du alltid tar deg tid til og svare på kommentarene:) lykke til med kjøp av leiligheten:)
Anonym: Tusent takk! Ble faktisk ny leilighet på meg i går! Iiih, må blogge det asap. hehe :D

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits