Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Night out at supper!

Jeg har virkelig fått helt dilla på gult. Nesten litt skam at jeg aldri har eid et gult plagg før og nå har jeg plutselig 2. Og flere må det bli, what a lovely color. Anywho, vi som liksom skulle på kino i kveld har plutselig ombestemt oss og tenkte å dra ut på Supper som er et utested like der hvor vi bor. Føler nesten vi ikke kan gå glipp av et sekund når vi først er her. Men vi har vært og spist middag på Boa Steakhouse da. Skal dere noen gang til LA anbefaler jeg virkelig å ta turen innom der. Utrolig god mat, får helt vann i munnen av å bare tenke på det. Og selv om det kanskje er litt dyrt, så er det helt klart verdt det. Og sjansen stiger for å møte på en kjendis hvis du har bord reservasjon om kvelden.


// Skjorten er fra Zara, skjørtet fra BCBG, veske Marc Jacobs og nye yndlingsko fra nelly. Ååh, fått helt dilla på de også!


// Jeg hadde organic chicken and baked potato


// The street that we live in! LovelyNå er det supper time! Ha en fin lørdagsmorgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits