Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


My week

Hver mandag begynner ukene mine klokken 6 om morgenen. Da står jeg opp, er i transe siden jeg ikke la meg før klokken 2 søndagskvelden (sånn er det å ha kjæreste utenbys) og så sitter pappa på kjøkkenet og sier god morgen til zombie-datteren hans. Vi tar bussen sammen til skolen og siden jeg nesten bestandig er på Orkanger og leser i helegene fortiden, har dette blitt en fast mandags-morgen rutine. Hva som skjer ellers i uken er heldigvis unpredictable og denne uken har jeg lært meg å sette en subacromial injeksjon, vært på Lian og snakket med pasienter med ervervet hodeskade, øvd meg på steril intermitterende kateteriseing og hentet loads of pakker på posten. Jeg har også vært på trening, fått en giga blåflekk på leggen og gått rundt med en tørrmopp i Trondheim.Uken var over på et blunk og nå sitter jeg plutselig i sofaen til bestemor på Hongsand. Verdens kuleste bestemor skal feire 95 årsdag og da stiller selvfølgelig hele den lille familien opp. Vi er ikke så mange, men det skal uansett bli superkoselig. Det eneste er at jeg absolutt ikke får til å lese her. Det er som om jeg la igjen lesemotivasjonen min i Trondheim og nå vil jeg bare gjøre alt annet. Hehe, ikke bra.

Har dere hatt en interessant uke?

7 kommentarer

mona

21.04.2013 kl.09:15

Off, må dere sette så store sprøyter i hverandre?

Har også hørt at en må ta av seg klærne for å vise andre "anatomien". Skjer dette i Trondheim også?

Kristin

21.04.2013 kl.14:38

Kan du vise hva du fikk fra VS ? :D

Helle Gråberg

21.04.2013 kl.15:20

Satte du sprøyte på SEG SELV på bildet? :o Som om ikke sprøyter er skumle nok når andre setter dem....

Anette εїз

22.04.2013 kl.17:56

Denne dagen har vært helt grei, men gruer meg mer til i morgen for å si det sånn :)
Helle Gråberg: Ja, det hadde vært litt skummelt! Meen, jeg setter sprøyte på Erik i klassen min. Så det første bildet er av han som lager klar sprøyten han skal stikke i skulderen min og neste bilde er jeg som stikker han i skulderen! ;)
Kristin: Jaa, skal ta bilde av bikinien når jeg kommer hjem :D
mona: Ja, det blir en del sprøyter, blodprøver, venfloner og så videre i løpet av studiet :)

Nja. Når man har F-lab så hender det at man må kle av seg og stå i undertøyet. Men da må alle det, så man er ikke alene om å være avkledd. Feks, skal man lytte på lungene må man ta av seg på overkroppen, skal man undersøke perifer sirkulasjon må man ligge i undertøy (eventuelt ha et skjerf over eller noe) for å få tilgang til alle blodårene man skal kjenne etter puls på og så videre. :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits