Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Er det ikke typisk!

Jeg har nettopp kommet hjem fra 3T (kryss i taket for at jeg dro på trening), og nå sitter jeg her og spiser tilbake alle kaloriene jeg nettopp mistet. Man skulle vel egentlig spise noe sunt og proteinrikt etter en time med svetting og slit. Men jeg lot fristelsen falle for en daim-kake på butikken! Hehe, den smakte i alle fall super yummie da, om det skulle telle for noe. De siste dagene har bestått av lesing (shocker) og enda mer lesing. Skal planlegge ferietur med Karen på skype senere i kveld da. Trenger noe å se fram til for å komme meg gjennom de kjedelige (men nødvendige) dagene.

Flere enn meg som gleder seg til det blir sommer og ferie?

5 kommentarer

Sofie

09.04.2013 kl.22:26

Jaaa...Ser virkelig fram til sommeren, men det ser ikke ut som om den kommer med der første her oppi nord! :S

Kristine

10.04.2013 kl.14:22

Hei!

Jeg har bestemt meg for å studere medisin, men er litt usikker på om jeg vil bli værende i Norge eller dra til utlandet for å studere.. Tenker litt på København eller Århus, eventuelt. Kjenner du noen som har studert i Danmark? :) Hva ville du ha anbefalt? Hadde forøvrig satt stor pris på om du kunne ha skrevet litt om hvordan studietilværelsen er, studentmiljøet, pensum, forelesninger osv.

Klem!

10.04.2013 kl.16:45

Jeg vil vare vennen din

Nikshitha!

11.04.2013 kl.17:47

Jeg gleder meg til sommeren, skal til fantastiske India! :)
Nikshitha!: Oh, heldiggris ;*

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits