hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


dazzling girl

I dag er det paljettjakken fra Zara som gjelder! Vanligvis klarer jeg aldri å finne et antrekk å bruke den med, men when I kept it simple, fungerte det ganske bra. Hjelper kanskje også at jeg har en skikkelig feel good day i dag. Skikkelig lysten på livet, energirik og super glad for at sola varmer og det er minst 15 varmegrader ute! Sommerfølelse gjør meg så glad! Akkurat nå har jeg en snorkende Daniel ved siden av meg. Haha, han sover så søtt at jeg bare må smile. Men magen min rumler så tror jeg må vekke han. Jeg har syykt lyst på taco og trenger noen som kan lage den! Men med tanke på at han først "glemte" å ta av plastikken på popcornpakken han skulle poppe i går, og deretter prøver på nytt og ender med å svart-svi hele popcornet, er det vel tryggest om jeg lager det selv!


// Cardigan og bukse fra Zara, sko Jeffrey Campbell, tee fra Monki og veske fra Mulberry.

Btw, takk for alle de koselig kommentarene på forrige innlegg. Dere er så gode! ♥

Hva syns dere?

7 kommentarer

ezel - helene og michelle

28.03.2013 kl.18:01

fint antrekk :-)

Asma Nora<33

28.03.2013 kl.18:04

Fin blogg! Les min?

//Fast leser!

Marte Knutsen Haukeland

28.03.2013 kl.18:27

Kjempe pen!

emina

29.03.2013 kl.08:51

Har du tatt vekk extaintionene?

Peen er du uansett
emina: Ja, eller jeg fikk mamma/Oda til å klippe av de alt for slitte tuppene. Så nå er det nesten på lengde med mitt eget hår. Meen, man ser at det er litt hjemmeklipt, så jeg skal ta ut extensionene rett etter påske og sette i nye etter det :)

TR

29.03.2013 kl.11:47

Hei Hanna.lurer på en ting bruker du klokke?og hvem arm bruker du den på,kan du legge ut noen bilder.vill bare si til slutt at du har en flott blogg og at du er vakker...
TR: jeg svarte faktisk på det spørsmålet i sist videoblogg. Du finner svaret ditt her: http://hannavaage.blogg.no/1364043180_svar_p_sprsmlsrunden_.html#comment

:)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv