hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Påskeferie!!

På torsdag var jeg altså ut på påskeblot, den siste medisinfesten før eksamenstida kicker inn. Vanligvis er jeg så dårlig på å få med meg disse medisinfestene. Enten er jeg bortreist, eller så har jeg besøk og den ene unnskyldningen etter den andre kommer frem. Hehe, så på torsdag måtte jeg nesten dra. Var utrolig gøy da. Medisinstudenter kan virkelig å feste. Selvfølgelig havnet jeg i en situasjon der noen kommer bort og sier "Hei, husker du meg?" og så dør jeg litt innvendig fordi jeg ikke har anelse om hvem det er. Men jeg prøver så godt jeg kan å late som om jeg vet det, for å være hyggelig og så ender det med at jeg blir avslørt og så blir det bare enda mer pinlig enn det var til å begynne med. Hehe, jeg kommer i alle fall til å huske han til neste gang!

Når har jeg endelig fått påskeferie og jeg skal nyte hvert sekund av den! (før man vet ordet av det er den plutselig over..) Det skal bli så godt å kunne tenke på noe annet, og ta seg litt fri før den virkelige lesingen begynner. Jeg reiser til Stavanger på mandag (what a suprise) og blir der hele uken. Jeg satser på påskesol, sommervær og godt humor! Gleder meg i alle fall big time til denne ferien.


// Ny yndlingskjole, herfra forresten. Åååh, elsker open back!

Skal dere noe spennende i påsken?

7 kommentarer

God påske!:)

nikshitha

23.03.2013 kl.12:30

Kjempefin kjole, og som vanlig er du også fin Hanna <3

Ha en kjempefin påske.

Mange klemmer fra fast leser, Nikshitha <3
Så vakker du er!
aww, gode dere er <3

Line Hansen

23.03.2013 kl.13:02

Her er det kaldt Hanna, men ser at yr melder pluss grader neste uke så kan bli bra! Det som da er veldig bra her fortiden er sola.. Det er strålende sol og skyfri himmel hver dag hele tiden og i følge yr fortsetter det hele påska! :-))
Line Hansen: woho, får satse på soool da! Regner med det er varmere enn Trondheim uansett, så jeg blir vel fornøyd! :))

Kristina =]

31.03.2013 kl.14:15

På det nest nederste bildet: sykt fine øyne! :D du ser selvfølgelig fin ut på alle bildene,men det som er nest nederst er virkelig PENT!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv