hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Hehe, men da såå.

Jeg tror jeg klarte å dette i trappen eller noe. Hahah, så syykt flaut! Men jeg er ganske så fiin på vin så jeg vet ikke helt hva som skjedde.. Kanskje likeså så greit at jeg takket nei til et glass øl. Er forresten på påskeblot. Den siste medisinfesten før eksamen begynner for fullt! Have fun sweeties!!

EDIT: ååh, får litt angst når jeg våkner om morgenen og så vidt husker at jeg postet et eller annet rart på bloggen kvelden før. Falle i trappen? Jeg kan ikke en gang huske på at noe sånt skjedde (har med vane å glemme slike traumatiske hendelser). Men jeg har en liten (les stooor)  kul på leggen som må komme fra et eller annet. Hehe, vond er den også. Jaja, hadde det i alle fall skikkelig gøy i går da. Det må jo telle for noe!

8 kommentarer

Silje

22.03.2013 kl.00:30

Hahaha

Stine D. Furuhaug

22.03.2013 kl.10:54

Haha, kjenner igjen det problemet :P Kos deg videre :)

Sjur Vaage

22.03.2013 kl.14:47

Du er så flink, det eneste som mangler er at du har fått hjernerystelse (det pleier jo å skje i denne familien), sånn bortsett fra det har du jo god erfaring med å falle ned trapper fra barndommen av.

Når drar du til Stavanger?
Hehe, au da. :P
Sjur Vaage: Hehe, den trappen til bestemor er jo skummel! Jeg reiser på mandag. Gleder meg :D

mari

22.03.2013 kl.22:24

Når skal du egentlig lage det medisininnlegget egentlig? :)
mari: tenkte egentlig jeg skulle filme resten i går kveld, men så var jeg helt ut av det i går. Hehe, sov hele dagen. Så det må bli i løpet av helgen :)

mari

26.03.2013 kl.12:29

Hehe, litt skuffet. Du svarte jo ikke på et eneste medisinspørsmål ;)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv