hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Weirdos

Av og til så blir jeg overrakset over hvor mye rart ukjente personer kan finne på å skrive. Jeg mener, hva foregår i hodet til personer som skriver "om jeg kan få lov til å slikke alle dine sko?". Det er ikke normalt å skrive det til andre mennesker. Det verste av alt er at jeg tror ikke det var tull heller. Da blir jeg litt stressa. Nasty at noen vil slikke skoene mine. Det får meg i alle fall til å tenke på at jeg eksponerer meg selv ganske mye med denne bloggen. Selv føler jeg at jeg kjenner dere som bruker å kommentere og at jeg føler det er dere som leser bloggen min. Men det er helt sikkert en god del weirdos som jeg ikke vet at eksisterer en gang, og en god del ukjente mennesker som følger med på alt det rare jeg driver meg. Litt creepy å tenke på, når jeg faktisk tenker på det. Hadde dette vært første gangen jeg får en sær henvendelse så hadde det kanskje vært morsomt. Men dere aner ikke hvor mye rart som popper opp i mailboksen min, på facebook eller telefonen. Det verste var en fyr som hadde helt dilla på den rosa gipsen min. Jeg trodde seriøst han ville lage babies med den. Jeez, Louis!

Samtidig som dette stresser meg, vil jeg ikke slutte å blogge å gjøre meg synlig for verden. Hehe. Rart, er det ikke?

6 kommentarer

Karen L

18.03.2013 kl.22:44

LMAO.....Dør av lættis hahaha..Så sykt mange freaks! ugh
Hahaha, herregud så mange rare folk der ute i verden. :P

ALEXXIS

19.03.2013 kl.02:27

hehe huff så sykt masse rare mennesker der ute ass..ikke god vettz.
Karen L: Haha, ikke sant Karen! Det skal mye til for å slå han særingen som sendte det bilde av nakke-skinna daa! Hahah, good times in London ;)

Lisa Uhlén

19.03.2013 kl.13:20

Åh, herlighet! Creepy!! Hvem får seg til å skrive sånt? Folk altså.. Finnes mange rare der ute :P

samen

20.03.2013 kl.20:54

Hahaha,å æ som trodde æ va spess

;-D

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv