Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Motivasjonsshopping!

Nå har jeg virkelig brukt hele denne uken på å lese, og har jeg ikke lest har jeg slått reflekser på tremeningene mine eller sett inn på netthinnen deres for å øve meg på oftalmoskopi. For at jeg skal klare å lese resten av kvelden, måtte jeg gjennomføre en liten motivasjonsshoppingrunde. Det endte med ny bikini fra Victorias Secret og kjole fra nelly. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å kjøpe meg bikini fra Victorias Secret i år. Jeg har jo 9-10 stykk av dem liggende hjemme og faktisk så syntes jeg ikke modellene de hadde i år passet min smak (liker ikke alt for mange tråder og sløyfer). Meen, da jeg så Very Sexy Bandaeu Top - Grace Embellished var jeg solgt. Jeg elsker mint farge, og jeg elsker bikinien. I alle fall en skikkelig motivasjonsboost for å lese videre.

Hva syns dere?

7 kommentarer

Mathias Folke Nordby

17.03.2013 kl.18:15

Stilig !, Håper du har hatt en fin helg Hanna :)

stina

17.03.2013 kl.18:41

kan du fortelle om hvordan d er med frakt og toll på victoria secret?<3
stina: Du, jeg fikk et tips om at hvis man velger gavepakking ved check-out og sender det som gave så slipper man å betale toll. Vet ikke om det fungerer, men prøvde det ut denne gangen og skal si i fra om det går eller ei. Frakt kommer på 33 dollar som regel. Hvis man må betale toll bruker tollregningene mine å ende på 200-400 kroner. Kjiipe greier, men VS er verdt det! :)
Kjempe fin! Hvor mye betalte du for den?

Gunnhild

18.03.2013 kl.01:50

Kjære blogger! Vi har akkurat lansert en redning for alle som sliter med gule tenner! I den forbindelse ønsker vi å få testet produktet vårt avblogere og høre mer om hva de tenker om produktet vårt. Alle som er med vil få tann blekingssettet vårt gratis i tillegg til en gratis elektronisk tannbørste som du kan dele ut til en heldig leser eller beholde selv :-) Meld deg på nå og så poster vi det i løpet av dagen!
Cassandra Fredriksen: endte til slutt med at jeg betalte 126 dollar for bikinien, fuktighetskrem og frakt. Blir vel omtrent litt over 730 kroner eller noe sånt :)

Line Hansen

18.03.2013 kl.19:37

Kjempefin, du blir sikkert rålekker i den Hanna :-))

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits