Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


San Sebastian

På lørdag var jeg på åpning av San Sebastian på solsiden. De hadde vel egentlig åpnet på onsdag, men jeg var invitert for å smake på maten og drikke litt champagne. Perfekt måte å starte en lørdagskveld på hvor man kommer i stemning både av maten og lokalet. San Sebastian er en tapas restaurant og tilbyr mange spennende retter. Alt fra sjømat, til kjøtt og spekemat. Selv elsket jeg kjøttretten vi ble servert. Husker ikke hva den heter, men var noe bacon-lignende greier og det smakte helt fantastisk. Alt i alt var maten kjempegod og verken jeg eller Annette klarte å stoppe å spise. Hehe, kanskje derfor vi klarte å oppføre oss resten av kvelden! Kan virkelig anbefale San Sebastian om du er i Trondheim og har lyst på tapas!


// På vei til San Sebastian. Haha, han taxi-fyren ble helt blendet av all blitzingen i baksetet.
// Yummie!

Har dere prøvd ut restauranten før?

8 kommentarer

Cassandra Lysgård

12.03.2013 kl.20:27

Så koselig da. :)

Sarah

12.03.2013 kl.23:42

Vilt god blogg! Skriver ikke lenger. Fant imidlertid en bra konkurranse du burde bli med på! Er sånn du kan vinne gave kort! Kanskje du har flaks? :-D

Helle Gråberg

13.03.2013 kl.15:51

Har aldri prøvd den før :) Dere er utrolig pene, elsker den nye kjolen din! Og Anette ligner på Kirsten Bell på bildene der :)

Marita

13.03.2013 kl.21:21

Mega vakker bloggg! Sitter å lurer på å lese denne fast! Har ikke blog selv, men har vært så heldig og har blitt tipset om en skikkelig god konkuransse hvor du kan vinne en sykkel xD Jeg har kjempe lyst på ny sykkel, så håper jeg vinnner. Men kanskje du er mer heldig? Meld deg på da vel du også! xD

Karijanne

14.03.2013 kl.10:08

Du er så pen! å vennina de også! ohgod jelly!! :D

R

14.03.2013 kl.10:47

Hva heter jenta på bilde ved deg? Cecilie?
R: Annette :)

mooremiri

23.08.2013 kl.17:30

annette <3

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

23, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits