hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Svar på spørsmålsrunden - del 2

For å blande det litt til og ikke baare svare på spørsmål om medisin, har jeg denne gangen valgt å fokusere på den andre lange listen med spørsmål. Jeg svarer vel egentlig på alt mye rart som hvorfor jeg bodde i USA til om jeg liker snø. Og så babler jeg i vei om kjolene mine og drar meg litt for mye i håret. Hehe, jeg lover at jeg ikke gjør det med vilje. Sikkert litt irriterende å se på, men la gå. Fikk endelig prøvd å filme med speilreflekskameraet jeg fikk til jul, og jeg ble skikkelig fornøyd med kvaliteten. Tror det må bli det faste videokameraet fra nå av, må bare kjøpe meg et større minnekort så jeg slipper å få beskjeden, your card is full, hele tiden. Uansett, here you go.. 

 Fornøyd?

17 kommentarer

Cassandra Lysgård Fredriksen

09.03.2013 kl.01:38

Det står at videoen er fjernet så får ikke sett den. :S
Cassandra Lysgård Fredriksen: Ja, den jeg la ut hakket seg opp midt under filmen, så måtte gjøre det hele helt på nytt. Men den er tilbake om 5 minutt! :)

addicted

09.03.2013 kl.09:15

Når kommer neste video? Er avhengig av svar angående medisin. My addiction hasn't been fed yet ;)
addicted: Jeg har enda igjen film-materialet fra denne filmen. Så det må jeg få postet ut så snart som mulig. Deretter tenkte jeg å svare ferdig på medisin. Er det noe spesielt du lurer på som jeg skal ta med i neste omgang? :)

Amalie

09.03.2013 kl.10:22

Fin blogg! :-D

addicted

09.03.2013 kl.10:28

Hadde vært fint hvis du hadde svart på hvor mye det koster (materiellmessig) å være medisinstudent. Alså bøker, stetoskop osv. første året. Vet jo at man får støtte av lånekassen, men har foreldrene dine bidratt med mye penger? Eller har du klart deg bare på studielånet?

PS. Du så nydelig ut på videoen!

nikshitha

09.03.2013 kl.10:35

hvor mange år har du igjen på medisin?

tok du testen på vilbli.no ?

hva sa den testen?

jeg tok testen, men jeg synes ikke svarene er helt riktig da.

Stine

09.03.2013 kl.12:05

Hei!

Jeg har et spørsmål angående medisinstudiet: Synes du den praktiske delen er veldig krevende? Hva er det mest avanserte dere har gjort til nå? Fikk med deg at du synes det var noe av det mest spennende :) Men jeg synes det er så vanskelig å vite hvorvidt jeg har de praktiske ferdighetene som kreves.

Også liker jeg bloggen din godt :):)
addicted: Aw, så hyggelig sagt! :) Jeg har skrevet ned det spørsmålet ditt på forhånd, så skal svare på det neste gang. Men kannevne at jeg har vel fått en del hjelp av mamma. Hun har jo masse bøker og saker og ting jeg kan låne/få. Har fått stetoskop, oftalmoskop og otoskop av henne. Men de fleste klarer å kjøpe dette selv, så det er ikke noe problem. Men skal svare mer utfyllende på spm ditt neste gang :)

addicted

09.03.2013 kl.12:56

Supert! Skal si du er heldig!

addicted

09.03.2013 kl.13:02

Supert! Skal si du er heldig!Btw hvor kjøpte du egentlig resten av utstyret? Finnes det spessielle butikker for det, eller må en bestille over nettet?
addicted: som regel er det tillitsvalg i klassen som fikser det. Man melder seg på, og så bestiller han/hun opp og så går man og henter det på skolen. Hvis ikke er det vel over nettet man må bestille. Jeg har i alle fall ikke sett noe utstyr i en butikk. :)

09.03.2013 kl.20:22

kan du lage en videoblogg dær du viser leiligheten din? bor du dær alene?

Vali

10.03.2013 kl.18:15

Hvordan er det egentlig å være student i Trondheim? Har dere ofte ulike ''arrangement'' som studentene kan delta på, og hvordan er idrettslaget på NTNU? :)

M

11.03.2013 kl.07:56

Super video! Du er flink! Hadde du allerede kommet inn på medisin da du reiste til USA? Holdt du av skoleplassen? Stå på! :)
M: Takk! :) Ja, jeg hadde gått førsteåret på medisin før jeg dro til USA. Tok meg da et friår og begynte i andreklasse i nytt kull når jeg kom tilbake :)
Anonym: det er et av spørsmålene under spørsmålsrunden, så tenkte å filme litt neste gang. Bor der alene ja. Er ikke såå spennende leilighet da, men kan jo vise den :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv