hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Stuck in Brekstad!

Jeg skulle dra hjem for litt siden, kaste meg inn i en skinnende paljett-kjole og hive meg på bussen ned til bestevenn. Deretter skulle vi på maskeradefest på Yatch club i Trondheim. MEN i stedet for er jeg stuck på Brekstad i dårlig vær og ingen av ferjene eller hurtigbåtene som skulle ta meg hjem går lengre siden de er innstilt på ubestemt tid. På toppen av det hele har ikke Oda og Øystein hårføner så jeg sitter her med fluffy-hår for the win. Jaja, det kunne vel vært verre. Øystein lager pannekaker nå og Bones går i bakgrunnen på TVen. Så jeg overlever vel. Satser bare på at ferjene begynner å gå igjen i kveld, så jeg kommer meg hjem til slutt. Fashionable late er bedre enn never.

Nå er det pannekaketid, it smells so yummie! 

3 kommentarer

Andrine

02.03.2013 kl.16:33

Fin blogg! Men jeg skal snart trekke hvem som blir "ukens blogg", så hvis du vil bli med og kanskje bli "ukens blogg", så bli med nå. Du får bilde og link i side menyen!

Nina

02.03.2013 kl.18:00

Perfekt tid for å gjøre ferdig spørsmålsrunden? ;)
Nina: hehe, yes. Holder på med det nå :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv