hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Sneak peak - gold shoes!

Som jeg skrev tidligere har jeg prøvd og vært litt kreativ i dag og forvandlet de litt kjedlige, brun-ishe skoene mine til metalliske gullsko! Det ble mye kulere enn jeg hadde trodd og jeg er kjempefornøyd! Er enda ikke ferdig for har bare lagt det første laget, men so far so good. Er noen områder som skinner igjennom, så må nok ha et lag til eller to. Men tror det blir skikkelig bra til slutt. Gleder meg til å trippe rundt i mine one-of-a-kind sko i alle fall. Spray-malingen jeg brukte heter Gold acrylic spray paint som jeg kjøpte på Østerlie maleforetning i Trondheim. Malingen tørker ganske fort noe som er et pluss. Så blir det ikke alt for mye søl i denne leiligheten min. 

Her er uansett en liten sneek peak på det foreløpige resultatet.


// Skoene jeg brukte er Yin-shoe som er på salg og perfekt til å eksperimentere med!

Hva syns dere?

3 kommentarer

Nina-Martine

01.03.2013 kl.23:09

Så utrolig kult!

followthea

01.03.2013 kl.23:49

Kult :D

Caroline Nilsen

02.03.2013 kl.15:30

Så kule sko!

Læst innlæggan dine om medisinstudiet du går, å vil bare si at æ beundre dæ kjæmpemasse for at du har klart å komme så langt! Skulla ønska æ å hadd stått på like my på skolen, å fått så gode karaktera å resultata som du har fått! Drømme sjøl om å bli læge, men har ikke sjangs i havet. Uansett så inspirere du veldig my, å kvar gang æ e skolelei så tænke æ på dæ :)

You rock Hanna!!!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv