Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


...

Det skal ikke stå på bekledningen, selv om formen ikke er helt på topp. Hehe, føler meg helt tom i blikket. Det eneste jeg tenker på er å komme hjem å sove, men først må man undersøke en slagpasient. Jaja, jeg skal nok komme meg igjennom det! Så er det sovetid så jeg forhåpentligvis våkner opp frisk som en fisk i morgen!

6 kommentarer

Eliane

30.01.2013 kl.16:55

Nydelig blogg du har :)

Linda Marielle

30.01.2013 kl.16:55

God bedring da!

Stikk gjerne innom bloggen min da jeg har en konkurranse gående :-) Kanskje den ikke egnes til akkurat deg, men det kunne jo blitt en gave til en venn! :-)

saphia

30.01.2013 kl.18:58

når kommer svar på 2.runde? :DDDDDDDDDDDD

du sa du skulle poste det i helgen, men du var sikkert opptatt.

post snart og fort som mulig

M

31.01.2013 kl.20:59

To spørsmål:

1. Hvordan får du så utrolig fin hud? Er det redigering, eller hva gjør du? Tips mottas med stor takk!

2. Jeg vurderer å studere medisin, men jeg mangler fysikk 1 og kjemi 2, og må også forbedre snittet mitt for å komme inn på NTNU. Trives du? Hvordan visste du at du ville gå medisin? Hvordan er framtidsutsiktene, vil det bli for mange leger i Norge? Hvordan vil arbeidshverdagen bli når du er ferdig? Hvordan er skoledagene dine nå? Beklager masse spørsmål, men jeg vet ikke hvem jeg skal spørre! :)
M: Har svart på det første spm ditt i eget innlegg, det andre kan jeg adde på spørsmålene angående medisin som jeg skal svare på i løpet av spørsmålsrunden min! :)
saphia: Hvis jeg skal med å skrive kan jeg skrive det i løpet av helgen, hvis jeg skal svare på film må jeg vente til stemmen blir bedre. Er blitt skikkelig hes og harkete. Bah. Men det er jo så utrolig mange medisin-spørsmål så kanskje jeg skal dele de opp begynne å svare med å skrive ;)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits