Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Ready, set, read!

På fredag var jeg ferdig med semester 2B og mye av indremedisinen som hjerte, lunge, gastro og hematologi. Jeg føler meg absolutt ikke ferdig med tema, så skal gjøre meg ferdig med alle notater før jeg hopper videre til neste semester om nevrologi og øre-nese-hals. For å ikke henge etter, må jeg prøve å være super effektiv, så denne lørdagen er leselørdag med stor L. Akkurat nå leser jeg om lungekreft. Visste dere at selv om man har røyket lenge og så stopper vil man etter 10-15 år få redusert risikoen for lungekreft betydelig. Så, stump røyken sier jeg bare. Hehe, er vel ikke så enkelt som det. Men faktorer som antall sigaretter per døgn, alder ved røykestart, antall røykeår, mengde tjære og nikotininnhold spiller en stor rolle for risikoen for utvikling av lungekreft og det er ikke til å stikke under en stol at røyk er skadelig for lungene.Nei, nå må jeg stikke nesa ned i lungebuka igjen.

Håper dere får en fin lørdag 

6 kommentarer

Så nydelig du er :)

Jenny

12.01.2013 kl.17:00

haha, jeg har helg no<3

Kathrine Hellesø

12.01.2013 kl.17:38

Hva slags kamera modell var deT? :))
Kathrine Hellesø: Hvilken kamera jeg brukte til å ta bilde? Det var i alle fall Canon Eos 600D med standard linse og bilde er tatt i AV-modus :)

Permanent Vacation.

12.01.2013 kl.18:02

Øvelse gjør mester.

Lena

13.01.2013 kl.15:27

Flink du er. :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits