hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Bah, flykaos!

Dette var og en måte å tilbringe fredagskvelden på. Sitte alene på en flyplass og vente på flyet ditt som er 1 og en halv time forsinket. Woho, not. Er på vei til Stavanger for å tilbringe mine tre uker med juleferie der, men det ser ikke ut som jeg kommer meg dit med det første. Men, jeg skal ikke klage. Man bor i Norge, det er desember, snø og dårlig vær. Så jeg skulle vel ikke forvente så mye annet. Pappa ga meg penger til å kjøpe et glass vin da, så nå sitter jeg her og sipper på et glass. Merker allerede at det har gått rett i hodet, skulle kanskje heller brukt pengene på å kjøpe meg middag.. Håper bare flyet mitt går snart. Daniel tok seg fri fra jobben på Ittepå i kveld for å være sammen med meg, og så er jeg stuck in Trondheim. Just my luck!


//Digger forresten pannebåndet mamma har strikket til meg. Hun er så god når det kommer til sånt! Dårlig deal at jeg selv så vidt har tatt i en strikkepinne. Hehe.

Håper deres fredagskveld er bedre enn min! 

5 kommentarer

Du får ha en fin kveld på flyplassen så lenge, så håper jeg du kommer fram dit du skal til slutt :-)

CHA LIE

14.12.2012 kl.21:00

fine deg! håper at du kommer deg løs av knipen din, eller at du kommer deg videre til Stavanger så snart som mulig, vet hvor kjedelig det kan være - bli sittende på en flyplass nå. Kos deg videre :D

Maria Kvernmo

14.12.2012 kl.23:59

Hadde ikke værdens beste fredagskveld, var på besøk til min morfar på sykehuset som har kreft. Og jeg har aldri sett noe verre og fikk vite at han ikke kom til å bli frisk. Ellers så spiste jeg middag på Egon med noen i familien min.

Du må ha en god jul og kose deg i Stavanger!

Jeanette Bergeløkken

15.12.2012 kl.00:58

Får håpe tiden går fort da, så du kommer deg av gårde :)

Josefine Holter

15.12.2012 kl.16:36

Pannebåndet var dritfint. Håper du er fint fremme i Stavanger nå :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv