hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Tilbakeblikk!

Det er så sykt rart å tenke på, men for 4 måneder siden fantes det ikke et eneste tegn til livsgnist i meg. Det eneste jeg ville gjøre var å krølle meg inn i et teppe å se på Criminal Minds (blod og brutale drap var det som fikk dagene til å gå). Mens nå er ting helt annerledes. Jeg føler virkelig for å leve livet, smile, spre glede og være lykkelig. Er så utrolig rart å tenke på at jeg var skikkelig motløs bare for noen måneder siden. Det føles ut som det er en vag drøm, jeg ikke husker så mye av. Grunnen til at jeg plutselig tar opp dette nå er fordi pappa viste meg et bilde fra en hyttetur vi var like før skolestart og det fikk meg til å begynne å tenke. Føler blikket mitt viser akkurat hvordan jeg hadde det: careless! Hadde heller ikke spist på 4 dager (sånn type bokstavlig talt. Det var helt umulig å prøve å spise noe så jeg overlevde på bringebærsaft og luft).

Uansett, tenkte bare å poste dette bilde og vise alle dere der ute at når man føler man har nådd bunnen så går det oppover igjen. Jeg lover! Man trenger bare litt tid, venner og familie som stadig minner deg på hvor god du er, og en herlig gjeng med nysgjerrige blogglesere som også viser at de er der for deg! Det var spesielt en venn fra USA som holdt motet mitt oppe. Han skrev melding til meg hver dag og lurte på hvordan jeg hadde det, oppmuntret meg til å finne en postitiv ting med dagen og lyttet til alle de rare tanker og meninger jeg hadde. Det er så godt å tenke på at det finnes så mange herlige mennekser der ute, og ikke alle er ute etter å gjøre livet vanskelig for deg!

Håper det går bra med alle dere, og at livet smiler tilbake. Jeg er her i alle fall for alle og en hver, slik som dere var der for meg! ♥

13 kommentarer

08.12.2012 kl.16:32

Det var fint å lese :-) jeg sliter nå....holder på å dø av kjærlighetssorg :'( kan ikke se for meg at det vil gå over, men....:*(

maiaulrikke

08.12.2012 kl.16:46

Åå, så godt å høre at du har fått et annet "syn" på livet! Hadde en periode hvor jeg stengte meg totalt fra omverdenen, men det er noe helt annet nå!
Anonym: Nei, kan godt forstå at det virker helt umulig å komme seg igjennom! Kjærlighetssorg er virkelig noe dritt. Men før man vet ordet av det er man plutselig ikke så lei seg lengre, og så har man plutselig møtt en fyr som virker sjarmerende. Men hvor lang tid det tar, er jo umulig å vite. De fleste kommer vel gjennom en sorgprosess på ulike måter. Men føler med deg! :)

Vilde

08.12.2012 kl.17:44

utrolig fin blogg! kommentere tilbake?:)

chikalu

08.12.2012 kl.17:49

så bra å høre at du har det bedre, du er kjempe pen! :)

Permanent Vacation.

08.12.2012 kl.20:10

Ja det gjelder å ikke gi opp samme hvor svart det ser ut.

Ann

08.12.2012 kl.22:01

Hva hadde skjedd?

Karine Næss

09.12.2012 kl.00:24

så fint du har det bra nå:) er ikke alltid lett å komme seg igjennom harde perioder..

09.12.2012 kl.00:32

du ligna helt vilt på Ashley Benson fra tv-serien Pretty little liars her!
Anonym: Oh, hun heter jo Hannah i serien også ;)

09.12.2012 kl.11:41

så bra at du har det godt nå :D jeg var også helt nede i mange måneder, gråt hver dag og var trist hele tiden, kunne ikke se for meg noe fremtid... men plutselig ble eg glad igjen, aner ikke hvorfor :) det er viktig å smile, det er utrolig tungt og slitsomt å være lei seg..

Line Hansen

10.12.2012 kl.10:46

Kjempegodt å høre at du har det bra :-) You deserve it!
Line Hansen: Jaa, hvem hadde trodd det når vi snakket sammen på FB for noen måneder siden? ;o

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv