Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


wakey wake, sleepy head!

Det var det, Luna, lunipus, lunipuni tenkte om meg for en time siden. Jeg lå i senga mi og drømte om inndelingen av leukemi. Haha, I know. Et tegn på at jeg kanskje har lest litt for mye om det i det siste? Uansett, jeg lå der og drømte og plutselig kjenner jeg noe kile på albuen. Husker jeg ble litt forbauset i drømmen og klødde meg tilbake på albuen. Plutselig kjenner jeg den samme kilingen i ansiket, jeg sperrer opp øyenen og setter i sving det største hylet du kan tenke deg. Haha, kan si jeg ikke var forberedt på å ha en pusekatt i ansiktet mitt. Luna stakkars skvatt jo til og datt ut fra senga og det hele var ganske så komisk. Vi ble bf's igjen tilslutt og hun la seg ned for å kose med dyna mi.


Hadde dere en fin oppvåkning i dag?

3 kommentarer

Natalie Glesnes

08.12.2012 kl.11:41

hehe, herlig da :D

Oda Marie

08.12.2012 kl.18:18

Fin katt :) Og fint rom forresten :D Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, der venninna mi svarer! Det er verdt å ta en kikk på :)

Nina-Martine

08.12.2012 kl.21:16

Njåå, så søt! :D

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits