hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Tired, but so happy!

Iiih, gjett om denne jenta er fornøyd da! Jeg tør ikke gå innpå bankkontoen min for å sjekke hvor mye penger jeg har brukt og jeg er sykt sliten i hele kroppen etter all traskingen fram og tilbake i Oxford Street. Men, det er helt klart verdt det. I kveld er jeg rusa på materalistisk lykke, det er helt sikkert. Hvem trenger champagne, når man har shopping? Må innrømme dagen begynte ikke helt bra. Jeg gikk bare rundt i sirkel og klarte virkelig ikke å finne Mulberry-butikken jeg var på utkikk etter. Var utrolig sliten etter bare 4 timer med søvn og alle menneskene som dulter borte i deg gjør det ikke bedre. Hadde nesten gitt opp shoppingen før jeg fant Victorias Secret og shoppe-lykken begynte å snu. Nå er jeg i alle fall en god del plagg, sko og vesker rikere. Nesten skummelt å tenke på at vi har to shoppe-dager igjen..

Nå skal jeg prøve å fjerne den varme Macen fra fanget (er syykt kaldt på hotellrommet) og finne et elegant antrekk til i kveld, Med tanke på at jeg har kjøpt 4 kjoler så må ikke den oppgaven være umulig. Deretter skal vi på Mahiki og være fabulous.

Håper alle har en fin lørdagskveld! ♥

8 kommentarer

Karoline Liland

01.12.2012 kl.23:33

Hvordan var prisene på Victoria Secrets? :-)

CHA LIE

01.12.2012 kl.23:36

hvor er du nå ? :p
CHA LIE: På hotellrommet i London og skal snart begynne å fikse meg for kvelden! :)
Karoline Liland: Faktisk så tenkte jeg ikke over det. kjøpte bare julegaver til venninner, så prøvde ikke på BH og så ikke på pris. Men jeg regner med det ligger på det samme som i USA. I USA har de 3 truser for 32 dollar og her hadde de 3 for 24 pund. Så, omtrent det samme :)

02.12.2012 kl.00:26

Kan du legge ut innkjøpene? Lage en guide skal snart til London!!! Og må man betale tax ?:-)

Emilie

02.12.2012 kl.03:27

Åh, du er så heldig! Men, før så brukte du å skrive slike innlegg om "temaer" om selvtillit osv. Kan du begynne med slikt igjen? Var alltid så kjekt å lese om når du skrev det!

Kos deg mye i London, fine!
Åh, så herlig :D Du er utrolig heldig altså =)

♥ Lizbethosnes.com - Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

rodstilk

02.12.2012 kl.09:19

Håper du kan legge ut noen tips til restauranter og utesteder om dere er innom noen som er bra! :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv