Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


the way he talks..

Nå sitter jeg egentlig i telefonen med Daniel. Men siden han gir mer oppmerksomhet til en gammel profil på nettet med gamle bilder av seg selv, tenkte jeg at jeg kunne blogge noen kloke ord. Det er sånn type helt stilt i det andre røret, hører bare litt susing og litt hmf-ing, så da må jeg gi litt typing på macen tilbake. Nå var han visst ferdig med å se på alle disse bildene, og prøver å føre en samtale igjen. Typisk at jeg er opptatt med å skrive da. Haha, tror dette kunne blitt the "telefonsamtale" of the year. Ikke det at vi har så mye givende å snakke om. Det mest spennende som skjedde med meg i dag var at ei dame på 3T kjefta på meg. Hun stod bak meg og tøyde ut med rumpa i været og klagde på at jeg sendte ei melding på telefonen min. heheh, weeeird! Skulle egentlig poste innlegget for en og en halv time siden, men telefonsamtalen tok av og jeg glemte å trykke post! Hehe, nå er det blitt leggetid for meg. (og jeg som må dusje før jeg legger meg. Baah) Rekker det ikke i morgen siden jeg skal være på morgenmøte klokken 8 sharp! Skal på gastromedisin i morgen og det kan jeg ikke gå glipp av!

Nattinatt, godinger ♥

8 kommentarer

31.10.2012 kl.18:25

Heftig forhold da! hahaha

samen

31.10.2012 kl.19:01

Min erfaring sier at på et eller anna tidspunkt går man "tom" for ting å prate om, spesielt over telefon, da blir det sånn at man sitter er i hver sin ende av telefonen, forteller hvordan dagen har vært, åsså blir det stille ;p

31.10.2012 kl.19:09

Hei! Hvor i Milano kjøper du Victorias Secret? Skal til Milano for 3. gang nå snart, og lurer fælt på hvor du har funnet dette! :)
Anonym: Heisann :) Jeg har aldri handlet VS i Milano, men handlet på flyplassen på vei til Milano. Mellomlandet i Amsterdam og der har de VS-butikk på Schipol. De har ikke undertøy da, men parfymer og småting og noen truser. Ellers har de en VS butikk i London :)
samen: jaa, det e sant. Men når man snakke i telefon med mæ så går man aldri tom for ting og snakk om. Æ snakke te du bli svett i øret. True story!! ;)

samen

01.11.2012 kl.02:24

Hahaha:D æ blir svett i øran etter 2 minutt,en telefonsamtale med mæ må være dødskjedelig,blir fort stille fra min side...;p
samen: det e bare bra det! Så kan æ snakk enda mer! Heheh ;)

samen

01.11.2012 kl.21:11

Hehe ja, kjør på!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits