Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Oppgitt!

Jeg må innrømme jeg blir litt irritert (og oppgitt) når jeg en får en kommentar fra en fyr som er skuffet over at han ikke får sett meg i frekt halloween-kostyme, da jeg kunne fortelle at jeg ikke feiret Halloween ute på byen i går. I helga har det gått i store kosegensre, sminkeløs og en hårtopp på hodet. Ikke mye sex-appeal her i gården. Det som gjør meg irritert er at gutter tror det er greit (eller tror de er kule), når de skriver sånt til deg på facebook. Jeg med andre ord, syns bare det er patetisk. Jeg har kjæreste og er fornøyd med det! 

Helgen har altså blitt brukt til lesing. Jeg har testet astmamedisiner som ventoline og forstøver. Ikke det at jeg fikk så mye effekt ut av dem. Ventolinen hadde gått ut på dato i 2007 og i forstøveren inhalerte jeg saltvann. Hvorfor jeg har testet dette er et godt spørsmål. Men spennende å vite om effekten til medisinene jeg kanskje en gang skal forskrive. Det har med andre ord ikke skjedd så mye spennende hos meg i helgen. Men godt å ha en ordentlig lesehelg, så kan jeg heller finne på noe spennende neste. Da er det revy, og så får jeg kanskje besøk. Woho for det!Skal dere feire Halloween på onsdag?

9 kommentarer

♡ Rita W

28.10.2012 kl.21:27

Nei, er ikke så stor fan av Halloween egentlig :P

iselin

29.10.2012 kl.16:01

heei i et innlegg under skriver du om noen utrolig fine bh`er fra victorias secret,jeg lurte bare på om hvor du får kjøpt de,om du får kjøpt de på nettet?:))

ps.liker bloggen din utrolig godt!:)
iselin: Heisann, ah så koselig å høre! :)

De kan kjøpes på victoriassecret.com

Link til gull-BH: http://www.victoriassecret.com/bras/bombshell/add-2-cups-multi-way-bra-bombshell?ProductID=84479&CatalogueType=OLS

Link til ivory-BH: http://www.victoriassecret.com/bras/angels-by-victorias-secret/dream-angels-multi-way-bra-angels-by-victorias-secret?ProductID=77814&CatalogueType=OLS

man må bytte farge for å få frem bilde av rett bh :)

Line Hansen

30.10.2012 kl.09:00

Næh, dropper og feire halloween hvertfall i år.. :-)

30.10.2012 kl.14:29

Er vel bare å slette de som venn fra facebook da?? hvis det plager deg sånn.

anonym

30.10.2012 kl.19:05

ha en fin halloween vaage! Begynner å like innleggene dine der du knytter til medisinstudiet også. Hvilket år går du på medisin nå? Når har dere eksamen og sånt?

Maria Kvernmo

30.10.2012 kl.21:52

Nei, skal ikke feire haloween.. Jeg syns det er noe dritt i grunn. :-) Jeg får være hjemme å passe hesten. :-) Du må kose deg!

Ida Tiller

01.11.2012 kl.00:47

Guuud, gutter kan være idioter av og til!! ;/

Ingrid

02.11.2012 kl.16:32

Synes halloweenkostymet var superkult! ♥

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits