Mr Trondheim 2012!

Først må jeg bare si at dere er så rause med de fine kommentarene om antrekket mitt. Hihi, blir nesten litt rørt av dere. Dere får meg i godt humør, og det liker jeg. Mr. Trondheim på lørdag var i alle fall veldig gøy. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde så store forventninger. Hva gikk egentlig hele showet ut på? Ville disse gutta klare å lage show, eller ville det bli kleine moments på scenen? Jeg tror jeg kan fastslå at de klarte å lage show, og kanskje noen kleine øyeblikk også. Som da Andreas viste rumpa si til publikum… Men som dommerne sa, den var da i alle fall snasen! Ellers kunne gutta imponere med å bøye en stekepanne, synge without you med David Guetta, strippe av seg skjorta og anonsere at man er singel og ha en liten boksefight på scenen. Innholdet var variert og det var noe for en hver smak. selv hadde jeg sansen for han som prøvde å imponere med å komme med fine komplimenter. Det slår alltid an hos en jente, i alle fall hos meg. 


// Mr. Strong man.


Andreas Husby prøver å imponere damene med vin og goodiebag!


Mens Andreas Nygaard tok seg av strippinga!


// Hugo Solis lager show med å gjøre det han kan best.

Vinneren av Mr. Trondheim 2012 ble Roger Berg som hadde en “kosefight” på scenen som han kalte det. Gratulerer til Roger!


// fra venstre: Hugo Solis, Roger Berg, Richard Skog.


// Stine og meg!

Etter showet var det duket for fest på Clarion. Selv fikk jeg litt følelsen av at jeg var på julebord, og lokalet var litt for overfylt av damer. Derfor endte jeg på Down Town med Ida, og Annette på kos. Følte oss kanskje litt for pynta til Down Town, men det var gøy alikevel. Mindre gøy at noen igjen klarte å søle drinken sin på kjolen min. Skjønner ikke hvorfor det må skje hver gang jeg drar ut. Akkurat som om det står, “Hei, jeg kan gjerne bli litt ekstra våt i kveld” skrevet over hele meg. Haha, neida. Nå må jeg slutte å tulle her.


// Sjåfører ringes og iphonebilder tas! Hoho..

Alt i alt en fabelaktig kveld med herlige mennesker, fine kjoler og gode drinker!

7 kommentarer
    1. Jeg tenkte jeg skulle kommentere på bloggen din siden det ser ut til av har omtrent like mange lesere ? selv om vi kanskje har en litt ulik agenda. Jeg bor i Libanon med krig på alle kanter. Alle bloggene her nede handler om urettferdighet, krig, død og fordervelse.
      Derfor startet jeg en blogg hvor jeg blogg hvor jeg gjør alt jeg kan for å bli kjendis ? i Midtøsten. Litt weird, men det funker. Og nå har jeg akkurat fått en ny jente til å blogge om beauty.
      Anyways, tenkte jeg bare skulle si hei 😉
      Jørgen
      2famous.TV

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg