hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Happy B-day, sweetie!

Gratulerer så masse med dagen, kjære bestevenn! Åååh, dette er en fiin fredag. Bestevenn har bursdag og blir 22, og jeg får besøk fra Stavnager. Wohoo, fredager er herlige! Liker det å være godt humør! Har brukt hele dagen på å flytte inn tingene mine, omorganisere klesskapet, ryddet i alle shampooflaskene på badet og kaste ut alt det rosa i leiligheten tilfordel for mørkegrått og svart! Det har blitt ganske så stilig altså. Litt mer sofistikert, enn sukkersøtt som det var før. En liten sneak peek.

Så, tilbake til bursdagsbarnet! Vil bare få sagt hvor utrolig glad jeg er for å ha deg i livet mitt. Når ting har vært litt vanskelig i høst har du stilt opp 100 %. Selv om det har vært vanskelig å finne tid til 3T-date, så har du bestandig bare vært en telefonsamtale unna. Er imponert over at du enda ikke har blitt lei av "maset" mitt. Så i morgen skal oppmerksomheten rettes mot deg! Da blir det champagne, limosin, gaver og fest! Gleder meg i alle fall til å feire dine 22 år. Du gjennomfører alt med stil, og jeg regner med at i morgen ikke blir noe annerledes!

Litt trist at vi ikke hadde så mye tid sammen i sommer, men hele sommeren toppet seg når vi dro til Spania sammen like før skolestart. Har det bestandig så gøy når vi to reiser sammen, og denne gangen var intet unntak. Å trippe rundt på de høye hælene våre og rope chica mala til alle og en hver. Det får meg til å smile. Eller når vi står og har en liten fotoshoot på gata og det kommer en gjeng med spanjoler bort og tror at vi er superstars. Haha, det skjer bare med deg! Eller når vi skal være lure og prøve å snike oss med i en bil for å dra til en annen fest i stedet for å dra hjem, som vi egentlig burde gjøre. Haha, du får i alle fall den eventyrlystne siden fram i meg og det liker jeg. Takk for at du er til, godeste!

Og gratulerer så masse med dagen, igjen 

9 kommentarer

Josefine

28.09.2012 kl.20:19

Så ut til at det ble kjempefint!! :)

Cecilia Catharina

28.09.2012 kl.20:26

Så utrolig fine bilder :) Kos deg masse resten av helgen!

Mia R

28.09.2012 kl.21:50

Dere er bare så pene! :)

Hva var det egentlig som gjorde at du ikke blogget en stund? :/

Jenny Nordaune

29.09.2012 kl.07:06

Fine bilder, savner deg<3kos dæ i helga no da<3

Maria Kvernmo

29.09.2012 kl.18:58

Kjempe fine bilder! Du må kose deg masse. :-)

Marthe Dybdahl

30.09.2012 kl.22:05

Hei!

Jeg skal lage en må gjøre video på bloggen min, og det hadde hvert veldig koselig om du kom med forslag! (Bare gå inn på blogge min og kommentere hva du synes vi skal gjøre)

Dania Keli

01.10.2012 kl.02:58

Du er dritpen!♥

frida

01.10.2012 kl.11:04

hette du hanna tora?

stor fæn<3
frida: Ja, det gjør jeg. Men bruker bare Hanna :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv