hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


The happy days!

Til tross for at jeg krysset fingrene i går så klarte man ikke å unngå noen humper i veien helt i veis endes. Jeg tror jeg har fått konstantert at man ikke drar på kjæresteferie på en plass man kjenner litt for godt fra før. (Note to myself). Så når høstferien kommer så tror jeg at jeg og D må stikke av til et ukjent paradis. Hehe, men til tross for litt humper så hadde vi det veldig gøy i sted. I alle fall jeg. Det som ikke er gøy er å legge seg så alt for sent. Hvorfor har spanjolene gjort det slik at livet ikke begynner før klokken 3-4 om natten? Det er jo da jeg bruker å gå hjem å legge meg når jeg er i Trondheim. Jaja, festing er so yesterday. Vil mye heller vise bilder fra badeland som vi var på. Det var også gøøy. Sklier, kosing i jaccuzien og holde hender mens man soler seg. Aah, love love love ♥Daniel er jo relativt flink i golf, så man kan tro han ble glad når jeg godtok utfordringen hans med å spille minigolf mot han. Jeg visste at jeg ikke hadde sjangs i havet til å vinne, men jeg måtte jo prøve meg alikevel. Daniel hadde lovet meg 100 euro for hvert slag jeg eventuelt slo han med så jeg hadde ingenting å tape. Da jeg faktisk klarte en hoal in one hadde jeg motet oppe, men så rotet jeg det til med å bruke 8 slag på en bane og da var det gjort. Det hele endte i at jeg måtte betale Daniel 1 euro og 40 cents siden han skulle få 10 cents for hvert slag han slo meg med! Hehe, koselig var det uansett!Badelandet vi var i het Aquopolis og ligger i Torrevieja. De hadde en del kule sklier og jeg er ganske så stolt av meg selv for at jeg pushet på intimgrensene. Hyling på høyt nivå og kiling i magen når vi tok den ene der. Og vann i både ører og nese. Jeg så ut som et troll etterpå! Haha. Annette og Tor Erik ble de som lekte seg mest da. Daniel og jeg lå for det meste og solte oss hvis ikke vi hadde funnet oss en ""stille" plass i boblebadet.Har dere vært i badeland i sommer?

8 kommentarer

Lene Solheim

12.08.2012 kl.15:43

Nei :/ kjempe fine bilder!

Lisa

13.08.2012 kl.02:16

Ser du ofte skriver "konstaNtere". Dropp den der "n", så blir det bra :D

Maria

13.08.2012 kl.12:10

Så koselig, fine bilder. :-) Nei, har ikke vært i badeland nei. :-/

19.08.2012 kl.00:01

jeg har vert i badeland her :) ( samme badeland som deg ) <3

nirmala<3

20.08.2012 kl.17:48

hvorfor blogger du ikke, Hanna?

malinnore - Add meg som venn

23.08.2012 kl.19:09

Har ikkje vært i badeland nei, men har vært i torrevieja noen uker :) Vi har hus der se .. så vi var innom aquaparken i benedorm :)

anniogoda

30.08.2012 kl.16:08

Jeg har faktisk to leiligheter i Torrevieja! Elsker den byen!:-)

Kommentere tilbake? :-D

08.09.2012 kl.11:10

Så fine dere er! Er det slutt eller?

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv