Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


The big suprise!

Ah, det er så gøy å overraske noen. Spesielt når de ikke hadde en anelse om hva som foregikk. Jeg ringte Daniel da han og Tor Erik var på flyplassen og forsikret han om at jeg og Annette ventet hjemme i leiligheten når de kom og at vi nå lå på stranden og solte oss. I stedet for sto vi nyforelska på flyplassen med hvert vårt navneskilt og ventet på at kjærestene våre skulle komme ut døren any minute. Jeg husker hjertet dunket og magen kilte hver gang den skyvedøren gikk opp. Tenk om det var de som kom igjennom. Hva ville de tenke når vi stod der med navneskilt og kjærlighet på pinne og klar til å overfalle dem foran hele flyplassen. Hehe, hvordan det gikk kan du se under her. Bloggeren i meg kunne ikke unngå å filme det hele!


 

Var det ikke koselig gjort?

5 kommentarer

Josefine

09.08.2012 kl.13:36

Haha så søtt gjort:)

Sara

09.08.2012 kl.14:49

aw, så søtt:)

Mors rebell

09.08.2012 kl.18:09

Hihi, du har fortsatt "x hotties" i stedet for "x kommentarer"!

Forøvrig, likte Daniel sin kommentar: "Åh, herregud!" og "Tok dere taxi eller noge?"

Sv: Ja, men dere er fortsatt suuuuper trege. Tror dere D og T-E har bedre tålmodighet enn meg eller?

Det var så syyykt godt! Da jeg så han klarte jeg ikke å stoppe å smile, og heller ikke å gi slipp på han!! Det var helt fantatisk!!!

Fast leser

09.08.2012 kl.23:38

Hei, elsker bloggen din! Det virker som at du har ordentlig peiling på kjærlighet og gutter, har nettopp fått meg kjæreste som bor i Stavanger (haha, litt ironisk egentlig) og jeg bor i Nordland. Det er ganske lang distanse, og jeg møter han for det meste når vi er på treningsamlinger. Jeg er 14 år, han er 15 år. Jeg vil så gjerne besøke han, men aner ikke hvordan jeg skal overtale mamma. Har du noen tips? .... er også veldig redd for å miste han

Jenny

10.08.2012 kl.17:04

Så søtt <3

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

26, Orkdal

Om meg!

24 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits