hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Shameless!

Gårsdagen festligheter var utrolig gøy, til tross for at jeg våknet opp med gnagsår til tusen og en stemme som ikke fungerer. Den har forresten ikke blitt noe bedre til de som lurer. Pappa ga meg snakkeforbud, slik at jeg skulle spare det lille jeg hadde igjen. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å holde det. Jeg og Annette har paplret ivei om alt som skjedde i går så stemmen min fikk skikkelig gjennomgå. Annette fikk en rar fyr fra Tyskland slash Russland (jeg fikk aldri helt med meg det) etter seg og hun ble bokstavlig talt aldri kvitt han. Haha, det var faktisk ganske gøy for oss som så på. Han fulgte etter henne som en liten puppy. Selv hadde jeg hyle-renunion med alle de spanske vennene mine som jeg ikke hadde sett på et år, mens Oda var best buddy med Daniel. Hehe, alt i alt en meget koselig kveld.


// Kjole fra nelly og sko her. 

 


// Haha, jeg er helt i hundre med disse slengkyssene.


// Må bare avslutte med "gravid"-bilde av meg. Hehe, det var litt kult.

8 kommentarer

#Mariell Renate Bjørkhaug#

05.08.2012 kl.22:04

Såå fine bilder da:D
Ser ut som du har kost deg skikkelig :D

Malene

05.08.2012 kl.23:43

Fine bilder! Ang. det nest siste innlegget; du er pen uten sminke!

Malene

05.08.2012 kl.23:46

Og btw., bare sånn random: Hva synes du om solarium, og hvor får inspirasjon til stilen din fra? : )
Malene: aww, så koselig å høre! Den satt jeg pris på :)

Før så tenkte jeg aldri over hvor farlig solarium kan være hvis man bruker det ofte og mye, og da kunne jeg ta solarium før jeg skulle til syden eller noe sånt for å forbrede kroppen på litt sol. Nå som jeg vet hvor stor risiko det er for hudkreft og alle de negative sidene med solarium, ville jeg ikke tatt det. Har forstått at hudkreft kan komme helt plutselig, i ung alder og er veldig vanskelig å bli kvitt så jeg vil unngå alt som kan være med på å gi meg det. Bruker solfaktor 50 nå som jeg er i syden, og det er kanskje ikke bra nok det heller. Ble kanskje litt langt svar dette her, men det får gå :)

Inspirasjon henter jeg fra blogger jeg leser, ting jeg ser på TV og nettbutikker. Kan sitte timesvis og klikke meg igjennom alle kjolene på asos og nelly. Et litt skummelt tidsfordriv ;)

Melissa

06.08.2012 kl.13:47

Nydelige bilder av deg!

SaraAlexandra.com

06.08.2012 kl.14:04

nydelig du er :)

Malene

06.08.2012 kl.23:18

Ok, tusen takk for svar! Du virker som en veldig fornuftig person!

Digger stilen din : )

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv