hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


As beautiful as you!

Hei dere! I dag var det rett opp og legge seg ut på en solseng ved bassengkanten. Jeg er litt tett i nesa, dessverre, så får ikke gjort stort annet enn å ligge der som et slagt og prøve å gjøre kroppen brunere. Hehe, its a hard life. Tenkte uansett at jeg skulle få gjort noe fornuftig så jeg tar opp histologiboka mi for å begynne å forbrede meg litt til høsten. Når jeg ligger der og leser om bein og ossifikasjon kommer badevakten bort for å slå av en liten prat. Først blir jeg litt fortumlet, og så spør han hva jeg leser på. Jeg prøver å forklare at jeg leser om bein, men tror ikke han skjønte hva jeg sa. Bestemmer meg derfor for å vise han tegningen i boka for å gjøre det lettere og da sier han bare. "Wow, that was beautiful. It is as beautiful as you!" Jeg viste ikke om jeg skulle le eller gråte. Haha, for et kompliment da. Jeg er like fin som en rørknokkel. Den skal jeg leve lenge på.

Etter litt snikksnakk om studier og bosted kommer det spørsmålet som bestandig er litt awkward i en slik situasjon. Han spør høflig om jeg har en kjæreste? Jeg må innrømme at den kom litt uventet. Han bare.. Hei! Du er pen som en rørknokkel, har du kjæreste? Hehe, jeg kunne ikke gjøre annet enn å svare ja. For jeg har jo en kjæreste. Selv om han er milevis unna i kalde Norge. Skal passe på at jeg ikke glemmer det! Haha, neida. Nå bare tuller jeg her.


// Utsikten min for dagen. Skal ikke klage.


// Badevakten i blått og gult. Lurer på om han skjønte at jeg tok en snikbilde av han. Haha!

Nå skal jeg dusje av meg saltvann og sand mellom puppa og så skal jeg og Oda gå ut å spise. Jeg er så gira på mexikansk mat, så jeg håper vi finner noe godt!

Håper dere har en like fin torsdag som meg ♥

3 kommentarer

ANINESO

02.08.2012 kl.18:59

Kos deg :)

PP

02.08.2012 kl.20:31

Hahaha, jeg ler. Hanna, like vakker som en rørknokkel som alltid!

Camillla

02.08.2012 kl.21:49

hahahahhaa, dritbra :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv