Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Så merkelig.

Med en gang vi gikk av flyet på værnes, eller egentlig når flyet kjørte inn i en storm og det var turbulens til tusen, hadde jeg en ekkel magefølelse. Jeg var ikke overlykkelig for å se Trondheim igjen, jeg fikk heller en følelse av eksamen og skolestress og at jeg ikke ville at ferien skulle være over. Tenkte der i et sekund eller to at dette kommer til å bli en kjip høst. Mamma prøvde fortvilet å trøste meg litt og tok meg med på peppes for å spise pizza. Ikke at det hjalp så stort og hele veien tilbake til Orkanger var et virrvarr av følelser. Ble ikke bedre av at Daniel ringte heller, da ville jeg enda mer tilbake. Det som ble bedre derimot var å se bestevenn igjen. Vi hadde treningsdate på 3T (gjett om det var godt å begynne å trene igjen etter 5 uker med pause i Stavanger) og med en gang jeg så henne var alle følelser om at Trøndelag var teit borte. Da var det som om jeg ikke hadde vært borte i hele sommer og alt var som før. Det er jammen meg godt å ha en bestevenn. Nå gleder jeg meg bare til at vi skal reise til La Manga sammen. Annette hadde snakket med min gamle Spania-flørt på facebook som egentlig er sur på meg for noe som hendte sist sommer. Men i sekundet hun nevner han, så popper det opp en facebook melding til meg også. Hehe, noe annet ville vel vært urettferdig!

La Manga på onsdag blir så herlig ♥

Ikke sant det er herlig med en bestevenn?

7 kommentarer

MALIN

30.07.2012 kl.21:41

Det er best og ha en bestevenn <3 Ha en fin uke videre og kos deg masse!

kjerstisvenseid

30.07.2012 kl.21:43

Ingeting er bedre enn det:):) Så fin header du har.

Maria Kvernmo

30.07.2012 kl.22:06

Godt å ha en bestevenn ja. Søskenbarnet mitt er min men, har aldri hadd noen ordentlige bestevenner på barneskolen, alle var slemme mot meg noen ganger. Etter jeg har begynt på ungdomskolen har jeg hatt bedre venner en jeg noen gang har hatt! :-) Du må kose deg i La Manga. :-)

30.07.2012 kl.22:06

Heldig som skal til varmere strøk! Tror ikke det blir noe sydentur på meg i år, men gud som det frister :)

Annette Rian Skjølberg

31.07.2012 kl.11:54

Nhaaw, Hannami<3 Så fint innlegg :*

samenn

31.07.2012 kl.16:06

babes begge to,skjønne godt at spanskeguttan flyr etter dokk der nede;)
Awwwhh, ja, det er helt herlig :)

♥ Lizbethosnes.com - Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits