Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Gurimalla

som jeg sover for tiden. Jeg skulle prøve å blogge litt i sted før jeg gikk i dusjen. Men jammen meg så sovnet jeg i stolen mens jeg prøvde å skrive noe gøy. Nå har jeg sikkel på kinnet og vondt i nakken. Haha, ikke bra. Kjenner kroppen har lyst på en is for å kvikne til litt. Har gått rundt og gjespet i hele dag, og det tar seg ikke bra ut på jobben. Har hatt det veldig koselig på jobb da, siden jeg nå jobber sammen med en annen legestudent som går i Krakow. Rart å tenke på at dette er siste uka mi på jobb. 6 uker går virkelig fort, og på mandag er jeg hjemme i Trøndelag igjen. Men først skal jeg få med meg matfestivalen. Da jeg var der sist, drakk jeg champagne i teltet før jeg plutselig fikk høre om bombing av regjeringskvartalet. Får håpet det blir mindre actionfylt i år.


Hva gjorde dere 22. juli i fjor?

3 kommentarer

Karoline

24.07.2012 kl.18:50

Hva jobber du som på sykehuset? :)
Karoline: Jeg har jobben til en hjelpepleier som er på ferie :)

Dina

25.07.2012 kl.18:58

Jeg var i USA, hadde nettopp vært å rafta med familien og skulle handle litt på wallmart før vi dro hjem og da fikk vi høre fra dama i kassa at det hadde gått av en bombe i oslo, litt spesiell opplevelse :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits