Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


My everyday

Jeg føler alle ukedagene er blitt en stor rutine. Jeg står opp litt over 6 og tror jeg skal dø, siden jeg er så trøtt. Deretter er det på med dagens make up og kysse kjæresten farvell før jeg drar på jobb. Etter jobben er det rett til farmor for å avlegge mitt daglige besøk og være pliktoppfyllende barnebarn (pluss få i meg litt mat siden Daniel ditt kjøleskap bare består av brus og pizzadressing). Når jeg har vært en stund hos farmor kjører jeg langt om lenge, og lengre enn langt for å hente Daniel på jobb. Han vil ikke ta bussen og har bestandig en god unnskyldning for at jeg skal komme å hente. Høres ut som meg på barneskolen. Etter dette et det litt forskjellig hva ettermiddagen bringer. Men som regel så er jeg så sliten etter alle oppgavene mine at vi bare sovner på sofaen. Det er hardt å ha sommerjobb dere. I alle fall når man jobber 100 %. Blir litt bortskjemt når man er student.

Nå skal jeg og det nyvaskete håret mitt dra på shopping på kvadrat. Skal på leting etter en hvit kjole som jeg så ei jente bruke på lørdag. Ååh, den var så fin at jeg bare må ha den i samlingen min!

Én kommentar

Perns

16.07.2012 kl.19:28

Fin du er!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits