Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


In the bed!

Ligger her på toppen av dyna og bare venter på at antibitokakuren jeg nettopp begynte på skal begynne å virke slik at infeksjonen forsvinner. Jeg venter på at klokka skal bli 2 og jeg må pine meg gjennom en dag på jobb. Venter også på confirmation mail fra Nelly slik at jeg vet at den nye kjolen min er på vei hjem til meg. Venter på at jeg skal bli sulten så vi kan lage lasagne til middag. Jeg venter på at energinivået skal stige noen hakk slik at jeg får vasket dette blonde håret mitt. Venter på at bildene nedenfor skal lastes opp. Jaa, you got the point. Føler dette er den store ventedagen! En annen ting som jeg iherdig venter på er solen slik at jeg kan få brukt alle de nye kjolene jeg har kjøpt i år. Er ikke gøy å eie drøssevis med kjoler og skjørt når været ikke tilsier at jeg kan bruke dem. Så da får jeg heller ligge sommerlig her på senga hjemme hos farmor og bare vente. Solbrillene er i alle fall plantet over nesa og tubetoppen er stylet sammen med det nye skjørtet mitt.

Venter dere på noe?

5 kommentarer

Emilie Konradsen

13.07.2012 kl.13:36

Venter på at klokka skal bli 4, for da skal jeg til Stockholm! :)

thea

13.07.2012 kl.13:42

Venter på at solen også skal komme sånn at jeg kan sole meg litt :S

K A R I N P E D E R S E N

13.07.2012 kl.15:00

venter på sol!

Ivrig leser

13.07.2012 kl.16:02

Hvordan er størrelsene på Topshop i singletter, tskjorter ogsånt :S kunne du ha laget ett innlegg om det?

Hanna Vaage

13.07.2012 kl.17:48

Ivrig leser: jeg har faktisk ikke handlet på topshop før. Men skal til London i høst, og da må jeg nok en tur innom der. Så da kan jeg lage et innlegg :))

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits