Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Kreative saturday!

Jeg håper ingen har noe i mot at jeg konstant blander engelsk og norsk sammen i en smørje. Vet ikke hvorfor jeg gjør det, men inne i hodet mitt høres det så bra ut, og da må jeg bare skrive det. Rett som det er dukker det opp et engelsk ord, selv om det rettskrivningsmessig blir helt feil. Men nå skal jeg ikke få norsk karakter for rettskrivning på bloggen, så det går vel greit. Tenkte uansett at jeg skulle være kreativ i kveld og skrive masse morsomt og redigere kule bilder. Kjæresten er på jobb og flørter med kundene, mens jeg endte opp på Macen. Er alt for lenge siden jeg har hatt kvalitetstid med den, så dette var nok på tide. Farmor er søt og later som hun ikke er trøtt (og gjesper 5 ganger i minuttet) og sitter oppe og holder meg med selskap.

Bilde fra sist lørdag. Tror det er tatt nøyaktig for en uke siden. Kjenner jeg får lyst til å pynte meg når jeg ser på det. Men det er vel bare sunt å ta det med ro en gang i blandt. Btw (nå ble det litt engelsk igjen), har helt glemt å fortelle om forrige lørdag (tror jeg i alle fall). Daniel og jeg kom bort i fra hverandre, og plutselig hadde jeg en creepy, gammel spanjol på 40 ++ etter meg. Jeg lover dere, han forfulgte meg hvor enn jeg gikk og det hjalp ikke å prøve å sende han bort. I følge han så skulle vi gifte oss og så prøvde han å gi meg et slesk kyss på kinnet. Jeg kan nesten lukte svettelukten blandet med etterbarberingsvann og se sikle hans fra munnviken når jeg tenker på det. Haha, ikkje bra som jeg sier når jeg prøver å snakke stavangersk. Oppmerksomhet er vel og bra, men det får da være grenser. Jeg er sikker på at han hadde kone og barn hjemme i Spania også. Fysj a meg.Nå skal jeg skrive ut alle følelsenen jeg sitter inne med. Det kan bli spennande.

Håper dere har en fin lørdag, beste 

3 kommentarer

♡ Rita W

30.06.2012 kl.23:37

Så pen du er! :)

Cha Lie

30.06.2012 kl.23:48

ja jeg har hatt en fin lørdag :D du er utrolig pen! kos deg videre

Lisa

01.07.2012 kl.00:33

kos deg :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits