Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Jeg vil bare sove

Hei dere! Da har jeg nettopp kommet hjem fra min første arbeidsdag på dialyseavdelingen på Stavanger sykehus. Jeg er så sliten at jeg helt sikkert kunne lagt meg til å sove nå, og ikke stått opp før i morgen. Men det kan jeg ikke. For jeg skal møte Daniel på IKEA hvor vi skal handle inn et klesstativ til kjolene mine. De trenger et nytt sted og bo, kofferten gjør de så krøllete. Hehe, deretter blir det kjærestekos resten av kvelden. Det kjenner jeg at jeg trenger nå. Hadde det forresten gøy på jobb. Det eneste var at jeg kjørte meg bort når jeg skulle kjøre hjem. Haha, jeg prøvde alle de 4 utkjørslene i rundkjøringen før jeg traff den rette. Trønder på kjøretur i Stavanger, yessdaa..

Har dere hatt en fin dag?

4 kommentarer

Ellie

25.06.2012 kl.17:23

Hva innebærer jobben din på dialyseavdelingen? Moro å høre hva du driver med på jobb :) Klem fra medisinstudent

Joanne Anholt L.

25.06.2012 kl.17:42

fin blogg :)

Thea

25.06.2012 kl.18:51

Jeg har hatt en kjempe fin dag! :D Lykke til på ikea :)
Ellie: Jeg vet enda ikke helt hva jeg skal gjøre, ble litt mange inntrykk på en gang. Men jeg ska i alle fall være med på å ta i mot pasientene og gjøre alt klart, måle blodtrykk, gi de mat, være med og rydde opp etter endt behandling og så videre. Så vil jeg forhåpentligvis lære masse om nyrene i løpet av de 5 ukene :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits