Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


lunsjdate!

Da har jeg akkuratt kommet tilbake fra en superhyggelig lunsjdate med Karen. Vi to møttes i New York i fjor og siden den gang har vi vært venner. Det er så godt å kjenne noen som har samme oppfatning om livet og hva som er gøy, og som forstår deg på en måte mange andre ikke gjør. Og Karen har bestandig noe nytt og spennende gossip å fortelle, så er like morsomt hver gang vi møtes. Vi må virkelig prøve å få til å reise en tur til New York i høst, det hadde i alle fall vært kjempegøy!

Btw, i går når jeg skulle hjem fra byen så jeg en fyr som gikk og lusket rundt alle søppelkassene og passet på at ingen så på han. Når han trodde ingen så på, tar han forsiktig og sniker til seg en halvspist burger fra Burger King som noen hadde kastet i søpla. Så møttes blikkene våre og han rødmet så han ble rødere enn en tomat. Han så helt "normal" ut også, så hvorfor han gikk og spiste på halvspist mat vet jeg ikke. Nasty var det i alle fall. Hehe, men nå hører jeg farmor rope på meg at det er mat, så vi skrives senere ♥

4 kommentarer

Maria

23.06.2012 kl.16:43

Koselig med lunsj da. :-) Huff, spise fra søppla. Han hadde sikkert en grunn til det. :-)

Pernille

23.06.2012 kl.16:44

hørtes koselig ut! ha en fin kveld :-)

kamile

23.06.2012 kl.20:26

heii :) skulle bare si ifra at.. hun her bruker bilder av deg.

http://www.facebook.com/bellma.sejic

tenkte det ville vært fint å si ifra til deg
kamile: Oh, takk! :) Blir så irritert når slike ting sjer. Skjønner ikke hvorfor noen gidder å stjele andres bilder. hm, jaja.

Takk for at du sa i fra :))

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits