Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Checkpoint Charlie

Mens Daniel og gutta ser fotball tenkte jeg å legge ut bilder fra da vi gikk og så på Berlinmuren og Checkpoint Charlie i Berlin. Berlin var, som dere helt sikkert vet delt i to av Berlinmuren og Checkpoont Charlie var et grensepunkt mellom den amerikanske delen av Vest-Berlin og den sovjetiske Øst-Berlin. Her ble pass og papirer sjekket før personer eventuelt kunne krysse muren. Rett før jeg ble født (1989) ble muren brutt ned og nå står det bare noen rester igjen rundt omkring i Berlin. Har bestandig hørt mye om muren i historietimer i løpet av mine 13 år med skolegang, så det var ganske gøy å faktisk ta på den.

Tyskerne hadde ikke gjort så mye ut av Checkpoint Charlie og muren. Resepsjonsdama ved hotellet anbefalte oss og ikke dra dit faktisk. Og rett bak gjerdet hvor muren var fantes det en strandbar hvor man kunne ligge og sole seg og ta en drink. Haha, spesiell kombo. Jeg spiste i alle fall en McFlurry og fikk en Hugo av Daniel som smakte yummie. 


Etter lunsjen ble det shopping på Zara hvor jeg brukte over 2000. De hadde så utrolig mye fint der. Dere har vel sett det meste på innlegg tidligere, men skal lage et samleinnlegg og vise dere fangsten snart!

Noen andre som har vært ved Berlinmuren?

5 kommentarer

Lisa

27.06.2012 kl.21:44

fine bilder søta :D, nei har ikke vært der.

Malene Aksland

27.06.2012 kl.21:45

herlige bilder hanna :D Såg kjempekjekt ut :D

♡ Rita W

27.06.2012 kl.22:03

Så søte dere er sammen! :)

Maria Kvernmo

27.06.2012 kl.22:06

Så morsomt, har ikke vært ved berlinmuren nei. Har vell aldri vært i Berlin heller jeg. :-)

Jeg lurer på en tin (kanskje en litt idiotisk ting) men jeg spørr deg fordi du er en av mine forbilder og bloggen din gjør meg glad når jeg er nedenfor. Men jeg har gjerne lyst å ha en så fin blogg som deg, og hvordan klarer du å finne på å blogge om intressange ting hver dag? Jeg har store problemer med og komme på noe å blogge om. Kanskje du synes dette er litt masete av meg, men jeg bare lurer. Vil gjerne ha en bra blogg selv, men det er vanskelig. :-(

Josefine

28.06.2012 kl.00:09

Har aldri vært å sett på restene fra muren, men har vært på en plass hvor Berlinermuren en gang stod hvor det var merket i steinen på bakken :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits