Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Bah, so boring to wait!

Klokken 6 var jeg oppe i morges. Jeg hadde mye jeg skulle rekke før vi skulle dra innover til værnes klokken 08.30 for å rekke flyet mitt som gikk 10.30. Jeg pakket ferdig siste rest som skal få bli med meg til Stavanger, hvor jeg skal bo de neste 6 ukene. Tok bilder av noen kjoler og sko som jeg vurderer å selge, og drakk så mye melk at jeg nesten sprakk. Haha, uansett. Da vi kommer til værnes viser det seg at flyet mitt er forsinket. Bah, just my lucky day. Det er noe galt med flyet teknisk, og det må fikses før ferden kan gå videre. Så nå må jeg sitte her til klokken 2 eller noe og forhåpentligvis være fremme hos Daniel i 4 tiden. Dagen blir litt annerledes enn det jeg hadde planlagt, men det er vel ingenting å gjøre med det. Nå er det en og en halv måned siden sist jeg så Daniel så en time til eller 4 spiller vel ikke så stor rolle. Har fått påspandert lunsj av SAS da, så jeg har noe å spise på mens jeg venter...

Fortell meg noe morsomt, spennende eller hyggelig mens jeg venter da!

6 kommentarer

Maria

16.06.2012 kl.12:23

Kos deg da. :-) Ha det fint. :-)

cathrine

16.06.2012 kl.12:42

så godt ut:) kosa deg^^

Anneli Aaland

16.06.2012 kl.12:53

Nam, så veldig godt ut :) kos deg!

Hanne

16.06.2012 kl.17:53

Den panneluggen er vel ikke ekte?

Sara

16.06.2012 kl.20:46

jeg skjønner ikke det med panneluggen din. den er jo ikke fin og ser absolutt ikke ekte ut..

Vera

17.06.2012 kl.21:53

Du kler lugg, men den ser en smule hjemmeklipt ut, no affence! Det hjelper ofte veldig å bruke glattetangen og dra luggen rett frem og innover mot pannen din - gre i gjennom den og du får en fin vipp til den ene siden av fjeset :) Ser mye penere ut enn en helt rett, taggete lugg. Et lite tips fra en som har styrt mye med både pannelugg og skrålugg ;)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits