Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Glemme virkeligheten i et sekund eller to!

Nå har jeg virkelig behov for en pause. Kjenner hodepinen sprenger på i pannen og hjernen er så full av informasjon at det er ikke gøy lenger. Føler alt bare flyter i et stort virrvarr. Hehe, ikke bra. Så det beste er nok å ta en liten pause og deretter samle tankene litt. Kanskje lage meg et tankekart eller i alle fall en oversikt. Uansett, trenger å glemme skolen i noen sekunder og heller tenke på at jeg nettopp har bestilt meg ferietur til La Manga. Reiser dit først en uke med Oda og deretter en uke med Annette, Daniel og Tor Erik (kjæresten til bestevenn). Har aldri vært på en sånn type ferie før, så det skal bli interessant å oppleve det også. Er i alle fall ingen tvil om at jeg gleder meg. Ser for meg at jeg tegner hjerter i sanden, mens Daniel prøver å sprute vann på meg til tross for at han lover heder og ære at han ikke skal gjøre det. Ligge på stranden en hel dag og bare late meg er i alle fall noe jeg trenger nå. Får bare lukke øynene og late som om jeg hører havet slå inn mot strandkanten. Ååh, herlig ♥


Hva drømmer dere om akkurat nå?

5 kommentarer

Ida Bethina

01.06.2012 kl.20:53

Din heldiggris, to uker i Spania høres ut som en drøm nå ;) Men du fortjener det etter så mye eksamenslesing :D Tipper eksamenen din går bra! Jeg drømmer om palmer og hvit sand nå jeg også, kanskje kjæresten og jeg tar en tur til høsten :)

Nina-Martine

01.06.2012 kl.21:15

Å, heldiggris! Vet ikke om det blir noen sommerferie på meg i år, men jeg bare gleder meg til jul og Orlando <3

01.06.2012 kl.22:52

Lykke til med eksamen, håper du står:)

Silje

01.06.2012 kl.23:23

Skal til frankrike i sommer. Blir nok en herlig uke med sol og varme :)

Så fine bilder, satte meg virkelig i sommerstemning!

kozzibamse(susan)

02.06.2012 kl.12:28

fine bilder!:) du må bli mer aktiv på instagram!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits