Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Dra til..

Ååh, jeg kunne gjort hva som helst for å få de to arbeiderne utenfor vinduet mitt til å holde kjeft! Naboen har bestemt seg for å pusse opp verandaen og det har seg nemlig slik at vinduet mitt ligger vegg i vegg med naboens veranda så jeg får virkelig alt innsyn om hva som foregår der tidlig på morgenskvisten. Og jeg som sitter oppe til klokka 2 om natten og leser burde virkelig få litt beauty sleep slik at jeg våkner opplagt til en ny dag. Men den ideen kan jeg bare glemme. De to fyrene utenfor huset mitt bråker sånn at jeg holder på å bli gal. De 3 siste dagene har startet med at de har vekt meg med undøvendig skravling eller pang og bang fra en eller annen maskin. I går var det så ille at jeg måtte ta med meg senga ned på badegulvet og sove der. Ikke akkurat noe å anbefale. Grr. Nå har de vekt meg igjen og jeg har ikke noe annet valg enn å stå opp og starte dagen. Måtte forresten ta et bilde av hvordan jeg ser ut akkurat nå. Haha, ganske irritert på arbeiderne skjønner dere!

btw, merket i sted da jeg skulle lagre bilde at det er jo 1 juni i dag. Iih, tiden flyr virkelig av sted. Var det ikke nettopp at jeg flyttet jeg fra Amerika??

Haha, god morgen da dere!

5 kommentarer

Mailinn

01.06.2012 kl.10:32

Haha, du er så søt Hanna!

Men god morgen til deg også! :-D
Mailinn: hihi, bra du syns det da ^^

Sandra Walle

01.06.2012 kl.11:13

Haha, stakkar deg! Men skjedd med meg også, så utrolig irriterende...........

anonym

08.06.2012 kl.08:12

gift deg med daniel og skaff dere barn
anonym: what the? Dette må være den særeste kommentaren jeg har fått på lenge. Skal verken gifte meg eller få barn før jeg er ferdig med studiet og brukt noen år på å reise å nyte livet.

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits