Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


sleeping beauty

Ikke det at jeg vet om jeg er noen sleeping beauty når jeg sover, men følte det passet så bra siden jeg har sovet på badegulvet siden jeg kom hjem fra jobb i 4 tiden. Kjenner enda hjertebank og svimmelhet når jeg går. Haha, ikke bra. Men sånn blir det når jeg sitter lenge oppe og leser og står opp for å dra på jobb klokken 6. Nå er jeg vel egentlig en stykk forrvirret jente, har ikke våknet helt opp enda kjenner jeg. Får vel bare sette i gang med dagens leseplan. Planlegger å skrive et søndagstema om røyk i morgen, så må vel sette i gang med det også. Kan hende jeg lager en video i stedet for. Gøy å prøve noe nytt og så får jeg kanskje godt fram hvor i mot røyking jeg er hvis jeg snakker om det i stedet for å skrive. Vi får se hva det blir til. Først og fremst må jeg våkne opp, og slutte med denne gjespingen!

2 kommentarer

sandra kristin

19.05.2012 kl.20:49

Uff, er vel egentlig ikke så bra å sove for mye også? Jeg sov til halv to i dag. Kroppen ble omgjort til gele, haha! Lykke til med lesingen ;-)

Malene

20.05.2012 kl.15:25

gleder meg til søndagstema : )

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits