Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


liten lesepause

Jeg fikk ikke til å logge innpå bloggen i sted, og tenkte at "blæ skal man få enda en runde med problemer med blogg.no nå", men så viste det seg bare at det var storebror som lastet ned 20 serier på en gang. Hva er det forne å gjøre? Haha, fikk han i alle fall til å sette halvparten på pause så nå funker nettet mitt igjen. Har ikke gjort så mye spennende siden sist annet enn og endelig forstå motoriske og sensoriske baner og hvor de danner synapser i ryggmarg og hjerne. Det har bestandig bare vært et stort spørsmålstegn for meg, så er glad for at jeg endelig skjønner det. Ikke det at dere sikkert bryr dete så mye. Men det handler om hvordan man opplever sanseinformasjon som smerte, berøring og så videre og hvordan man beveger viljestyrt muskulatur. Whiho, føler meg litt nerd bare jeg skriver dette. Hvor ble det av de solfylte dagene med minikjoler og Louis Vuitton vesker?


// Diorhuset at 5th Avenue, NY. Husker han mannen som ekspederte oss egentlig ikke fikk lov til å ta bilde, men gjorde et unntak siden det var oss. Haha, liker måten han prøvde å få oss til å handle på. Flørting, champagne og gratis Dior-mascara. Bare synd for han at både meg og Annette gikk tomhendt ut av butikken. 

Hvordan jeg havnet fra motoriske baner til Dior vet jeg ikke, men nå må jeg begynne på neste punkt på leseplanen. Håper deres lørdag er mer interessant enn min!

3 kommentarer

Linni

12.05.2012 kl.18:05

Ikke stort mer spennende, den er akkurat like kjedelig som fredagskvelden... Jeg leser kjemi! Juhu.. :)

Kos deg masse Hanna, prøv i alle fall :D
Linni: oh, lykke til med kjemilesingen da frøken :D

Nina-Martine

13.05.2012 kl.00:20

Sv; Lengter tilbake hver dag i alle fall! <3 Får håpe du kommer deg også dit en tur snart :)

// Da burde du gjøre det! Mistet selv litt lysten til å se på Pretty Little Liars, kom ut av det i alle fall litt inn i andre sesongen. Og fant ved et uhell ut hvem A er, så da mistet jeg enda mer lysten :(

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits